Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Maç Nasıl Sonuçlanır ?
Galatasaray Kazanır. 15 7,65%
Sivasspor Kazanır. 143 72,96%
Berabere Sonuçlanır. 55 28,06%
Birden Fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 196. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Galatasaray-Sivasspor
Alt 20.01.2011, 14:32   #111
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1598 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Galatasaray-Sivasspor

Yiğidolar 400 Günlük Hasreti Türk Telekom Arena'da Sonlandırmak İstiyor

Deplasmanda Galatasaray ile Karşılaşacak Olan Sivasspor, Dış Sahada 1 Yılı Aşkın Süren Galibiyet Hasretini Galatasaray Karşısında Noktalamak İstiyor.

Ligde dış sahada en son geçen sezonun 17. haftasında Ankaragücü'nü 3-2 mağlup eden Sivasspor, 400 gün sonra Galatasaray karşısında dış sahadaki galibiyet hasretini sonlandırmayı hedefliyor.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.01.2011, 15:29   #112
esentepeli58
Tecrübeli Yiğido

esentepeli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 esentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOKesentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

kazanamıyorsak kaybetmeyecez inşallah
Alt 20.01.2011, 15:32   #113
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI

yeneceğiz başka ihtimal yok yiğidolar arenada yalnız olmayacak inşaallah
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.01.2011, 15:36   #114
zaralı19
Usta Yiğido

zaralı19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

441 Mesajına 853 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 843 zaralı19 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Pazar günü Türk Telekom Arena stadında Galatasaray karşısında Sivasspor'u destek vermeye hazırlanan Yiğidolar,bir destekte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a verecek.
15 Ocak'taki açılış maçında protestolar nedeniyle Başbakan Erdoğan stadı terk etmişti. Pazar günü oynanacak olan Galatasaray-Sivasspor maçında ise Sivasspor taraftarı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek pankartı açmaya hazırlanıyor
http://hurdogan.com
Alt 20.01.2011, 17:12   #115
zaralı19
Usta Yiğido

zaralı19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

441 Mesajına 853 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 843 zaralı19 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

"Kritik gollerin adamıyım"
Sivasspor'un yeni golcüsü Michael Eneramo Lig TV muhabiri Metin Kapıcıoğlu'na özel açıklamalarda bulundu... Nijeryalı golcü kritik gollerin adamı olduğunu söyledi...

Öte yandan Rıza Çalımbay ve Pedriel de ligin ikinci yarısıyla ilgili görüşlerini bildirdi.

burdan izleyebirsiniz
Alt 21.01.2011, 05:42   #116
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Yiğidolar umut dağıttı.

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, genç golcü Pedriel Suarez ve yeni transfer Eneramo Galatasaray maçı öncesi taraftarlarına unut dolu mesaj verdiler.

Michael Eneramo: Çok Profesyonel Bir Takıma Geldim
Sivasspor’un yeni transferi Michael Eneramo Sivasspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, başarısını Sivasspor’da da sürdürmek istediğini söyledi. Sivasspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen golü futbolcumuz Eneramo: “Bu transfer benim için çok iyi bir transfer oldu. Burada olmaktan çok mutluyum. Çok profesyonel bir takıma geldim. Çok profesyonel çalışmalar yapıyoruz. Umarım Tunus’ta gösterdiğim başarıyı burada da gösteririm.” dedi.

Türkiye Ligi’nin iyi bir lig olduğunu söyleyen Eneramo: Türk futbolunda daha önce oynayan Amokachi, Uche, Yobo, Ayzek Promise, Okocha gibi bir çok futbolcu oynadı Türkiye’de. Bunları biliyorum ve takip etmiştim. Türk futbolu gerçekten kaliteli, mücadeleci, sert bir lig.” dedi.

Özelliklerine de değinen Eneramo: “Ben bilindiği gibi forvet oyuncusuyum. Gol atan bir oyuncuyum. Kritik dakikalarda gollerim daha fazla oluyor. Sivasspor’da da bunları yapmaya devam edeceğim. Şu an iyi bir durumda değil takımımız malesef. Takımımız iyi çalışıyor. Ben de elimden geleni yapıp, Sivasspor’u hak ettiği yerlere getireceğiz.” ifadesini kullandı.

