Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 08.12.2005, 13:19   #101
eren1
Gast

Alıntı:
Ser58dar Nickli Üyeden Alıntı
Topic : DİŞİKANARYA BURDAAAA (FB) yazılanlara bakıyorsunuz Allah ne verdiyse doldurulmuş,ee olacağı buydu buraya kanarya,kartal,arslan diye topic açarsan bu başlık buralara dayanır.Burası www.sivasspor.comsitesi ne işi var burda kanaryanın,arslanın,kartalın,p sv boltonun hiç alakası olmayan yazılar burada toplandı.Arkadaşlar daha önemli SİVASSPORu ilgilendiren forum konularımız var unutmayalım.

HELAL OLSUN SANA KARDEŞ..

Alt 08.12.2005, 13:23   #102
sivaslı_boy
Acemi Yiğido

sivaslı_boy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslı_boy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

kardeşlerim burası spor barış ve kardeşliğin hep birarada olduğu bir yer burada böyle şeylerin lafı olmaz SİVASLIYIZ ÇOK ŞÜKÜR
sivaslı_boy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
HOŞGELDİN YİĞİDOLARIN ARASINA
Alt 08.12.2005, 13:26   #103
sivaslı_boy
Acemi Yiğido

sivaslı_boy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslı_boy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch HOŞGELDİN YİĞİDOLARIN ARASINA

HOŞGELDİN KARDEŞ NE ZAMAN ARAMIZA KATILDIN SEN BEN FARK EDEMEMİŞİM DE ÇÜNKÜ GÜN GEÇTİKÇE ÇOĞALIYORUZ
sivaslı_boy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.12.2005, 08:31   #104
Disi Kartal_58
Acemi Yiğido

Disi Kartal_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Disi Kartal_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
disikanarya Nickli Üyeden Alıntı
güldürme beni allah aşkına ya sev sanda bişey diyen yok al sonuna kadar senın olsun

bu topiği ne zamandır okuyorum ama yorum yapmadım çünkü beni ilgilendirmeyen bir topik ama bakıyorumki bize sataşmalar var eğer çok gülmek istiyorsan önce kendine gülün eğer biz burda fb yle ilgili gurur kırıcı birşey yazmıyorsak lütfen sizde yazmayın biz burda Sivasspor için varız neden diğer takımları karıştırma gereği duyuluyor anlamışta değilim lütfen biraz daha dikkat edelim

Konu Disi Kartal_58 tarafından (09.12.2005 Saat 08:33 ) değiştirilmiştir..
Disi Kartal_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.12.2005, 08:32   #105
disikartaL_mrv
Yeni Yiğido

disikartaL_mrv - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 disikartaL_mrv ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
disikanarya Nickli Üyeden Alıntı
güldürme beni allah aşkına ya sev sanda bişey diyen yok al sonuna kadar senın olsun
Kaçgündür bu topici okuyorum.Ne zaman Beşiktaş'a bulaşıcaksın diye bekledim başlarda sesin çıkmamış ama sonradan baktım ki çirkefliğinizi göstermeye başlamışsın.

Sadece sevinmek için sevdiğiniz bir topluluk olduğunuzu her zaman heryerde gösteriyorsunuz,buna şüphe yok zaten.Sivasspor'un sitesinde herşeyin seviyeli olduğunu düşünüyorum.Amacım burda kavga etmek deil zaten sizin gibilerle işim olmaz.Buranın saygısını bozmaya hakkın yok.Özgür bir platform burası isteyen istediği gibi konuşur.Onlara karışmak ise senin haddin değil.

İlk önce sen oturda kendi halinize gülün.
Alt 09.12.2005, 08:37   #106
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 949 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick

[QUOTE=disikartaL_mrv]Kaçgündür bu topici okuyorum.Ne zaman Beşiktaş'a bulaşıcaksın diye bekledim başlarda sesin çıkmamış ama sonradan baktım ki çirkefliğinizi göstermeye başlamışsın.

