Sizlere katiliyorum fakat nerden nasil temin edecegimiz yerin adresesini yazarsaniz daha iyi olur.
bundan yaklasik iki ay once sivas merkezde bulunan kulubeden bir seyler alalim dedik ama malesef rozetten baska birsey bulamadik oda kaliteli bir sey degildi
yazinda öyle olursa o kulubeyi kapatsinlar veya daha genis spor magzasi acsinlar daha cok cesit bulundursunlar butun spor malzemesini yani corapdan eldivene formadan topa kadar daha iyi olmazmi.
saygilarimla.
yusuf sahin
Maalesef Sivasspor'un İstanbul'da bir Tane Sivasspor Ürünleri Satan Mağazası yok...Zeytinburnu Olivium Da Duydum Var Diye' Ama Doğruluk Payını Bilemiyorum..Sivas'a Sivasspor'a Gönül Vermiş Taraftarımız Sivas'a Gittiğinde Yada 'Dolaylı Sebeblerden Gidemiyorlarsa Sivas'ta Bulunan Arkadaşlarımızdan İstasyon Caddesinde Bulunan Sivasspor Büfesinden (Shop)'tan Kargo İle İsteyebilirler... We Atatürk Caddesinde Bulunan Demircioğlu Alışweriş Mağazasından (Sivasspor Sponsoru) Çocuklarına Uyku seti Çocuk Odası Newresim Battaniye Alabilirler..Vede Kaliteli Olduğunu Düşünmekteyim Sonuçta Bu Ürünlerden Sivasspor'A Bir Finans Görmekteyiz..Gerçekten Kaliteli Diyebilirim
Beyler sivassporun orjinal ürününü almayıpta gidip korsanını alan insanın bu stada giripte sivassporu desteklemesi gerekmez öyle değil mi?
onun için sahte ürün kullananları bilet dahi alsalar stada sokmayın
burdan taraftar gruplarına amigolara taraftar gruplarının başkanlarına sesleniyorum taraftarı orjinal ürün almaları konusunda uyarsınlar ve sahte ürün alanları stada sokmasınlar
bu adamların sivasspora yararı yok ancak korsana destek çıkıyorlar sivassporumuzun transfer yapmalarınada engel oluyorlar korsan ürün alarak
bu yazıyı güçlü bir sivasspor için dikkate alın ve her okuyanın yorumunu bekliyorum
HEP DESTEK TAM DESTEK ÖLÜMÜNE DESTEK ÖLÜMÜNE SİVASSPOR