Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumları
Alt 18.11.2006, 20:22   #101
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumları

Alıntı:
muhisk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Selam yiğidolar;

Bu sefer şeytanın bacağını kıracağız. Trabzonspor kazanacak Defansımızda pimi çekilmiş el bombası F.Akyel oynamıyor.Ziya kadroya almamış onu. Yani bireysel hatalardan gol yeme ihtimalimiz bu hafta çok düşük. Umut'un da bu maçta patlama yapacağını düşünüyorum.Sivasta geçen hafta bjk karşısında tarihi farkı kaçırdı ama bunda golu atan mehmetin diğer pozisyonlarda çok ağır kalması da etkiliydi.

Maçta dostluk kazansın ki bundan zerre kadar şüphem yok. İstanbula karşı daima anadolu takımları kazansın. Kahrolsun kahpe bizans

Kalın sağlıcakla...
valla kardeş trabzonun kazanma ihtimali yok gibi bişey senin hayal gördüğün belli kafan iyse alttan alalım trabzonun yendiğini rüyanda görsen bile sakın inanma rüya dır ooo neyse dostluk kazansın diyelim ama kazanan tabiki sivasspor olacak bundan eminol BANKO : 1
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.11.2006, 20:23   #102
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivassporumuz bu maçtan kesinlikle puan kaybetmicek

Mehmet Yılmaz BJK'ye atamadığı golleri Trabzona sakladı Trabzona atıcak
Alt 18.11.2006, 20:27   #103
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

şöyle bi trabzonspor forumlarına baktımda adamlar kendilerini hala 4.buyuk sanıyor galıba...

tek sorun bizi pek hafıfe almaları ve başarıyı bize yakıştıramamaları.biz sivasspor trabzonu yenemezmıyızde bu derece abuk zubuk işler yapıyor bu adamlar anlaşılır değil...

inşallah sivassporum trabzonu yenecek ve o lafların karşılıgını en guzel biçimde verecektir.

(link vermiyorum dileyene özel mesaj yoluyla veririm)
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.11.2006, 21:51   #104
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sivasspor : 1
Trabzonspor: 2

(ben de saplani oldu, tahminlerimin tersi ciktigi icin böyle yaziyorum)
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.11.2006, 22:29   #105
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
sadecesivas! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şöyle bi trabzonspor forumlarına baktımda adamlar kendilerini hala 4.buyuk sanıyor galıba...

tek sorun bizi pek hafıfe almaları ve başarıyı bize yakıştıramamaları.biz sivasspor trabzonu yenemezmıyızde bu derece abuk zubuk işler yapıyor bu adamlar anlaşılır değil...

inşallah sivassporum trabzonu yenecek ve o lafların karşılıgını en guzel biçimde verecektir.

(link vermiyorum dileyene özel mesaj yoluyla veririm)

ÖNCE DOSTLUK KAZANSIN
Çok kıymetli arkadaşlarım.Benim memleketim Sivas ve 3.ligde Hacettepe, K.örengücü ile mücadele ettiğimiz zaman (19 Mayıs Stadyumunun yanında toprak saha/Ankara) ,Sincan deplasmanında, Cebeci de Çubukspor-Şekerspor maçlarında hep vardım.(Belediye otobüsü ile geldiğimiz yıllar,Samsunlu Caner Kaleci Abdullah vesaire.Fakat Trabzonsporluyum.Yaklaşık 30 yıldır Trabzonspor'luyum. Trabzon halkı ve Trabzonspor'lular gerçekten bizi çok
seviyorlar.Bizlerde onları çok seviyoruz.Bu dostluk daha nice yıllar devam etmeli.Bu da ilk defa şehrimize gelecek olan Trabzonspor seyircisini en iyi şekilde ağırlamak ile mümkündür.Zaten bize yakışan da budur.Bu maç ne küme düşme ne de Şampiyonluk maçıdır.Fakat Sivas halkının en büyük sınavıdır.En ufak bir cahillik yapmamalıyız.Yenerseniz kesinlikle Trabzonspor seyircisini üzecek birşey yapmamalısınız ya da yenilirseniz yine aynı şekilde.Amigo Sebo hatırlarmısın Cebeci maçında trübünden düşmüştün ve Allah'tan birşey olmamıştı.İşte o maçta bende vardım.En büyük pay sana düşüyor.Lütfen Centilmenlik konusunda duyarlı ol. Özet ile kardeş kulüp Trabzonspor'umuza ve seyircisine lütfen saygısızlık yapmayalım.Unutmayın ne ekersen onu biçersin.
Özetle,bu maç ölüm kalım maçı değil.Sivasspor-Trabzonspor dostluk maçı olmalı.
Sivasspor ve Trabzonspor bu maçtan sonra mutlaka toparlanmalı ve yukarılara tırmanmalılar.
Hepinize sonsuz sevgi ve saygılarımla.
TS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumları
Alt 18.11.2006, 22:37   #106
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 896 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumları

