Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Alt 29.07.2009, 08:15   #111
kızılova
Tecrübeli Yiğido

kızılova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kızılova isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

Sivasspor Anderlecht maçını Sivas da Türkiye de Avrupa da Asya da ve Dünyada maçı izleyen taraftararları üzenler utansın.
Bizleri Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş ve Trabzonsporun avrupa maçlarını izlemek zorunda bırakan tüm suçlular utansın.

sivasspora başarılar dilerim.
kızılova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 08:18   #112
GencFenerli
Yeni Yiğido

1 Mesajına 4 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 GencFenerli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Merhaba Sivasli Arkadaslar!

Ben Bir Fenerbahceli olarak Sivassporun bu sekilde yenilmesine gercekden, ve kalpten söylüyorum cok üzüldüm..Benim icin gecen Senenin Samiyonuda Sivasdi..Sivasspor aurupada bir heycan yaratti...Burda herkes Sivasa ayri bir sempati duyuyor...Ilk defa bir anadolu Takimi, böyle bir basari elde etti...
Gelelim maca: Arkadaslar sinirinizi anliyorum, öfkenizi de anliyorum...Evet yanlis bir transfer politikasi izlenilmistir, satilmasi Sivassporun sah damarini kesmek gibi olan oyuncular gönderilmistir...ama yinede bu kadar kan kusmayin bu Takima...Bu takim kimsenin hayal edemedigi ve düsünemedigi bir gercek yasatti Sivasa ve inaniyorumki yasatacakda...
Ben bir Fenerbahceliyim, bizde Aurupada sifir cekerek Barcelonada 5 yirek, Milandan 4 yiyerek basladik...Ama gittikce daha iyiye gidiyoruz...
Sivasli Futbol severlerde biraz sabirli olmasi lazim..Kolay degil arenalrda oynamak..Koskoca Fenerbahce, 15 yil TSL Sampiyonu, daha sadece bir Ceyrek Final oynayabilmis, ve bütceside kücümsemiyecek kadar cok...
Ondan cok fazla üzülmeyin ve Takiminizi destekleyin...Forma alin, Bilet alin, Kombine alin...Ben her sene Tr ye giderim bir yada iki yeni FB formasi alirim...Damlaya Damlaya göl olur, herkes katki yapmasi lazim...
Sivasspora Basarilar diliyorum, Insallah seneye Sivas Sampiyon olur...
GencFenerli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı GencFenerli'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.07.2009, 08:19   #113
edebiyatisyen
Tecrübeli Yiğido

edebiyatisyen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 750 edebiyatisyen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bu takıma güvenin arkadaşları.Göreceksiniz ligin tozunu atacağız.Şampiyon Sivasspor.
edebiyatisyen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda edebiyatisyen'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2009, 08:25   #114
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
stutgart58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YAZIKLAR OLSUN burda sivassporu eleştiren herkese..siz nasıl insanlarsınız ya!..sanki sivas gitmiş mahalle takımına elemiş gibi gelmişsiniz acımasızca eleştriyorsunu...anderelcht klübü bir defa sıf bütçe açısından sivasın 10 katı değerinde...her sene bu kupaya katılan tecrübeli bir takım..biz ise daha beşinci maçımızı yaptık avrupada...
Ayrıca bu takım değilmiydi mucize üstüne mucize yapan...kendisinin 10 katı bütçesinde ki takımları geride bırakıp 2 senedir zirveyi zorlayan..fortis de gs yi eleyen..trabzona sivasta köksöktüren...eeeee ozaman destekliyordunuz..sizin taraftarlığnız sadece maç kazanınca mı..her takım bazı zamanlar inişli grafik gösterebilir..yarın bu takım UEFA da gruplara kalınca ve orda bir kaç maç kazandığı zaman nasıl bakıcaksınız peki bu takımın yüzüne? o küfr ettiğiniz erman denen adam belki bir iki sene sonra çok büyük paralar kazanadırarak sivastan ayrılacak,ozaman da mı böyle düşüneceksiniz??...
Böyle sizin yaptığınız gibi taraftarlığa lanet olsun diyorummm...Bu taraftarlık biçimi 3 eziklerin taraftarlık biçimidir.Sivaslıya yakışan ise vakur bir duruş sergileyp takımını her duruma karşı korumaktır.
Şuanda sivassporlu futbolcuların ve bülent hocanın yerine koyun kendinizi..onlar sahaya çıkarken yenilmeyimi istediler sanıysunuz..şu anda siz mışıl mışıl uyurken belki yasin belki sedat bsabahlara kadar uyuyamıycak.biz bu hataları nasıl yaptık diye..ama onlar bunu isteyerek yapmadı..tecrübe denen bişiy var..soruyorum size gs avrupaya ilk katıldığında mı UEFA kupasını aldı ya da fener ilk katıldığı yılda mı .eyrek final oynadı...?? yoksa gs önce chelseaden kendi evinde 5 yiyip sonra mı başarıyı yakaladı yada fener gruplarda 0 çektiği zaman bu tecrübelerle dahasonraki yılda bşarayı yakaladı..
Sözün özü şu ki ;arkadaşlar başkaları gibi olmuyalım ve bizi taa buralara kadar getiren bülent hocamıza başkanımıza ve futbolculara herşeyerağmen DESTEĞİMİZİ sonuna kadar verelim..inanın kaybeden taraf olmayız..
Uunutmayın...YIKMAK KOLAYDIR,YAPMAK ZORDUR

