Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

--->: KOMBİNELER HAFTAYA SATIŞTA
Alt 01.06.2008, 21:17   #1141
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1283 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart --->: KOMBİNELER HAFTAYA SATIŞTA

Gerçekten SivasSpor Yönetimi Kombineler İçin,

Çok Önemli Fırsatlar Sundu.

İnşallah Sivasta Bulunan Taraftarlarımız Bunu İyi Değerlendirip

Kombineleri Alırlar.

Aldıkları Gibi Kalmayıp Maçlarını Kaçırmazlar.

Bu Fırsatı Sunan Yönetimimize Gerçekten Çok Teşekkür Ederiz.
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.06.2008, 21:48   #1142
yusuf_yusuf
Usta Yiğido

yusuf_yusuf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

329 Mesajına 482 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 yusuf_yusuf FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben allamam kı yaa offfff alamıyorum geneee offff
Alt 02.06.2008, 10:28   #1143
idhem
YASAKLI ÜYE

86 Mesajına 135 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 idhem FAZLA SÖZE GEREK YOKidhem FAZLA SÖZE GEREK YOKidhem FAZLA SÖZE GEREK YOK

Kombineler geçen sene ne kadardı arkadaşlar?Bu sene bende alıp Sivasta birine göndermek istiyorum.Katkımız olsun.
idhem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.06.2008, 10:31   #1144
tunga
Acemi Yiğido

tunga - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tunga isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

hadi hayırlısı inşaallah başarılı olunurr
tunga isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SERBEST KÜRSÜ
Alt 04.06.2008, 14:02   #1145
58Taraftar
Yiğido

87 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 58Taraftar BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: SERBEST KÜRSÜ

Futbol maçında rekor skor: 54-1

Almanya'nın Köln Kenti'ndeki bir amatör karşılaşma, 54'e 1 gibi futbol sahalarında görmeye alışık olunmayan bir skorla bitince şike iddiaları ayyuka çıktı.
Almanya'daki bir amatör kümede Rheinkassel-Langel II adlı takımının DJK Loewe II adlı bir başka takımı 54-1 gibi inanılmaz bir skorla yenmesi ve averajla bir üst kümeye çıkması ortalığı birbirine kattı.

Ditib-Tuerk II takımını 10-0 yenmesine karşın Rheinkassel-Langel II'nin tarihi skoru karşısında üst kümeye çıkamayan Germania Nippes II takımı rakiplerinin aldığı bu skorun şike içerdiğini iddia ederek yetkilileri göreve çağırdı.

Zira Germania takımı son maçlar öncesi Rheinkassel'in 37 gol averajıyla önünde bulunuyordu. Ancak Rheinkassel son maçta rakibini 41 tanesi ikinci yarıda bulduğu gollerle 54-1 yenince Germania'nın averajla önüne geçmeyi başarmış oldu.

Germania takımının iddiaları üzerine yerel futbol yetkilileri derhal harekete geçti ve maçlarla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Hermann- Josef Schmitz adlı bir yetkili konuyla ilgili olarak yaptığı bir açıklamada, "Bu utanç verici bir durum. Böyle bir sonuç olamaz. Futboldan anlayan herkes böyle bir sonuçtan şüphelenir" dedi.

Soruşturmanın sonucunda şike yapıldığı ortaya çıkarsa futbolcular ve yöneticilerin ciddi cezalar alması bekleniyor.
58Taraftar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SERBEST KÜRSÜ
Alt 04.06.2008, 18:13   #1146
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1141 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: SERBEST KÜRSÜ

Alıntı:
58Taraftar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Futbol maçında rekor skor: 54-1

Almanya'nın Köln Kenti'ndeki bir amatör karşılaşma, 54'e 1 gibi futbol sahalarında görmeye alışık olunmayan bir skorla bitince şike iddiaları ayyuka çıktı.
Almanya'daki bir amatör kümede Rheinkassel-Langel II adlı takımının DJK Loewe II adlı bir başka takımı 54-1 gibi inanılmaz bir skorla yenmesi ve averajla bir üst kümeye çıkması ortalığı birbirine kattı.

Ditib-Tuerk II takımını 10-0 yenmesine karşın Rheinkassel-Langel II'nin tarihi skoru karşısında üst kümeye çıkamayan Germania Nippes II takımı rakiplerinin aldığı bu skorun şike içerdiğini iddia ederek yetkilileri göreve çağırdı.

Zira Germania takımı son maçlar öncesi Rheinkassel'in 37 gol averajıyla önünde bulunuyordu. Ancak Rheinkassel son maçta rakibini 41 tanesi ikinci yarıda bulduğu gollerle 54-1 yenince Germania'nın averajla önüne geçmeyi başarmış oldu.

