Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yasin Çakmak
Alt 20.09.2009, 22:56   #111
alperen2009
Yiğido

alperen2009 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 alperen2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yasin Çakmak

yasinde olsa olsa kabak tursusu olur
ve hayrettin yerlikaya zamaninda az blicanin sirtindan gecinmemis demekki onun gorevinide blica yapiyormus
sedat neyse idare eder ersan martin kamanin sol ayagi etmez hadi onu aldinya
ona kim kafa topu atacak yoksa bizim gizli alex mi var
alperen2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2009, 23:48   #112
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 907 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Zamanında g.s da oynayan bir oyuncu vardı..Oyuncu Alman asıllıydı...Adı da Rainer STUMPH du..Oyuncu ilk geldiği maçlarda çok kötü maçlar oynadı,çok kademe hataları yaptı,takıma akıl almaz goller yedirdi..Basın, taraftar herkes bu oyuncuyu yerden yer vurdu..Kendisine kazma,ayı, ayıboğan gibi küçültücü isimler taktılar..Bu oyuncuyu ilk uçakla ülkesine yollayın dediler...Hoca bu oyuncuya kefili dedi,arkasında durdu...Zaman geçtikçe oyuncu takımı tanıdı;daha iyi oynadı..Takımı o yıl ligde şampiyon oldu ;Stumph da ligin en iy defans oyuncusu seçildi..Yasin maç eksiğinden dolayı,takıma uyum sağlayamamaından ve arkadaşlarını iyi tanıyamadığından dolayı çok kötü maçlar çıkardı;çok fazla hata yaptı;takımımızın çok gol yemesine neden oldu...Ama bu demek değil ki bu oyuncu kötü oyuncu...Bu oyuncu 3 yıl önce Rizesporda oynarken ligin en iyi genç stoperi ve umut veren oyuncusu olarak gösteriliyordu;bu oyunuyla dört büyük takımın transfer listesine girmiş;sezon sonunda da F.B. ye transfer olmuştu..Aynı yıl A milli takım kadrosuna davet edilmiş , 1 defa da milli olmuş...Sonrasında F.B. takımında 3 yıllık kulübede bekleyiş...Yine söylüyorum Yasin kesinlikle kötü b,ir stoper değil,eksiklikleri tabikji var ama oynadıkça daha iyi olacağına inanıyorum..Yasin'i son 2 maçta dikkatle izledim..Denizli maçını tv den izledim 1-2 hata dışında iyi oynadı..Bursa maçında ise sttatan bu oyuncuyu çok dikkatli izledim;gerçekten çok iyi oyun ortaya koydu;adeta hatasız oynadı,yenilen gollerde onun değil Hayrettin'in kademe hatası vardı;kafa toplarının çoğunda rakiblerine üstünlük sağladı,hiç top ıskalmadı;kademeye de iyi girdi,gereksiz faulde yapmadı...Gelecek maçlarda daha iyi oynayacağını düşünüyorum...Bazı arkadaşlar maçı ya tribünden izlememişler ya da laf olsun diye yorum yapıyorlar...Yasin babamın oğlu da değil..Çocuk iyi oynuyorsa hakkını vereceksin;kötü oynarsa tabiki eleştireceksin..Yasin'in iyi oynadığı 2 maçta gereksiz yer eleştirilmesi çok yanlış...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.09.2009, 23:55   #113
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Zamanında g.s da oynayan bir oyuncu vardı..Oyuncu Alman asıllıydı...Adı da Rainer STUMPH du..Oyuncu ilk geldiği maçlarda çok kötü maçlar oynadı,çok kademe hataları yaptı,takıma akıl almaz goller yedirdi..Basın, taraftar herkes bu oyuncuyu yerden yer vurdu..Kendisine kazma,ayı, ayıboğan gibi küçültücü isimler taktılar..Bu oyuncuyu ilk uçakla ülkesine yollayın dediler...Hoca bu oyuncuya kefili dedi,arkasında durdu...Zaman geçtikçe oyuncu takımı tanıdı;daha iyi oynadı..Takımı o yıl ligde şampiyon oldu ;Stumph da ligin en iy defans oyuncusu seçildi..Yasin maç eksiğinden dolayı,takıma uyum sağlayamamaından ve arkadaşlarını iyi tanıyamadığından dolayı çok kötü maçlar çıkardı;çok fazla hata yaptı;takımımızın çok gol yemesine neden oldu...Ama bu demek değil ki bu oyuncu kötü oyuncu...Bu oyuncu 3 yıl önce Rizesporda oynarken ligin en iyi genç stoperi ve umut veren oyuncusu olarak gösteriliyordu;bu oyunuyla dört büyük takımın transfer listesine girmiş;sezon sonunda da F.B. ye transfer olmuştu..Aynı yıl A milli takım kadrosuna davet edilmiş , 1 defa da milli olmuş...Sonrasında F.B. takımında 3 yıllık kulübede bekleyiş...Yine söylüyorum Yasin kesinlikle kötü b,ir stoper değil,eksiklikleri tabikji var ama oynadıkça daha iyi olacağına inanıyorum..Yasin'i son 2 maçta dikkatle izledim..Denizli maçını tv den izledim 1-2 hata dışında iyi oynadı..Bursa maçında ise sttatan bu oyuncuyu çok dikkatli izledim;gerçekten çok iyi oyun ortaya koydu;adeta hatasız oynadı,yenilen gollerde onun değil Hayrettin'in kademe hatası vardı;kafa toplarının çoğunda rakiblerine üstünlük sağladı,hiç top ıskalmadı;kademeye de iyi girdi,gereksiz faulde yapmadı...Gelecek maçlarda daha iyi oynayacağını düşünüyorum...Bazı arkadaşlar maçı ya tribünden izlememişler ya da laf olsun diye yorum yapıyorlar...Yasin babamın oğlu da değil..Çocuk iyi oynuyorsa hakkını vereceksin;kötü oynarsa tabiki eleştireceksin..Yasin'in iyi oynadığı 2 maçta gereksiz yer eleştirilmesi çok yanlış...
haklisin hemserim nedense her maglubiyetten sonra bu cocugun üzerine cok gidiyoruz artik bir son vermek lazim,yasin kötü futbolcu degil ama buraya fenerbahce tarafindan zorla gönderildigi icin galiba biraz sokta diye düsünüyorum
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2009, 00:54   #114
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 872 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

