Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: HAY AĞZINIZA SAĞLIK!!!
Alt 06.04.2008, 09:30   #111
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 979 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: HAY AĞZINIZA SAĞLIK!!!

Şimdi de Hürriyet'ten Erman Toroğlu:

Hakemle kazandılar

G.SARAY da Beşiktaş da kötü oynadıkları maçları kazanıyorlardı. Ama Fenerbahçe kötü oynadığında kaybediyordu. O da ilk defa dün kazandı. Kendisi mi kazandı?

Net bir şekilde söyleyeyim; hayır. Hakemle beraber kazandılar. Diyeceksiniz ki: "Bu kadar iddialı bir cümle olur mu?" Evet, olur. Çünkü 20 dakika sonra Fenerli bütün futbolcular hakemin ne yapacağını, ne yapamayacağını anladılar, avuçlarının içine aldılar. Top gibi oynadılar. Hedeflerine ulaştılar.

Hani var ya, son moda kırılma noktaları... F.Bahçe maçındaki noktalar kırılma mırılma değil, maçın çatırdayıp bir taraftan diğer tarafa verildiği dakikalar var. Mesela penaltı. Uzaktan yakından ilgisi yok. Şöyle söylemek lazım. Aynı penaltıyı Kayserispor’un lehine verseydi, F.Bahçeli oyuncular ne yapardı, merak ediyorum. Semih’in attığı gol ofsayt. Maçın bitiş süresine bir daha bakmak lazım. Devam doğru mu, yoksa kesmek mi doğru? Ama doğru olmayan tek şey, hakem. Bobo’yu attı ya, şimdi kahraman oldu, üst üste maç veriyorlar!

Sarıyla kurtardı

Aslında Kayserisporlu futbolcuları tebrik etmek lazım. Onlar sinirlenmediler. Ama Vederson sinirlendi. Belki de yaptığı hareket kırmızılıktı. İnce bir sarıyla kurtardı. İki takımı, tekniği taktiği konuşacağız ama maalesef hakemle başlıyoruz.

Sarı lacivertliler Marco-Maldonado oynayınca ileride çoğalamıyorlar. Tamam, Kezman koşuyor, çabalıyor ama bir yere kadar. İstediği topları da alamıyor. O da tamam. Ama sen Kayseri’ye mağlupsun veya beraberesin, o zaman Kezman’la Semih’i çift santrfor yap, Maldonado’yu kenara al. Tek Marco o alanı kaldırır. Hatta daha da iyi olur. Maldonado öyle bir oyuncu ki, sağdan alıyor, sola veriyor, soldan alıyor sağa veriyor. Ne kokuyor, ne bulaşıyor. Ne suya, ne sabuna. Diklemesine çok nadir oynuyor. Cennetlik canını cehenneme sokup, şöyle bir rakip defansa batma girişiminde bulunmuyor. Ama diyoruz ki, hala yeni. Olabilir. Hazır değil. Olabilir. Bakalım hazır olunca ne olacak?

Eliyle verse miydi!

Carlos’un maç eksiği 20 dakika sonra sırıtmaya başladı. Kayserispor, az adamla hücum etmesine rağmen Fenerbahçe oyun sisteminden dolayı sarı lacivertli defans geride onlardan hep iki veya üç fazla kaldılar. Bu görüntü haliyle F.Bahçe’nin hücum gücünü zayıflattı, etkisizleştirdi. Dün şunu net bir şekilde söyleyebilirim. Ortadan çalan, cesaretle hareket eden, pansuman yapmayan bir hakem olsa, Fenerbahçe kesinlikle bu oyunuyla galip gelemezdi.

Sarı lacivertlilerde Chelsea maçı yorgunluğu var mı? Var. Ama ikide bir Avrupa maçı oynamadan lig maçı tehir edilsin lüksünü artık bırakalım. Nitekim federasyon da doğru bir kararla maçı ertelemedi.

Kayserispor daha önceki maçlara göre daha bir derli toplu futbol oynadı. Fenerbahçe maçı ne de olsa vitrin. İyi bir Gökhan Ünal’ı Kayserispor arıyor. Ama onun da sakatlığının bu kadar uzun sürmesini anlamak mümkün değil. Yoksa sakatlık başka yerlerde mi?

76. dakikada bütün stat "Satılmış Kayseri" diye bağırmaya başladı. Anlamak mümkün değil. Bir takımın sahaya çıkıp çatır çatır mücadele etmesi kötü bir şey mi? Kasımpaşa da Ankara’da OFTAŞ’ı yendi. Onlar da aslanlar gibi mücadele ediyor. Ne var yani, Kayseri çıksın elleriyle maçı verse miydi?