Germania takımının iddiaları üzerine yerel futbol yetkilileri derhal harekete geçti ve maçlarla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Hermann- Josef Schmitz adlı bir yetkili konuyla ilgili olarak yaptığı bir açıklamada, "Bu utanç verici bir durum. Böyle bir sonuç olamaz. Futboldan anlayan herkes böyle bir sonuçtan şüphelenir" dedi.

Soruşturmanın sonucunda şike yapıldığı ortaya çıkarsa futbolcular ve yöneticilerin ciddi cezalar alması bekleniyor.
oha be kardeşim resmen şike vardır bu kadar gol yenirmi be ?

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
4 yaşında sigara tiryakisi oldu
Alt 05.06.2008, 13:00   #1147
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 944 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick
Standart 4 yaşında sigara tiryakisi oldu

Bizde sigara yağası tartışılırken çok çarpıcı bir haber Tayvan'dan geldi. İşte 4 yaşındaki tiryaki çocğun dramı;

Tayvan'da babasının sigaralarını çalıp zamanla tiryaki olan 4 yaşındaki çocuk, bir rehabilitasyon merkezinde tedavi altına alındı.

China Times gazetesinin haberine göre, Gaoxiong kentinde yaşıyan yaşayan 9 ve 4 yaşlarındaki iki erkek kardeş, babalarının ceplerinden her gün sigara çalmaya ve gizlice içmeye başladı.

İki kardeş, babalarının sigara içerken çok karizmatik göründüğünü, bu yüzden kendilerinin de içmeye başladığını ve zamanla alıştıklarını söyledi. Haberde, 4 yaşındaki çocuğun babasının cebinden sigara çalamadığı zamanlarda, ağabeyine okulda sigara bulması için yalvardığı belirtildi.

Çocukları nikotin bağımlılıklarından kurtulabilmesi için tedaviye alan doktor Xue Guangjie, anne ve babaların çocuklara kötü örnek olmaması için yanlarında sigara içmemesi gerektiğini belirtti.

KYNK:İNTERNETHABER
Alt 05.06.2008, 20:42   #1148
YuNuSPaSa58
Usta Yiğido

YuNuSPaSa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

344 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 YuNuSPaSa58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Komik ama gerçek!

Ben Bu Siteye 21.09.2006 tarihinde üye oldum. Forumlarda az mesaj yazdığım için Beni kimse tanımaz. Beni Tanımak İsteyenLer Beni ArkadasLarımdan dinLesin Söz ArkadaşLarımda:

1-o .... çok seviyo(en yakın arkadaşı )
2-sevgilisinden başını kaldırıp bana baktığı yokki ah keşke
benim olsa hasta etti beni walla son kasetimi onun için
yaptım(petek dinçöz)
3-arkasında ruslar var(polat alemdar)
4-keşke avea nınreklamında benim yerime o oynasaydı(tarkan)
5-gel kurtar şu devleti(tayyip erdoğan)
6-film oscarları düzenlenirse kesin o alır(steven speilberg)
7-durdu durdu allahından buldu(mehmet ali)
8- o heryerde yaşıyor ve yaşatıyor(reha muhtar)
9-onun hakkında 5 kitap yazmak istiyodum(agatha cristie)
10-beni doyuran insan(eda bir arkadaşı )
11-o kim(halktan bir kişi)
12-benden bile daha yakısıklı ( brad pitt )
14-adamda benim gibi manyak(cem yılmaz)
15-çok ii göbek atar(asena)
16-esat a dedim bize getir bu genci yerini tespi edememiş
çakal bu nerde olduğunu bulamıyoruz..(doğu bey-KurtLar Vadisinde Devlet Görevlisi)
17-bizde ailecek onun hastasıyız(xxx ailesi)
18-beyazsaraya davet ettim gelmedi(george bush)
19-benden daha çok bilgisayarla uğraşıyo(bill gates)
20-yonjamda olduğun için çok saol(yonjam grubu)
21-bilgisayarı kapat yat artık Yunus(annesi)
22-bi türlü televoleyi sunduramadım(can tanrıyar)
23-kendisinden çok ii damat olur ama bizim kızlar ona
yakışmaz surekli daldan dala birisi(semra hanım)
24-o kim? (sokaktaki adam)
25-evi giderken sağda gelirken solda(tekrar mehmetali)
26-zekasına hayran kalmamak elde değil(albert ainstein)
27-benden daha karizmatik (D.Beckham)
28-İstanbulda okusford vardıda yunusmu okumadı.. ama benden bile
güzel türkü okur(ibrahim tatlıses)
29-Her seyi yaparken emindir ve son kararını vermeden 2 kere
düsünür(kenan ısık)
30- Onun futbol bilgisine hayranım keşke Interi beraber calıstırsak(Jose Moruniho Inter Tek. Dir.)
31- BaşkanLa Konuştum. Eğer Mehmet Yıldızı satarsak onun yerine bunu alıcaz(Bülent Uygun)

Konu YuNuSPaSa58 tarafından (05.06.2008 Saat 20:45 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Takım düzeltmesi
YuNuSPaSa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
UYDUDAN ATV İZLEME ŞİFRESİ
Alt 08.06.2008, 00:48   #1149
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart UYDUDAN ATV İZLEME ŞİFRESİ

Şifre: biss 10 00 00 00 00 00

Şifreyi uydu alıcınıza giremek için apmanız gerekenler;
1- Uydu alıcınızın menüsünde ‘CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys’ veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type vb.) Biss olanını seçin.

2-Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.

ATV için: Biss ID: 0×1FFF (eğer 6 haneli ise 0×001FFF),

Key Değeri: 1000000000000000 (eğer 12 hane varsa 10000000000000)

3- Şifreyi kaydedip menüden çıkın, uydu alıcınızı kapatıp açın.

UYDULARDA MENÜ SONRA CI SİSTEMİ (YADA CAS , KEY FALAN GİBİ ŞEYLER YAZAR) ONA BASIN SONRA BİSS YAZAN YERİN İÇİNE GİRİN ORdA NBA TV VAR O NBA TV NİN ÜZERİNE GELİN. KIRMIZI TUŞA BASIN (KUMANDADAKi İSİM TUŞUNA), BİSS İSMİNE atv YAZIN FREKANSA 12002 RATE SYMBOL E 04800 YAZIN POLARİZASYONU HOR YAPIN. KIRMIZI ( KAYDET ) TUŞUNA BASIN. KAYDETTİKTEN SONRA O YAPTIĞINIZ KAYIT ATV OLARAK GÖRÜNECEK ÜZERİNE MENÜDEKİ OK TUŞU İLE BASIN KIRMIZI TUŞA BASIN (İSİM) TEKRAR KEY KODU OLARAK 10 00 00 00 00 00 00 00 GİRİN VE KIRMIZI (KAYDET) TUŞUNA BASIN KAYDEDİP ÇIKIN SONRA UYDU ALICISINI KAPATIP AÇIN ÇALIŞACAKTIR.

başaramayanlar atv den teknik destek alabilir. tel 0 216 316 10 02
ertor58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ertor58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
YAZICIOĞLU TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ!!!
Alt 08.06.2008, 10:01   #1150
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1508 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart YAZICIOĞLU TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ!!!

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Bolu'da Trafik Kazası Geçirdi.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Bolu'da trafik kazası geçirdi.
BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu'nun verdiği bilgiye göre, karayoluyla İstanbul'dan Ankara'ya gelmekte olan Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu bulunduğu otomobil Bolu tünelinde kaza yaptı.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun kazayı hafif sıyrıklarla atlattığını belirten Topçu, otomobil sürücüsünün ise burnunun kırıldığını kaydetti. Kazada, Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin bulunduğu otomobilin hasar gördüğü ifade edildi.

Topçu, Muhsin Yazıcıoğlu'nun öğleden sonra Ankara'ya geleceğini bildirdi.

Yazıcıoğlu, trafik kazası nedeniyle BBP'nin saat 10.30'da yapılacağı duyurulan MKYK toplantısına da katılamadı.

KAZA NEDEN OLDU

Yazıcıoğlu'nun geçirdiği trafik kazasının, içinde bulunduğu aracın, Bolu Tüneline girişte, öndeki kamyon sürücüsünün direksiyonu sola kırması nedeniyle ani fren yapması sonucu meydana geldiği bildirildi.

BBP Genel Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Yazıcıoğlu'nun İstanbul'dan Ankara'ya dönerken Bolu'da trafik kazası geçirdiği belirtildi.

Kazanın, Bolu Tünelinde saat 09.00 sıralarında meydana geldiği belirten açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Partisinin Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısına katılmak için BBP İstanbul 2. İl Başkanı Cemal Eğin ile birlikte İstanbul'dan Ankara'ya dönen Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu araç, Bolu Tüneline girişte, önlerinde bulunan bir kamyonun direksiyonu sola kırmasıyla ani fren yaparak ciddi hasar gördü.”

Kazada Eğin'in burnunun kırıldığı ve aracın kullanılamayacak hale geldiği belirtilen açıklamada, Yazıcıoğlu'nun partisinin Marmara Bölge İstişare toplantısına katıldıktan sonra, Ankara'da BBP MKYK toplantısını yapmak üzere bu sabah İstanbul'dan yola çıktığı bildirildi.

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
abdülkadir, adac, ahlaklı, anorthosis, aŞik, chelseade, famagusta, gazİyİ, gezelim, görelimde, halk, israil, kahrolsun, kaybettİk, kazası7, kul, kÜrsÜ, protesto, serbest, sivas, sivasta, sporcu, sİvasli, trafik, trt1de, Ölü, Şaİrİmİz