inşallah daha iyi oynarız
arkadaşlar dün maçtaydım ve maçı çıplak gözle izledim,kesinlikle kazanmamız gereken bi maçtı öylede oldu kazandık,ve lider olduk tabikide çok mutluyum ,ama takımımızın dün akşam oynadığı maçla ilgili biraz konuşmak istiyorum,yani şöyle bi bakıyorumda özellikle ilk yarıda golden başka doğru düzgün atağımız yok ,ilk yarıda özellikle orta sahamızda çok boşluklar vardı,manisa takımı ortadan bizim kalemize çok rahat geldi,ilk yarıda yüreğimiz ağzımıza geldi gol yiyeceğiz diye.derken ilk yarı bitti ,taraftar olarak rahat bi nefes aldık,takımımızdan ikinci yarı daha iyi bi oyun bekliyorduk ,öylede oldu ,sivassporumuz ikinci yarıya çok iyi başladı 45 ten 70.dakikaya kadar 3 4tane gol olabilecek pozisyonumuz vardı ama bunları değerlendiremedik,70.dakikadan sonra yine manisa takım etkili olmaya çalıştı iki tane tehlikeli şutları vardı biri uğur dan diğeri selçuktan ama herşeye rağmen kazanmasını bildik zor olsada kazandık ve şu anda lideriz inşallah liderlik koltuğunuda uzun haftalar boyunca bırakmayız yani lig sonuna kadar benim gözlemlediklerim bunlar bilmiyorum bana katılırmısınız ama bunlar dün akşam oynanan gerçeklerdi evet kazandık ve çok iyi oldu inşallah hep iyi sonuçlar alırız
|