Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 2015-2016 transfer sezonu
Alt 13.08.2015, 11:54   #1171
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: 2015-2016 transfer sezonu

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Robert Pich bana da pek iyi gibi görünmedi daha önce Rıza hoca zamanında gelen ufak tefek bir oyuncu vardı; onu çağrıştırıyor.Adı neydi hani şu Eskişehire gol atan Slovak.
Slovak değil Polon oyuncuydu. İsmi Arthur Piech idi.

Es Es e attığı gol güzeldi ama 😃
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.08.2015, 12:26   #1172
harbiyiğido
Yiğido

harbiyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 100 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 496 harbiyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SON DAKİKA

Oyuncumuz Manuel Da Costa Olympiakos'a transfer oldu...

Kaynak....Via Levent Umit Erol

Yiğidolar eğer bu transfer gerçekten neticelendiyse yönetim savunma için oyuncu çoktan bulmuştur diye tahmin ediyorum ayrıca forvet transferi için de para kaynağı olur bu transfer Da Costa yerine inşallah diegoyu alırız forvet için de armenteros u benim gönlümden geçen bunlar...
harbiyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2015, 12:32   #1173
citothehan58
Tecrübeli Yiğido

citothehan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 496 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 550 citothehan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
harbiyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SON DAKİKA

Yiğidolar eğer bu transfer gerçekten neticelendiyse yönetim savunma için oyuncu çoktan bulmuştur diye tahmin ediyorum ayrıca forvet transferi için de para kaynağı olur bu transfer Da Costa yerine inşallah diegoyu alırız forvet için de armenteros u benim gönlümden geçen bunlar...
En iyi oyuncumuzu gönderirler anlam veremiyorum zaten moskovaya %45 pay alacak deniyor önceden.

Aatifi gönderselerdi daha iyi ederlerdi simdi düzgün sut cekecek adamimiz kalmadi.
Alt 13.08.2015, 12:35   #1174
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Da costa da gittiyse vay halimize diyorum
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2015, 13:01   #1175
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 743 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Millet Sivok Dany Necid De Sutter Bia Dzscuszak Sercan alsın biz Eneramo yu geri alalım sonra ilk 5 hedefle senin rakiplerin neler alıyor bi bak sonra hedef koy ey başkan bahanelerden bıktık artık yeter be.

Suç kimde millet biliyor musunuz suç biz taraftarlar da eğer bs ts gibi takımda hoacaları gasparı aldık dese sonra yatsa caraglio yu aldık dese hocaları yönetimin beceriksizliğinden yine yatsa o adamları tefe koyarlardı ama biz burdan söylen dur duyan yok ya inanmıyorum koca transfer dönemi bir tane adam almadık ya almadık üstüne da costayı sattı diyolar mal bunlar stoper yok takımda da costa yı sattırıyorlar vallaha diyecek başka söz bulamıyorum kusura bakmayın.

Es es ten ayrılan diegoyu akhisar alsın madem costa yı satcan al adamı bonservissiz Sivok u alama çatır çatır transfer yapınca millet koyuyor adam yok başkan el atıyormuş yok menejar para istemiş menajerler herkese aynı bi tek bize değil ki onların iş yatmıyor da. çok şiştim vallaha hayırlısı umarım bu takım bu sene 8.lik 12. lik arasında gider gelirde stres yaşamayız umarım bu arada bursanın aldığı adamlardan barçalı ısaac cuenca ve jorguerayı unutmuşum söylemeyi saygılar...
Alt 13.08.2015, 13:14   #1176
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Sivasspor mahalle takımı oldu karabükten gelen oyunculara kaldıysak vay halimize gelen oyuncular iyi olsa idiler karabük ligden düşmezdi degilmi costayıda yigit incedemire güvenerek sattılar demekki.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2015, 13:16   #1177
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1272 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
harbiyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SON DAKİKA

Galatasaray maçı öncesi böyle bir transfer olasalığı olacağını sanmıyorum şayet olcaksa da o bölgeye transfer yapılmadan olursa defasn hattımız çok aksar.

Geçen sene ki perrformansından hiç memnun değildim şahsen. Özellikle pozisyon ve kademe hataları had safadaydı. İlk sene geldiği performansı yakalayamadı. Ama ne olursa takımımız için önemli oyunculardan birtanesidir.

yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2015, 13:18   #1178
Travis Bickle
Yiğido

Travis Bickle - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 403 Travis Bickle FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ınanmak ıstemıyorum ben bu habere

lıgın baslamasına 2 gun kala takımın en onemlı oyuncusunu gonderıyosan yerıne alıcagın oyuncuyla coktan anlasman lazım bızım yonetımde boyle bır zıhnıyet oldugunu sanmıyorum kaldıkı koca yaz boyunca kalıtelı oyuncular alamamısız hadı costayı verdın kalan gunlerde nasıl ıyı oyuncu bulup alıcaz akıl alır gıbı değil

sergen hoca atıfı bu saaten sonra vermeyız zaman cok daraldı demıstı aynı sey costa ıcınde geçerli oldugunu dusunuyorum umarım doğru değildir bu haber
Travis Bickle isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2015, 13:23   #1179
BizeHerYerSivas
Acemi Yiğido

32 Mesajına 46 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 432 BizeHerYerSivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben bir şeyi çok merak ediyorum bizim kaleci sorunumuz var o kadar kaleci anlaştık alman takımına gitti anlaştık gelmedi en son setkusu aldık adam kapalı kutu bizden giden nihat şahin mersinde harika işler yaptı şu an bonservisi elinde ve bu uzun zamandır böyle alsaydık 1. kaleci olarak harika olurdu niye böyle bişey yapmadık hem takıma yabancı oyuncuda değil bizden kötü de ayrılmadı. Biz savunma ve atak anlamında sorunları olan bi takımız şuan bu durumda atak yapacak oyuncu daha alamamışken costa yı satıp savunmanın temelleriyle oynuyoruz ki zaten savunma anlamında kötüyüz arka taraf güvende olursa ön bölgelerde iyi işler yaparsın inşallah gerçek bi haberde değildir costa nın satılması diyorum.
BizeHerYerSivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2015, 13:25   #1180
BizeHerYerSivas
Acemi Yiğido

32 Mesajına 46 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 432 BizeHerYerSivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ayrıca aatıf satılacak olsaydı ona alternatif isimler vardı haberleri çıktı bende bi alternatif isim veriyim mohamed elyounoussi çok golcü bir orta saha kanat ofansif oyuncu gerçi şu saatten sonra olmazda yine de yazalım.
BizeHerYerSivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
aldım, doğruladı, dogru, iddiaları, listesi, lütfen, mısırlı, sezonu, sivasspor`dan, tarnsferler, teklif, transfer, yapın