Sadece sevinmek için sevdiğiniz bir topluluk olduğunuzu her zaman heryerde gösteriyorsunuz,buna şüphe yok zaten.Sivasspor'un sitesinde herşeyin seviyeli olduğunu düşünüyorum.Amacım burda kavga etmek deil zaten sizin gibilerle işim olmaz.Buranın saygısını bozmaya hakkın yok.Özgür bir platform burası isteyen istediği gibi konuşur.Onlara karışmak ise senin haddin değil.

İlk önce sen oturda kendi halinize gülün.[/QU

KARDAŞ YİNEDE KİŞİYİ ADINDAN DOLAYI YARĞİLAMANA VE AŞALAMANA GEREK YOKTUR HERKEZ HÜR İRADESİYLE BU SİTEDE TOPİC ACABİLİR SENDE KARTAL OLARAK AC SANADA YAZARIZ AMA YAZANADA SAYILI OL NE OLURSA OLSUN ÖNEMLİ OLAN O KİŞİNİN İNSAN OLMASI
Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.12.2005, 08:41   #107
Disi Kartal_58
Acemi Yiğido

Disi Kartal_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 Disi Kartal_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

[QUOTE=Etemtemizkan]
Alıntı:
disikartaL_mrv Nickli Üyeden Alıntı
Kaçgündür bu topici okuyorum.Ne zaman Beşiktaş'a bulaşıcaksın diye bekledim başlarda sesin çıkmamış ama sonradan baktım ki çirkefliğinizi göstermeye başlamışsın.

İlk önce sen oturda kendi halinize gülün.[/QU

KARDAŞ YİNEDE KİŞİYİ ADINDAN DOLAYI YARĞİLAMANA VE AŞALAMANA GEREK YOKTUR HERKEZ HÜR İRADESİYLE BU SİTEDE TOPİC ACABİLİR SENDE KARTAL OLARAK AC SANADA YAZARIZ AMA YAZANADA SAYILI OL NE OLURSA OLSUN ÖNEMLİ OLAN O KİŞİNİN İNSAN OLMASI

biz birşey demiyoruz tabiki isteyen istediği topiği açabilir ama dikkatli konuşursak birbirimizi kırmadan çok daha iyi olur
Alt 09.12.2005, 08:42   #108
disikartaL_mrv
Yeni Yiğido

disikartaL_mrv - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 disikartaL_mrv ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ben kimseyi aşağılamıyorum.Görünen köy kılavuz istemez.Bu konu için kavga etmicem.Kendimi tanıtmam için topic açmama gerek yok.Bu işlerin konuşulduğu mevcut bir topic var zaten.Gereken neyse oraya yazılır
Alt 09.12.2005, 08:49   #109
Cem-Can
Acemi Yiğido

Cem-Can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 Cem-Can ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Ben kimseyi aşağılamıyorum.Görünen köy kılavuz istemez.Bu konu için kavga etmicem.Kendimi tanıtmam için topic açmama gerek yok.Bu işlerin konuşulduğu mevcut bir topic var zaten.Gereken neyse oraya yazılır
ah bu kızlar...kanaryanın topiğine ilgi çok olunca kıskandınız tabiama devir kanarya devri buna alıştırın artık kendinizi
Cem-Can isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.12.2005, 08:53   #110
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 949 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
BENDE KAVKADAN BAHSETMEDİM DİŞİ KARTAL SADECE İSİME BAKARAK KARAR VERME DEDİM DİŞİ KANARYA ACIP YAZMAMIZI SAĞLADI SENDE AC BAKALIM O KADAR YAZI YAZILACAKMI O ZAMAN ANLARSIN KİM KİME DAHA COK YAZILARAK O ZAMAN GÖRÜNEN KÖYÜ N KILAVUZ İSTEYİP İSTEYİP İSTEMEDİĞİNİ
Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır