Cevap: Transfer-2013
01.30
DOGU_BEY:
benim aldığım bilgiler şunlar: RUSYADAN BREZİLYALI BİR STOPERLE GÖRÜŞÜLÜYOR AMA TEK ADAY O DEĞİL...
01:30
DOGU_BEY:
FORVET İÇİN İTALYADA YOĞUNLAŞILDI..ODUMADI HALA GÜNDEMDE AMA BAŞKA 2 ADAY DAHA ÖN PLANA GEÇTİ...
01:32
DOGU_BEY:
BUNLARA EK OLARAK BİR ORTASAHA DA TRANSFER EDİLEBİLİR...ÖN LİBERO...AMA NET BİLGİ YOK BELKİ O DA BREZİLYALI OLABİLİR...
DOGU_BEY:
BİR DE 2 GURBETÇİ OYUNCU YAKIN TAKİBE ALINMIŞ...
DOGU_BEY:
YABANCILARIN YAŞI GENÇ BELKİ STOPER FAZLA GENÇ OLMAYABİLİR AMA ÖYLE ÇOK YAŞLI DA DEĞİL..
01:35
DOGU_BEY:
cedric konusu net değil yani tam olarak vazgeçilmedi ya da tam olarak bitmedi...carlosun onayı ve ödemeyle ilgili durum bekleniyor sanırım...
DOGU_BEY , bahbaba58 , kursad1981 ve kaptann58 isimli Üyelerimiz, dedikleriniz hep dogru cikti , saglam kaynaklardan bizleri haberdar ettiginiz icin sükranlarimi sunuyorum ve daha nice güzel haberler bekliyorum sizlerlerden. Sadece ben degil hepimiz bekliyoruz! Ayrica Roberto CARLOS ilk duyuran kaptann58 idi , Konuyu acip net ve saglam bilgiler veren Dogu_Bey idi , kursad1981 biraz gec acildi bilgiler vermeye ama o Sivasspor'u düsündüügnden erkenden yazmam istemedi ne olur ne olmaz diye. Bahbaba58 de zaman zaman cok güzel bilgiler verdi. Hepinize cok ama cok tesekkür ediyorum. Artik 2 gün bekleyip Transfer bombalarini heycanla yasayacagiz evelAllah!
Saygilarimla!
|