kardesim beki profosyonel oyuncudur belki topcudur ama adam takima katki saglamadi kendine ve takima zarar veriyor
sayin bulent hoca neden hala israr edersin anlamam ki
fbden geldi diyemi yazik yazik dustugumuz hallerde o adamin rolu var
bunda kamananin ve diyerlerinin ne sucu varki
zorlami uyduracaksin karayi nasil ak yaparsin lutfen kendine gel
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2009, 01:07   #115
samsa58
Yiğido

samsa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 747 samsa58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

yasini çaykur rizede oynarken çok beğenyordum. hatta o sezon fb den bizde kiralık oynayan can (arat) ın yerine transfer edilmesinden yanaydım. yasinin fb de kulubede cok fazla oturması ona cok buyuk guven eksıklıgı getırmıs. bu guvensızlıkle ilk mudahalelerde cok eksık kalıyor ama mac oynadıkca bunu gıderecegıne ınanıyorum. sozum son 2 sezondur sıvassporlu gecınenlere takıma zaten destek olmuyorsunuz barı kostekte olmayın devre arasına kadar sivasspor bu oyuncularımız bu eger gercekten sivassporluysanız takımı destekleyin ve takımın iyiliği için yıkıcı eleştirilerinizi bu süre daha içinizde tutun yoksa bize kostek olmayın biz gerçek taraftarlar sadece iyi günde değil her zaman sivassporun yanındayız çünki biz doğuştan sivassporluyuz.
Alt 21.09.2009, 01:28   #116
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
57 Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
haklisin hemserim nedense her maglubiyetten sonra bu cocugun üzerine cok gidiyoruz artik bir son vermek lazim,yasin kötü futbolcu degil ama buraya fenerbahce tarafindan zorla gönderildigi icin galiba biraz sokta diye düsünüyorum
Hocam şu söylediklerine sen gerçekten inanıyormusun.

Yasin iyi futbolcuydu ama FB yinede gönderdi. iyi futbolcu olsa FB sana yar edermi bi futbolcuyu
Bırak transferi ayakkabısını bile vermez.

Kalitesine gelince, neye göre kaliteli olduğuna karar veriyorsun bi izah etsene.

TSL'de yasine çalım atmayacak futbolcu yoktur. kolay çalım yiyen futbolcudan defans olmaz.
Hiç bir topa müdahale etmiyor. yalandan futbolcunun yanında koşuyor ama ne topa ayak koyabiliyor nede rakip oyuncudan top çalabiliyor.
Hiç bir topu kesemiyor. ben bugüne kadar yasin'e çalım atamayan futbolcu göremedim.
Gören varsa allahaını serverse bi söylesinde bizde bilelim kimmiş o beceriksiz ve sakar futbolcu.
Ben TD olsam şahsen yasin'e çalım atamayan bir futbolcuyu transfer etmezdim.

Yasin'e çalım atamayacak bir futbolcu bank askayada üst sıraya oynayan takımlarda bile oynayamaz.

Yasin kaliteliymiş. şu söze inanacak iki tane adam say dersen evet onu sayabilirim sana hemde zorlanmadan.
1. Mecnun Odyakmaz.
2. Bülent Uygun.

Bunun haricinde yasine kaliteli diyecek başka birini bilmiyorum ama ne kadar kaliteli olduğunu bank asyayı garantiledikmi görecek bizim yönetim galiba.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Shan58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.09.2009, 04:04   #117
ACHILESS58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ACHILESS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Böse Cevap: Yasin Çakmak

Alıntı:
Shan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam şu söylediklerine sen gerçekten inanıyormusun.

Yasin iyi futbolcuydu ama FB yinede gönderdi. iyi futbolcu olsa FB sana yar edermi bi futbolcuyu
Bırak transferi ayakkabısını bile vermez.

Kalitesine gelince, neye göre kaliteli olduğuna karar veriyorsun bi izah etsene.

TSL'de yasine çalım atmayacak futbolcu yoktur. kolay çalım yiyen futbolcudan defans olmaz.
Hiç bir topa müdahale etmiyor. yalandan futbolcunun yanında koşuyor ama ne topa ayak koyabiliyor nede rakip oyuncudan top çalabiliyor.
Hiç bir topu kesemiyor. ben bugüne kadar yasin'e çalım atamayan futbolcu göremedim.
Gören varsa allahaını serverse bi söylesinde bizde bilelim kimmiş o beceriksiz ve sakar futbolcu.
Ben TD olsam şahsen yasin'e çalım atamayan bir futbolcuyu transfer etmezdim.

Yasin'e çalım atamayacak bir futbolcu bank askayada üst sıraya oynayan takımlarda bile oynayamaz.

Yasin kaliteliymiş. şu söze inanacak iki tane adam say dersen evet onu sayabilirim sana hemde zorlanmadan.
1. Mecnun Odyakmaz.
2. Bülent Uygun.

Bunun haricinde yasine kaliteli diyecek başka birini bilmiyorum ama ne kadar kaliteli olduğunu bank asyayı garantiledikmi görecek bizim yönetim galiba.

ARKADASLAR YAPMAYIN YAZIK GÜNAHTIR BU YASIN ELINDEN GELENI YAPIYOR..
HER MACTAN SONRA YASININ ÜZERINE GIDILIYOR SEDATLA YASIN BENCE ELLERINDEN GELENIYAPIYORLAR...HERSENE SAMPIYONLUGA OYNAYAMAYIZ.BÜLENT u.Ve YÖNETIM BAZI HATALAR YAPTI VE BUDA BU SENE BIZI BIRAZ ÜZECEK BU TAKIMIN OTURMASI UZUN sÜRCEK AMA GÖRECEGIZKI BIR KAC HAFTA SONRA TAKIM DÜZELECEK..BÜLENT UYGUNUNDA KIMSE HAKKINI YEMESIN BU GÜN ÜZDÜYSE GECEN SEZON SEVINDIRMISTI...Dualarimiz sivassporla olsun hep destek tam destek stadi dolduralim iyi günde kötü günde...
ACHILESS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2009, 04:08   #118
ACHILESS58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ACHILESS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Reden Cevap: Yasin Çakmak

ne kadar komik yorumlar varya gülmekten kiriliyorum...
ACHILESS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.09.2009, 10:30   #119
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yasinin acilen kovalanması lazım
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda stain'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.09.2009, 10:45   #120
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

yasin bu kadar iyi oyuncuydu da biz mi göremedik yoksa yasini alan insanlar bizden iyi görüş açısına mı sahip

Etiketler
Çakmak, yasin