arkadaslar saka gibi bir haber var trabzonsporun yeni transferlerinden baris ozbek daha sezona baslamadan almanyadaki evinin tamiratlari ile ugrasirken sakatlanmis sag diz capraz baglari kopmus ve 6 ay sahalardan uzak kalacakmis dusmanimin basina bile gelse uzucu bir haber nedir bu baris'in sakatliktan cektigi
trabzonspor sozlesmesini fesh edecekmis
ilginc
arkadaslar biz ne diger takimlarin transferlerine her yil goruyoruz tonlarca para harciyolar ama ortada bir basari yok
ya su cerny transferi hala resmiyet kazanmadi hic bir yerde duymadim yoksa aksi bir sey mi oldu?
FORVET TAHMIN YARISMASI
sizce kim gelir?
benim en cok istedigim sey su ana kadar transfer icin hic para harcamadik bari forvet icin yonetimin elini cebine koysun da la liga,premier lig veya bundesliga veya baska guclu bir ligden tecrubeli avrupa gormus yasi onemli degil kaliteli bir forvet alinsin 3 milyon bile olsa bir sey olmaz diger transferlerde para harcamadik bunda harcayalim olmaz mi
mesela al koln'den NOVAKOVICI super ligi sallariz vallaha adamin bonservisi 3 milyon galiba vallaha imkansiz degil ama bence yonetim bize soz verdi cok iyi bir forvet alacgiz diye insallah siradan beles bir oyuncu almayalim