[size=2] Sevgili yiğidolar. Takımımız, yorum yapan bir çok arkadaşın bahsettiği gibi bence de iyi yolda değil ama bana göre bunun sorumlusuda Lorant değil. Takımda adam akıllı, takımı sırtlayıp götürecek dört-beş tane futbolcu yoksa bu teknik direktörün değil yönetimin suçudur.
Bazı arkadaşlar diyorlar ki 'Lorant yerine bir Türk teknik direktör getirseydik daha iyi olurdu.' Ben bunu söyleyen arkadaşlara katılmıyorum. Bir düşünsenize takımın başına bütün işleri güçleri bütün Anadolu kulüplerini gezmek olan, üç ay bir takımda , beş ay bir takımda, en fazla bir iki yıl bir takımda, sıradan vasat takımları çalıştıran Sakıp Özberk, Güvenç Kurtar, Yılmaz Vural vs gibi adamları getirmek bizim takımımıza ne katardı? Eğer Sivas'ın başına bu adamlardan birisini getirseydik, bizim takımımızında Akçaabat'tan, Samsun'dan, Ankaraspor'dan farkı kalmazdı. Ben bu takımları küçümsemiyorum ama söylemek istediğim şu ki eğer büyük olmaya talip isen büyük adamlarla oynayacaksın, kadronu büyüklerden müteşekkil bir hale getireceksin. Bizim eksiğimiz bence işte bu noktada ortaya çıkıyor: Taraftar büyük, takımın ismi büyük, hedefler büyük, isim yapmış kendi alanında büyük bir hoca fakat ne yazık ki vasat anadolu takımlarından toplanmış vasat futbolcular. (Tabii ki bir-iki kaliteli futbolcumuzun hakkını yemeyelim.)
Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum ki eğer bu takım büyükse, bu taraftar büyükse, bu hoca büyükse, bizim hedeflerimiz büyükse; sahaya çıkıp oynayacak olan futbolcularımızda büyük olmalıdır. Vesselam....[/size]
|