Alıntı:
muhisk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Selam yiğidolar;

Maçta dostluk kazansın ki bundan zerre kadar şüphem yok. İstanbula karşı daima anadolu takımları kazansın. Kahrolsun kahpe bizans

Kalın sağlıcakla...
a.selm Trabzonlu dostum formumuza hoş geldin, şeytanın bacağını kimin kıracağını şimdiden kestirmek zor 4 haftadır gol atamayan trabzon mu, yoksa evinde maç kazanamayan sivas mı belli olmaz ama belli olan bi şey varki bu maçta dostluğun kazanacağı...
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.11.2006, 22:45   #107
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
TS58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ÖNCE DOSTLUK KAZANSIN
Çok kıymetli arkadaşlarım.Benim memleketim Sivas ve 3.ligde Hacettepe, K.örengücü ile mücadele ettiğimiz zaman (19 Mayıs Stadyumunun yanında toprak saha/Ankara) ,Sincan deplasmanında, Cebeci de Çubukspor-Şekerspor maçlarında hep vardım.(Belediye otobüsü ile geldiğimiz yıllar,Samsunlu Caner Kaleci Abdullah vesaire.Fakat Trabzonsporluyum.Yaklaşık 30 yıldır Trabzonspor'luyum. Trabzon halkı ve Trabzonspor'lular gerçekten bizi çok
seviyorlar.Bizlerde onları çok seviyoruz.Bu dostluk daha nice yıllar devam etmeli.Bu da ilk defa şehrimize gelecek olan Trabzonspor seyircisini en iyi şekilde ağırlamak ile mümkündür.Zaten bize yakışan da budur.Bu maç ne küme düşme ne de Şampiyonluk maçıdır.Fakat Sivas halkının en büyük sınavıdır.En ufak bir cahillik yapmamalıyız.Yenerseniz kesinlikle Trabzonspor seyircisini üzecek birşey yapmamalısınız ya da yenilirseniz yine aynı şekilde.Amigo Sebo hatırlarmısın Cebeci maçında trübünden düşmüştün ve Allah'tan birşey olmamıştı.İşte o maçta bende vardım.En büyük pay sana düşüyor.Lütfen Centilmenlik konusunda duyarlı ol. Özet ile kardeş kulüp Trabzonspor'umuza ve seyircisine lütfen saygısızlık yapmayalım.Unutmayın ne ekersen onu biçersin.
Özetle,bu maç ölüm kalım maçı değil.Sivasspor-Trabzonspor dostluk maçı olmalı.
Sivasspor ve Trabzonspor bu maçtan sonra mutlaka toparlanmalı ve yukarılara tırmanmalılar.
Hepinize sonsuz sevgi ve saygılarımla.

kardeş bu yazıyı buraya yazma burda herkes centılmen..bizi it kopek yapanlara gitte yaz bunu.biz haddimizide biliriz saygımızıda gosteririz..nede olsa sıvaslıyız
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumları
Alt 18.11.2006, 22:45   #108
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 896 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumları

Alıntı:
TS58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ÖNCE DOSTLUK KAZANSIN
Bu dostluk daha nice yıllar devam etmeli.Bu da ilk defa şehrimize gelecek olan Trabzonspor seyircisini en iyi şekilde ağırlamak ile mümkündür.Zaten bize yakışan da budur.Bu maç ne küme düşme ne de Şampiyonluk maçıdır.Fakat Sivas halkının en büyük sınavıdır.En ufak bir cahillik yapmamalıyız.Yenerseniz kesinlikle Trabzonspor seyircisini üzecek birşey yapmamalısınız ya da yenilirseniz yine aynı şekilde.
helal olsun gardaşıma,, biliyorum ki sivasımın neredeyse tüm taraftarı senin gibi düşünüyor, inşallah çok güzel bi ortamda izlenir maç, keşke Trabzon ve Sivası elele tribüne çağırsak ne güzel olur sadece Trabzonu diil tüm takımlar için bunu yapsak tüm ülkeye sivaslılığın ne demek olduğunu göstersek, ben inanıyorum ki bunu yapabilecek ruh ve karakter benim sivasımın insanında mevcut..
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumları
Alt 19.11.2006, 01:53   #109
tonuslu_58
Acemi Yiğido

tonuslu_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 tonuslu_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumları

SİVASSPORUM: 3
trabzon: 1
tonuslu_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.11.2006, 07:50   #110
Engin58
Usta Yiğido

Engin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

278 Mesajına 442 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 949 Engin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekannt

SIVASSPOR :2 TRABZONSPOR :1 bu maci alacagimiza vede 3 puan bizim olacagina tüm gönlümüz ile inaniyoruz ...Saygilarim ile
Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır