Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: GS: 2 SİVASSPOR: 0
Alt 15.12.2007, 00:23   #111
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: GS: 2 SİVASSPOR: 0

Yaziklar olsun MHK Galatatasarayin sahada galip gesi icin elinden ne geldiyse sahada uygulattin. Macin tekrarini yine seyrediyorum Gs nin Ceza sahsinin yakinlarinda Lehimize hic bir faul vermedi Bize bir faul caldiysa GS,ye arka arkaya 3 faulle karsilik gördük Bize verdigi fauller genelikle bizim ceza sahamizin yakinlarinda idi nasilki mac 2-0 geldigi andan sonra satilik düdükler bir anda esik davraniyormus gibi görünüm vemeye calistilar ne olacak sanki yaptigini 10 dakika daha devam ettir maci öyle bitir.

NOT: Burda mac sonucundan daha üzüldügüm Ve Böyle hatayi Bülent hoca nasil olurda yapar !!!! Balili ile Sedati sakat sakat nicin oynatti sedatin Dizlerinde sikica baglanmis Dizlikle oynuyordu mac sonrasi yaptigi aciklamada Diz baglarinda yirtik oldugunu söyledi ,Balili aynisi girdigi ikili mücadelede Defalrca baktim aldigi sert bir darbe yoktu Omuzunda demekki Kötü bir sakatlik varmis Nicin Oynatirsin Bu ikisini Ligin Bitimine 2 mac varken Oynatarak Böyle hata yapmasini ben Bülent hocaya hic yakistiramadim ve anlam veremedim Birak bu devreyi 2 kiside kapatsin 2 ci devreye saglam olarak girmeleri daha faydali olurdu yanlis yaptin Hocam .....yanlis .......
Alt 15.12.2007, 07:50   #112
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1242 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

herşeyi bı kenarı bırakıp güzel mucadele eden takımımızı kutluyorum.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: GS: 2 SİVASSPOR: 0
Alt 15.12.2007, 08:00   #113
COBANSARAYLI
Tecrübeli Yiğido

COBANSARAYLI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

88 Mesajına 124 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 COBANSARAYLI ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: --->: GS: 2 SİVASSPOR: 0

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yaziklar olsun MHK Galatatasarayin sahada galip gesi icin elinden ne geldiyse sahada uygulattin. Macin tekrarini yine seyrediyorum Gs nin Ceza sahsinin yakinlarinda Lehimize hic bir faul vermedi Bize bir faul caldiysa GS,ye arka arkaya 3 faulle karsilik gördük Bize verdigi fauller genelikle bizim ceza sahamizin yakinlarinda idi nasilki mac 2-0 geldigi andan sonra satilik düdükler bir anda esik davraniyormus gibi görünüm vemeye calistilar ne olacak sanki yaptigini 10 dakika daha devam ettir maci öyle bitir.

NOT: Burda mac sonucundan daha üzüldügüm Ve Böyle hatayi Bülent hoca nasil olurda yapar !!!! Balili ile Sedati sakat sakat nicin oynatti sedatin Dizlerinde sikica baglanmis Dizlikle oynuyordu mac sonrasi yaptigi aciklamada Diz baglarinda yirtik oldugunu söyledi ,Balili aynisi girdigi ikili mücadelede Defalrca baktim aldigi sert bir darbe yoktu Omuzunda demekki Kötü bir sakatlik varmis Nicin Oynatirsin Bu ikisini Ligin Bitimine 2 mac varken Oynatarak Böyle hata yapmasini ben Bülent hocaya hic yakistiramadim ve anlam veremedim Birak bu devreyi 2 kiside kapatsin 2 ci devreye saglam olarak girmeleri daha faydali olurdu yanlis yaptin Hocam .....yanlis .......
bence maglubiyete bahane aramak yersiz sanssizdik 82 dakika dayanabildik.Not kisminda belirtmissin sivasspor neden sanssiz kaldi ve bulent hocayi elestirmissin haklisin deplasmanda cok onemli bir mac oynuyorsun kendi onlemini kendin alacaksin mehmet yildiz son haftalarda tutuk mucadele ediyor ama becerisi yetersiz insallah sakatlar bir an once iyilesir takim tekrar duzelir haftaya abdurahman da yok isimiz zor genclerbirligine karsi.sivas nazara ve sakata geldi iyiki bir mac kaldi devreye biraz toparlaniriz
COBANSARAYLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: GS: 2 SİVASSPOR: 0
Alt 15.12.2007, 08:00   #114
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1533 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: GS: 2 SİVASSPOR: 0

BU MAÇTA ABDURRAHMAN AKIN GÜZELDİ AMA DİĞER OYUNCULAR SANKİ YOKMUŞ GİBİYDİLER MEHMET BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI M.AYDIN AYNI MUHAMMED RUH GİBİYDİ HELE HAYRETTİN SOL TARAFTA HEP AÇIK VERDİ ABDURRAHMAN ONDAN GÜZEL SAVUNDU SOLU SEZER AYAĞINA İKİ TOP DEĞDİ 2SİNDEDE GOL YEDİK BALİLİ 5 DK OYNADI AMA 90 DK OYNAYAN ORTASAHA VE FORVETTEN GÜZEL OYNADI DEDİĞİM GİBİ ABDURRAHMAN VE AKIN SİZE HELAL OLSUN SKIN GÜZEL KALECİ OLMASA EN AZ 5 TANE YERDİ

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.2007, 08:14   #115
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1242 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

enilgiye bencede bi bahane bulmayalım geldi geçti geri donmez bazı şeyleri. en azından mucadele vardı bülent hocamıızında dediği gibi bizi şampiyon yapmazlar.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.2007, 08:25   #116
CÜSSKB_Emirhan
Acemi Yiğido

CÜSSKB_Emirhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 CÜSSKB_Emirhan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

iyi direndik ama olmadı umarım takım çabuk toparlanır ve içerdeki gencler maçına iii hazırlanır.artık önümüzdeki maçlara bakmamız lazım.olmayınca olmuyor ama futbolcuları kutlamak gerekir bu onurlu yürüyüşlerinden dolayı....

ÇİRKİN TEZAHÜRATA ve ŞİDDETE HAYIR!
CÜSSKB_Emirhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.2007, 13:17   #117
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1165 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

şampiyonluk yarınlara kaldı sen üzülme sakın SİVASSPOR

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.2007, 16:59   #118
imeryüz58
Yeni Yiğido

imeryüz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 imeryüz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch --->: GS: 2 SİVASSPOR: 0

böle bi şansızlık olmaz be 83 e kadar gel gel 83 te ye 84 te 2. si gelsin olacak şey değil zaten bu son dk golleri gs nin klasik oyun anlayışı nese biz gene de mutluyuz
imeryüz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.2007, 17:05   #119
Buraq58
Usta Yiğido

Buraq58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

353 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 Buraq58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

balili 1.dk çıkmasaydı maçın sukoru 5=0 olurdu 29 saniyede gol pozisyonu yaşadık baliliye geçmiş alsun çok üzüldük sensin napcaz BALİLİ!!!
Alt 15.12.2007, 19:37   #120
candostu3486
Yeni Yiğido

candostu3486 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 candostu3486 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yiğidolar bu maçta aksiliklerle uğraşmaktan maçtan koptular sakatlıklar çok erken geldi kötü bir kazaydı diyebiliriz ama sivas sporumuz bu maçı atlatıp önündeki maçları düşünmeli inş.liderliği geri alıcaz.lütfen takımımıza destek olalım.
candostu3486 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla