Cevap: Otyakmaz: Takımımız sahada cevabı verdi
Alıntı:
TEKOTORİTE58 Nickli Üyeden Alıntı
çok dogru yazmışşın kardeş aynen katılıyorum.birde şunu soruyom fb şampiyon oldu bize ne trabzon oldu bizene ama anadolu takımları sivasın şampiyonlugunu hakemler resmen sivasın elinden alıpta hak etmeyen sivası fb trz yenemeyen bjk verince nerdelerdi şimdimi anadolu olduk ha sivasımın şampiyonlugu çalınırken nerdeydiniz.onun için gücü gücüne yetene ise fb gücü trabzona yetti helal olsun.ben sivasspor hariç hiçbir anadolu takımının şampiyon olmasını istemiyom.fb olsun bjk olsun hiç sevmedigim gs olsun ama trabzon bursa antep hiç olmasın uyanın uyanın anadolu diye birşey yok yok.benim için fb bjk gs anadolu dedimiz takımlardan daha mert ve erkek takımlar en azından kimseye yatmıyorlar
|
Bence de öyle. Anadolu manadolu hikaye. Madem öyleydi niye biz giderken çelmediler bizi. Bundan sonra tek Anadolu var SİVASSPOR, onun haricinde ya 6Saray, ya 8ekiztaş, 7Bahçe olsun. 7rabzsonspor'u falanda istemiyorum.