Pedriel: Zor Bir Karşılaşma Olacak
Ligin ikinci yarısı için Sivasspor’un çok iyi hazırlandığını söyleyen Bolivyalı futbolcu Suarez: “Ligin ilk yarısında oynayamıyordum, sadece antrenmanlarda oynuyordum. Bu yüzden biraz durgundum. Daha sonra oynama şansı buldum. Bu fırsatı iyi değerlendirdim goller attım. Tabi bunlar benim motivasyonumu da etkiledi. Çalışmalarımız çok güzel ilerliyor. Ben de elimden geldiğince çalışmalara dahil oluyorum. Bu çalışmaların neticesinde ben de ikinci yarı daha iyi oynayacağıma inanıyorum”dedi.

Hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçına da değinen Pedriel: “Çok iyi ve zorlu bir karşılaşma olacak. Galatasaray maçında hiç bir futbolcudan çekinmiyorum. Onlar iyi oyuncu ise ben de iyi oyuncuyum. “dedi.

Çalımbay: Üç İhtimalli Maç Oynayacağız
Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay takımın son durumundan memnun olduğunu belirterek, takıma katılan yeni transferleri değerlendirerek şunları söyledi: “Takımımız gayet iyi bir durumda. Bazı sakat oyuncularımız var. Yeni transferlerimiz var. Antalya kampından sonra İstanbul’a geldik. çalışmalarımızı burada sürdürüyoruz. Fenerbahçe Kulübü’ne de çok teşekkür ediyoruz. Sahalarını bizlere açtılar. Bütün amacımız bulunduğumuz konumdan bir an önce yukarıya çıkmak. 10 futbolcu ile yollarımızı ayırdık yerlerine 6 oyuncu aldık. Kadromuzu 28′den 24′e indirdik. Yaş ortalamasını düşürmeye çalıştık. Bunu yapmamızın amacı gelecek seneyi de düşünmek. Tabi gelecek seniyi düşünmemiz için bu seneyi atlatmamız lazım. Şu an konumumuz iyi değil. Aldığımız oyuncular iyi oyuncular. Uyum sürecini atlatarak özlenen Sivasspor’u getirmek istiyoruz. 17 tane telafisi olmayan maç oynayacağız. Transferlerden çok memnunuz. Yönetimimiz gerçekten çok büyük iş başardı. Kadromuza dahil ettiğimiz oyuncular hepsi daha önce izlendi, takip edildi ve hepsi de kendi takımlarında banko oynayan oyuncular. Devre arası transfer yapmak biraz risktir. Banko oynayan oyuncu almak pahalıdır, oynamayan oyuncu almak da risktir. Biz seyretmediğimiz oyuncu almadık.” dedi.

Çalımbay, Galatasaray maçının üç ihtimalli bir maç olduğunu söylerek: “Galatasaray iyi bir takım, iyi bir kadroya sahip. İlk maç TT Arena’da oynanacak. Bizim için de onlar için de çok önemli bir maç olacak. Bu karşılaşmada üç ihtimalli bir maç oynayacağız.” dedi.

SİVAS OLAY / SPOR
sivasspor.org.tr
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?t=223&r=1&hid=85901
Alt 21.01.2011, 07:06   #117
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Yiğidolar umut dağıttı.

evet bende çok istekli gordum futbolcularımızı zaten oylede olmak zorundalar cunku forma aslanın agzında2.yarı çok çetin gececek bi an evvel alt sıralardan kurtuluruz insallah..superligde tutunmak bank asyadan superlige cıkmaktan daha kolaydır..
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.01.2011, 09:23   #118
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok

Biletler bugün satışta

Sivasspor'un pazar günü TT Arena stadında oynayacağı açıklanan Galatasaray maçının biletlerinin bugün satışa sunulacağı öğrenildi.
Maç biletlerinin bugünden itibaren Mecidiyeköy'deki Ali Sami Yen stadı ve Biletx gişelerinden temin edileceği belirtildi. Bilet fiyatlarıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken,Sivasspor taraftarı için bin 600 bilet ayrıldığı duyuruldu.
Öte yandan,Galatasaray taraftarının büyük bir protestoya hazırlandığı,bu nedenlede Başkan Adnan Polat'ın maçı TT Arena stadında oynatmak istemediğide gelen haberler arasında.
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.01.2011, 10:40   #119
muslan58
Acemi Yiğido

muslan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 muslan58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

4 tane bilet aldım
muslan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.01.2011, 11:03   #120
Rallim58
Gast

GS Yönetim kadrosundaki iç savaşın, sahada leyhimize sonuçlanan skor elde etmemiz dileğiyle...

Konu Kapatılmıştır

Etiketler
11ler, dağıttı, galatasaray, galatasaraysivasspor, keyfi, muhtemel, sivasspor, umut, yerinde, yiğidolar, yiğidonun, İlk