Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

--->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
Alt 12.02.2008, 08:10   #111
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ

ben Sivastaki bütün maçlara gittim..tv nin verdiği bütün maçları seyrettim ama bahsettiğiniz maestroyu göremedim hocam

futbolu unutmuşuz galiba
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2008, 08:12   #112
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1242 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
mehmet tek başına napabilir ki ?
m.ali ye gelince kimse ondan alex olmasını beklemiyor ama en azından kendi olabilir...
4 sezon öncede aynıydı saçma sapan şutlar, frikikler, kornerler...
belki arasıra bu tür denemelerde gol atıyor ama emin ol attığından daha fazlasına engel oluyor..
antep maçında iki üç dört defa topu kaybetti veya arkadaşı kaybedince dönüp sırtını gidiyor...bu davranış takım arkadaşlarına saygısızlıktır...
ha eğer koşamıyorsan söylersin hocana ben koşamıyorum ona göre sahada da koşamam dersin o da tedbirini alır...
inşallah uğur en kısa zamanda düzelir takıma girer de kurtuluruz
iyide gardas mehmet top oynamaktan başka herşeyi yapıyor gerekesiz itirazlar yanlış attığı paslarda arkadaslarına bağırmalar koşmamamalar...bu dediklerim fb vebu macta oldu...demek oluyorki kendilerin fbye gidememesi bayaı üzmüş haksızmıyım?
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2008, 08:22   #113
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
puar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyide gardas mehmet top oynamaktan başka herşeyi yapıyor gerekesiz itirazlar yanlış attığı paslarda arkadaslarına bağırmalar koşmamamalar...bu dediklerim fb vebu macta oldu...demek oluyorki kendilerin fbye gidememesi bayaı üzmüş haksızmıyım?
ben Mehmet yıldızın bu takımın üçte bir yükünü çektiğine inanıyorum...bugüne kadar çok maç aldı Mehmet...inanın takım sahaya çıkarken Mehmet'i görmek bile güç veriyor tribünlere...söylediklerinde haklılık payı var tabi ama son iki haftadır Akın hariç zaten kimse top oynamıyor puar kardeş...
m.ali dahil takımdaki her oyuncunun yerini doldurabilirsin ama Mehmet'in yeri kesinlikle dolmaz...
bu hafta açık bir toparlanma bekliyorum takımdan. İnşallah yanılmamda bu eleştirilerede bir ara vermiş oluruz...
şuda bir gerçekki takımdan beklentimiz yükseldi...eskiden sevindiğimiz puanlar şimdi eleştiri kaynağı oldu..ama büyük takım olma yolunda ilerlemek istiyorsak buna mecburuz...bir takım büyük oyuncularla büyük takım olur..büyük oyuncu olmak için de önce büyük yüreğe sahip olmak lazım...

ya vasat bir sıra takımı olacağız yada artık bazı konuları açıkça konuşacağız.....o yüzden senin Mehmet hakkındaki fikirlerine saygı duyuyorum ama kısmen katılabilirim sadece..
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.02.2008, 08:32   #114
puar
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1242 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
ben Mehmet yıldızın bu takımın üçte bir yükünü çektiğine inanıyorum...bugüne kadar çok maç aldı Mehmet...inanın takım sahaya çıkarken Mehmet'i görmek bile güç veriyor tribünlere...söylediklerinde haklılık payı var tabi ama son iki haftadır Akın hariç zaten kimse top oynamıyor puar kardeş...
m.ali dahil takımdaki her oyuncunun yerini doldurabilirsin ama Mehmet'in yeri kesinlikle dolmaz...
bu hafta açık bir toparlanma bekliyorum takımdan. İnşallah yanılmamda bu eleştirilerede bir ara vermiş oluruz...
şuda bir gerçekki takımdan beklentimiz yükseldi...eskiden sevindiğimiz puanlar şimdi eleştiri kaynağı oldu..ama büyük takım olma yolunda ilerlemek istiyorsak buna mecburuz...bir takım büyük oyuncularla büyük takım olur..büyük oyuncu olmak için de önce büyük yüreğe sahip olmak lazım...

ya vasat bir sıra takımı olacağız yada artık bazı konuları açıkça konuşacağız.....o yüzden senin Mehmet hakkındaki fikirlerine saygı duyuyorum ama kısmen katılabilirim sadece..
sen mehmetin kendini gereksiz yere attığını yanlış pas verse bile başkalarına sitem etmesini arkadasları boş olduğu halde sadece ben varım diyipte bireysel oynadığını gördünmü? evet 2 mactır bunu görüyoruz...zaten eleştirimde 2 mac için gecerli.
Alt 12.02.2008, 08:44   #115
mermerbey
Acemi Yiğido

mermerbey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 mermerbey FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Nihat71 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sahada sanki yok. Boşuna yer tutmasın. Yerine kimi oynatsanda ali'den daha iyi oynar bu aralar.
öle deme loo.ne alaka.
adam oynuyor.
mermerbey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
Alt 12.02.2008, 09:47   #116
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ