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...id=61&sz=66686
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2008, 09:36   #112
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 979 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Evet aklıbaşında herkes Fener'in maçı hakem sayesinde ''cukka'' ettiği hususunda hemfikir. Ancak kimse moralini bozmasın, canını sıkmasın biz işimize bakalım, yenelim BJK'yi, alalım üç puanımızı, alnımızın terinin karşılığını Allah'ın izniyle şampiyon olarak alacağız.

Çekirge bir sıçradı iki sıçradı ancak BJK örneğinde olduğu gibi daha fazla sıçrayamayacak, illaki bir yerde ilahi adalet tecelli edecek ve tökezleyecekler. Yeter ki biz iddiamızı sürdürelim. Bakın Fener haftaya Allah'ın kılıcı Denizli'ye gidiyor, orda bir tokat yerler kendilerine bir daha gelemezler.

Biz işimize bakalım, BJK maçından üç puan alalım. Allah'ın izniyle bu sene şampiyon biziz! Bülent Hoca'nın da dediği gibi bizim şampiyonluğumuzu Allah'tan başka kimse engelleyemez.

Hep destek tam destek...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2008, 09:38   #113
samet yıldız
Usta Yiğido

samet yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

320 Mesajına 553 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 895 samet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblick

haklı adam
fb ye zorla gol attırıyorlar
adamlara haksız yere penaltı verdi
bide balıklığına 90+5 te gol geldi bu nasıl iş yaa
samet yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2008, 10:00   #114
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tam bir fiyasko haluk ulusoyu hakem hataları yüzünden fener bahçe harcadı şimdi istedikleri oldu yeni fedarasyon tam fb ye göre bundan sonra istediklerini alırlar fb nin işi bu sahada kazanamasada masada kazanıyo iğrenç bi durum inanın miğdem kaldırmıyo dünkü hakem hakemden çok fb amigosu gibiydi tolunay hocamın söylediklerine tamamen katılıyorum anadoludan şampiyonluk tatlı bi hayal olur hakan sirviservinin aldığı para haram olsun ben helal etmiyorum yazıklar olsun haluk ulusoy gitti ne değişti değişen tek şey aziz yıldırımın şimdi istediği gibi at oynatması olacak birileri aziz yıldırıma yaranmak için her türlü ahlaksız işler yapıyor sahada türkiyede sadece sivas spor ve tüm anadolu takımlarına şampiyonluk helal olur gerisi hikaye
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: OLAY HAKEM HAKAN SİRVİSERVİ
Alt 06.04.2008, 10:17   #115
ferhat_58_oğuz
Yiğido

Standart --->: OLAY HAKEM HAKAN SİRVİSERVİ

Alıntı:
ekrem3458 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar haklısınız da biraz da adil olun kayserispor galatasaray maçında ne oynadı bu maçta ne oynadı.birileri birilerinin ekmeğine hep yağ çalıyor.kayserili oyuncular yerden kalkmak istemediler tekme tokat oynadılar .bizim başkasının maçına ihtiyacımız yok böyle yapmamıza gerek yok.haftaya seyredin kayseriyi nasıl oynayacak.haftaya yorumlarınızı bekliyorum.kayseri sivasın şampiyon olmasını mı istiyor galatasarayın mı inşallah yanılıyorumdur iyi geceler
toprağım sen heralde fener bahçelisin kayseri niye galatasarayın şampiyon olmasını istesin bi kaç sezon önce kayseri gs yi gökanın son dakka golüyle şampiyonluktan etmişti hemde o maçta dünkü maçtan daha hırslı ve azimli oynamıştı tolunay hocanın sözlerini fenerbahçeli olduğun için anlayamadın galiba ne dedi anadoludan şampiyonluk hayal olur böyle olursa dedi kendileri şampiyon olamayacağına göre kime söylenmiştir bu laf sivasa dimi her halukarda kayseri sporun sivasın şampiyonlugunu istediğinden eminim tolunay hoca adam gibi adam tıpkı bülent hocamız gibi bence sen sırtındaki fb formasını ve fb gözlüğünü çıkart çıkartmıyosan buraya gelip sivassporluymuş gibi davranma
Bu Konuda ferhat_58_oğuz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.04.2008, 10:19   #116
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 863 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Alayına İnat Sampıyon Ol Sivasım !!!
Alt 06.04.2008, 10:22   #117
ferhat_58_oğuz
Yiğido