Her kötü gidisi sizler gibi maddiyatla cevaplamaya calisanlarla. anlik cikarlarla hareket edip ilerisini görmeyenlerin mantigi ayni. burada en büyük kötülük Sivasliya SivasSpora ve Taraftara yapiliyor. gercek bir taraftarin isin yok karsindaki söyle zengin sukadar eski kulup tabi yenileceksiniz demek olmamali
....yada bunu kimse dedirtmemeli... cikar adama o sahada ne isin vardi takim olarak derler adam. aylardir o arenaya gidileceginden hatta transferler öncesi takimin bozulmamasindan Takima etkili bir kac takviye ile Sampiyonada turu gecme sansi olacagindan ve ligde basarili olacagindan söz ettik. ama ne yapildi elimizdeki kaliteli futbolcular ilginc ve futbol bilgisinden yoksun aciklama ve kararlarla baska takimlar verildi. bu cevrelerin birde iste yaslilardi masallari var. Onlari alanlar okadarmi akilsizdi diyelim bizde.senin o yaslilarin bak süper ligde ne yapacak. Artik 10 yasinda cocuklarin bile bilgisayar oyunlarindan futbolu, sistemlerini,bildigi Takim kurup onadigi ve oynattigi bir cagda yasiyoruz.ve birilerininde birseyler bilecegi kabul etseniz iyi olur. Ayrica Bu Takimi Birazcik seven ve dagilmasini istemiyenler bu bu takima sahip cikanlardir. Hatalarini örten ve hatalara kilif öretenler degil.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 08:27   #115
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Yasin'i alalım derken ne düşündünüz Sayın Uygun. Amatör bir topçu olarak biz maç 2 0 ken, bu maç 5 olur hoca bişiler yapmalı derken siz onu nasıl göremedniz? Gördünüz de herkesin tersine iş mi yapmak istediniz? Musa ligin 2. yarısından beri yokken, nasıl olur da ona bu kadar katlandınız? Neden eleştirelere kulak asmadınız? Bu defans bırakın top oynamayı, pinpon bile oynayamaz; bunu küçük çocuklar görürken siz nasıl ve niçin göremediniz?
Hayır suç bizim. Siz kendinzi Sivas'ın üstünde görüp, durmadan millete laf sokup sivasspor'un imajını lekelerken, biz sesimizi çıkarmadık, koyun gibi her şeye he dedik ve acıdır siz de kendinizi bir şey sandınız.
Sarsılarak mı, titreyerek mi; bilmem; ama rica ederim kendinize gelin.
Keşke sadece yenilseydik; ama maalesef ezildik.
Umarım bu, toparlanmak adına bi ikazdır.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 08:28   #116
kaptann58
Tecrübeli Yiğido

kaptann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

248 Mesajına 423 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 kaptann58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BEYLER NE OLUYOR YA LÜTFEN BU TAKIM FENEREDE 5 ATTI NE OLUYOR YANİ BU KADAR YÜKLENMEK OLMAZ TAMM SUÇ 100DE YÜZ HOCADA AMA HERŞEYİN Bİ ÇARESİ VAR BİZ BU HOCAYLA GELDİK BURALARA VEDE ÇIKARIZ BU DURUMDN EN KISA ZAMANDA ŞİMDİ DESTEK OLALIM MORAL VERELİM BU TAKIMA BU BİZİM TAKIMIMIZ BİZİM CANIMIZ BİZİM KANIMIZ BENDE ÇOK KIZIYORUM AMA NE YAPALIM OLDU İŞTE EN KISA ZAMNDA TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLANMALI EĞER TRABZON MAÇINADA BÖLE OYNARSAK İŞİMİZ GERÇEKTEN ÇOK ZOR...........
kaptann58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kaptann58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2009, 08:30   #117
tugrulist
Acemi Yiğido

tugrulist - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 tugrulist FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben şunu öğrenmek istiyorum anderleccte elendiğimizde uefada gruplara mı kalıcağız yoksa bir ön eleme daha mı oynıyacağız?
tugrulist isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 08:33   #118
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Biz, eleştirenlerin kahrı yenilgiye değil ki. Keşke yenilseydik; ama top oynayarak, mücadele ederek, onurumuzu sahaya yansıtarak oynasaydık; değil 5 10 yeseydik; ama biz top oynamayı bırakın, mücadelenin m siniz yapmadık. Neticede hezimet kaçınılmaz oldu.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 08:40   #119
davulcu
Usta Yiğido

davulcu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

734 Mesajına 1.083 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 855 davulcu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

herve tum fabio bilica bu adamları çok ararız
Alt 29.07.2009, 08:43   #120
sivaslim58
Yiğido

sivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Allah aşkına bu yasini niye aldınız.bilicayı sattınız 2 milyon dolar kar ettiniz bak şampiyonlar liginden elendiniz en az 10 milyon dolar gitti.küçük düşününen adamlar büyük oynayamaz.dilimde tüy bitti petkoviç yaşlandı diye.adam kıçını kaldıramıyor.nasıl görmezsiniz bunları.ersen martin kim nerden buldunuz.oturmuş takımı neden dağıttınız.ligin en zor gol yiyen takımıydık.hazırlık maçları dahil yediğimiz golun haddi hesabı yok.herve tum balili diallo bunlara 5 çeker yazıklar olsun hepinize.haftaya salı günü sivasta yine aynı hüsran olacak.bu sene bu kadroyla küme düşmeye oynarız.
sivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivaslim58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
ait, bana, suç, tamamen