Alıntı:
sadecesivas! Nickli Üyeden Alıntı
şöyle bi trabzonspor forumlarına baktımda adamlar kendilerini hala 4.buyuk sanıyor galıba...
tek sorun bizi pek hafıfe almaları ve başarıyı bize yakıştıramamaları.biz sivasspor trabzonu yenemezmıyızde bu derece abuk zubuk işler yapıyor bu adamlar anlaşılır değil...
inşallah sivassporum trabzonu yenecek ve o lafların karşılıgını en guzel biçimde verecektir.
(link vermiyorum dileyene özel mesaj yoluyla veririm)
|
ÖNCE DOSTLUK KAZANSIN
Çok kıymetli arkadaşlarım.Benim memleketim Sivas ve 3.ligde Hacettepe, K.örengücü ile mücadele ettiğimiz zaman (19 Mayıs Stadyumunun yanında toprak saha/Ankara) ,Sincan deplasmanında, Cebeci de Çubukspor-Şekerspor maçlarında hep vardım.(Belediye otobüsü ile geldiğimiz yıllar,Samsunlu Caner Kaleci Abdullah vesaire.Fakat Trabzonsporluyum.Yaklaşık 30 yıldır Trabzonspor'luyum. Trabzon halkı ve Trabzonspor'lular gerçekten bizi çok
seviyorlar.Bizlerde onları çok seviyoruz.Bu dostluk daha nice yıllar devam etmeli.Bu da ilk defa şehrimize gelecek olan Trabzonspor seyircisini en iyi şekilde ağırlamak ile mümkündür.Zaten bize yakışan da budur.Bu maç ne küme düşme ne de Şampiyonluk maçıdır.Fakat Sivas halkının en büyük sınavıdır.En ufak bir cahillik yapmamalıyız.Yenerseniz kesinlikle Trabzonspor seyircisini üzecek birşey yapmamalısınız ya da yenilirseniz yine aynı şekilde.Amigo Sebo hatırlarmısın Cebeci maçında trübünden düşmüştün ve Allah'tan birşey olmamıştı.İşte o maçta bende vardım.En büyük pay sana düşüyor.Lütfen Centilmenlik konusunda duyarlı ol. Özet ile kardeş kulüp Trabzonspor'umuza ve seyircisine lütfen saygısızlık yapmayalım.Unutmayın ne ekersen onu biçersin.
Özetle,bu maç ölüm kalım maçı değil.Sivasspor-Trabzonspor dostluk maçı olmalı.
Sivasspor ve Trabzonspor bu maçtan sonra mutlaka toparlanmalı ve yukarılara tırmanmalılar.
Hepinize sonsuz sevgi ve saygılarımla.