Alıntı:
blacksky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biz sampiyonluk adayi bir takimiz, sadece kayseri' nin degil bizim de hakkimiz gaspedilmistir. Boylesine sert bir aciklamayi sayin baskanimizdan da bekliyorum. Buzdolabina kaldirdigini soyledigi fenerbahceli hislerin varligini unutup, hakem satin alarak onumuzu kesen bu takima karsi hic degilse bir tepki koymalidir.
canım hemşehrim ağzına sağlık dediklerine aynen katılıyorum bence herkes her yerde sivassporumuzun hakkını savunmalıdır sivassporumuzun hakkını savunmayan bizden değildir
-->: --->: HAY AĞZINIZA SAĞLIK!!!
Alt 06.04.2008, 10:27   #118
FranzFerdinand
Yeni Yiğido

4 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 FranzFerdinand ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: --->: HAY AĞZINIZA SAĞLIK!!!

Alıntı:
ibrahim58-nl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim yazilarimdan beni herhangi bi takim taraftari yapmak, kendi konusmalarinizdan sizin BJK ve GS taraftari oldugunuzu gosterir.

Benim dediklerim cok acik ve net, bununla beni bi baska takim taraftari yapmak, KUSTAHLIKTIR!

1- dedimki, HER HAKSIZLIGA karsi olmak gerekir
2- Hakemlere fazla yuklenmeyin, yanlislik insanlik halidir
3- avrupa maclarinda MILLIYETCILIGINIZI gosterin
4- insanlarin isimleriyle dalga gecmesin
5- bazi kisilerin dustugu seviyeye dusmeyin

benim dediklerim bunlardir. bunlarla beni baska takim taraftari yapma kustahligini kimse kimseye vermiyor degilmi guzel kardeslerim.

oncedende dedigim gibi..

DOGRU OTURUP DOGRU KONUSALIM

HAKSIZLIGIN HER TURUNE karsi cikalim...

anlamadiysaniz birdaha okumanizi oneriyorum.
Sevgili kardesim,

Ben yurtdisinda yasiyorum ve profesyonel hakemlik yapiyorum. Hakemler hakkinda soyledigin gereksiz ve asiri elestirilere tepki verilmesi gerekir sozlerine aynen katiliyorum.

Fakat bugunku FB-Kayserispor macinin tamamini izlemis bir hakem olarak sunu soyleyebilirim ki, (kasitli olmasa bile) hakem Hakan Sivriservi macin kontrolunu tamamen kaybetmistir ve maalesef subjektif yorum haklarini cogunlukla FB lehine kullanmistir. Arkadaslar eski unlu hakemlerimizin makalelerini yayinlamislar, bana daha fazla soz soylemek dusmez. Fakat nasil ki sitede sana karsi yazi yazan arkadaslardan onyargili elestiri yapmamalarini istiyorsan ben de senden musaadenle sunu isteyeyim:
"Lutfen maci FB gozuyle degil objektif olarak tekrar izle ve sari lacivertli takimi Kayserispor, siyah kirmizi sarili takimi FB olarak dusun." Ne dedigimi anliyorsun sanirim!
FranzFerdinand isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2008, 10:36   #119
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 865 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

inş BU SENE ŞAMPİYON ANADOLU'da
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: OLAY HAKEM HAKAN SİRVİSERVİ
Alt 06.04.2008, 10:37   #120
ferhat_58_oğuz
Yiğido

Standart --->: OLAY HAKEM HAKAN SİRVİSERVİ

Alıntı:
duman58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili hemserilerim,kayserisporlu kardes takim misafirlerimiz ve SIVAS liyim deyipte SIVASSPOR taraftar sitesinde fenerbahceyi savunmaya calisan kendini bilmez ve dengesiz mahluklar sunu herkes bilsinki INSAALLAH SIVASSPOR SAMPIYON olacaktir ne hakemlerle ne sikeyle nede ayak oyunlariyla once ALLAH'in izni sonrada yurekleriyle yapacaklardir ve lutfen hemserilerim artik buna SIVASLILARIN yurekten inanmasi lazim ha bizi yapmayacaklarmis bugunde gorulduki biz bukadar oyunlarin dondugu bir ligde hala bu seviyedeysek biz zaten coktan gonullerin sampiyonuyuz ayrica size soruyorum son ligin basida bu seviyeye gelecegimizi kac kisi tahmin ediyordu ve son olarak diyorumki ZALIMIN ZULMU VARSA MAZLUMUN ALLAHI VAR
bence bütün sivaslılar böyle düşünmeli ağzına sağlık bu siteye gelip sanki sivaslıymış gibi gözüküp el altından diger üç büyükleri savunuyolar burası savunacağınız yer değildir
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ferhat_58_oğuz'a Teşekkür Ediyor...