Alıntı:
puar Nickli Üyeden Alıntı
iyide gardas mehmet top oynamaktan başka herşeyi yapıyor gerekesiz itirazlar yanlış attığı paslarda arkadaslarına bağırmalar koşmamamalar...bu dediklerim fb vebu macta oldu...demek oluyorki kendilerin fbye gidememesi bayaı üzmüş haksızmıyım?
|
ben Mehmet yıldızın bu takımın üçte bir yükünü çektiğine inanıyorum...bugüne kadar çok maç aldı Mehmet...inanın takım sahaya çıkarken Mehmet'i görmek bile güç veriyor tribünlere...söylediklerinde haklılık payı var tabi ama son iki haftadır Akın hariç zaten kimse top oynamıyor puar kardeş...
m.ali dahil takımdaki her oyuncunun yerini doldurabilirsin ama Mehmet'in yeri kesinlikle dolmaz...
bu hafta açık bir toparlanma bekliyorum takımdan. İnşallah yanılmamda bu eleştirilerede bir ara vermiş oluruz...
şuda bir gerçekki takımdan beklentimiz yükseldi...eskiden sevindiğimiz puanlar şimdi eleştiri kaynağı oldu..ama büyük takım olma yolunda ilerlemek istiyorsak buna mecburuz...bir takım büyük oyuncularla büyük takım olur..büyük oyuncu olmak için de önce büyük yüreğe sahip olmak lazım...
ya vasat bir sıra takımı olacağız yada artık bazı konuları açıkça konuşacağız.....o yüzden senin Mehmet hakkındaki fikirlerine saygı duyuyorum ama kısmen katılabilirim sadece..