M.ALİ YAŞI DOLAYISIYLA FİZİKİ YETERSİZLİĞE DÜŞTÜ.SERGİO OYNAMAYA BAŞLAYICA DİNLENİR VE BENCE DAHA VERİMLİ OLUR.BU YIL UMULANDAN FAYDALI OLDU TAKIMA.ÖNEMLİ OLAN DA BUDUR.BENCE BÖYLE DEĞERLENDİRİLMELİ.
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
Alt 12.02.2008, 10:01   #117
Rallim58
Gast

Standart MOHAMMED ALİ KURTULUŞ

Müsabaka sonunda dahi Mohammed Ali'nin saçı neden bozulmuyor? Joleli de ondan, bunu bilmeyen mi var?
Ancak...! Kimse kusura bakmasın ama Antep maçında 6 pas içinde yükselen topa kafaya çıkmaması gözlerden kaçmadı. Gol bile atsa arkadaşlarının gol sevincinde Saçının jolesinin bozulmaması için arkadaşlarını yanına dahi yaklaştırmadığı şeklindeki tutumunu lig tv spikeri bile açıklamıştı. Mohammed'i eski günlerine dönmesi için sabrımızı zorluyoruz LİG BİTMEDEN (MÜMKÜNSE).
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: --->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
Alt 12.02.2008, 10:11   #118
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1050 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ

Alıntı:
mehmet tek başına napabilir ki ?
m.ali ye gelince kimse ondan alex olmasını beklemiyor ama en azından kendi olabilir...
4 sezon öncede aynıydı saçma sapan şutlar, frikikler, kornerler...
belki arasıra bu tür denemelerde gol atıyor ama emin ol attığından daha fazlasına engel oluyor..
antep maçında iki üç dört defa topu kaybetti veya arkadaşı kaybedince dönüp sırtını gidiyor...bu davranış takım arkadaşlarına saygısızlıktır...
ha eğer koşamıyorsan söylersin hocana ben koşamıyorum ona göre sahada da koşamam dersin o da tedbirini alır...
inşallah uğur en kısa zamanda düzelir takıma girer de kurtuluruz
Düşüş tek başına Muhammed Ali'de değil düşün bütün takımda bu bir gerçek... Bir Mehmet bir Hayrettin bir Musa hatta Abdurrahman hepsi düşüş içinde... Bu maç sağ kanat bindirmesi görmedik... Mehmet'in kanattan topu alıp ceza sahası etrafında bir yay çizmesine hoca bir uyarı yapmalı artık iyice kendini Raul, Ronaldo vari biri sanmaya başladı... Ayrıca kendisi topu kaptırdığında bir şey yapmazken takım arkadaşı kötü pas attığında topu bırakıp ona bağırması kötü tarafları uyarıya ihtiyacı var...

Burası Muhammed Ali konusuydu farklı yerlere gitti... Bence Muhammed Ali'den 90 dakika yararlanmaya çalışmak yerine 60 - 70 dakika faydalanmak en güzeli...
Alt 12.02.2008, 10:13   #119
puar
Usta Yiğido

Standart --->: -->: --->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ

Alıntı:
FurkaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Düşüş tek başına Muhammed Ali'de değil düşün bütün takımda bu bir gerçek... Bir Mehmet bir Hayrettin bir Musa hatta Abdurrahman hepsi düşüş içinde... Bu maç sağ kanat bindirmesi görmedik... Mehmet'in kanattan topu alıp ceza sahası etrafında bir yay çizmesine hoca bir uyarı yapmalı artık iyice kendini Raul, Ronaldo vari biri sanmaya başladı... Ayrıca kendisi topu kaptırdığında bir şey yapmazken takım arkadaşı kötü pas attığında topu bırakıp ona bağırması kötü tarafları uyarıya ihtiyacı var...

Burası Muhammed Ali konusuydu farklı yerlere gitti... Bence Muhammed Ali'den 90 dakika yararlanmaya çalışmak yerine 60 - 70 dakika faydalanmak en güzeli...
Demekki mehmetin bu durumunu bitek ben görmemişim
mehmet şu anda sadece zarar veriyor.
-->: --->: -->: --->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
Alt 12.02.2008, 10:15   #120
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1050 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: -->: --->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ

Alıntı:
puar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Demekki mehmetin bu durumunu bitek ben görmemişim
mehmet şu anda sadece zarar veriyor.
Aslına bakarsan futboldan anlayan Sivasspor'a at gözlüğüyle bakmayan herkes takımdaki her şeyi görüyor...

Etiketler
alİ, kurtuluŞ, mohammed