Alıntı:
Asabi23 Nickli Üyeden Alıntı
ben trabzonluyum beyler sütten çıkma ak kaşık gibi konuşuyorsunuz onlar öyle yaptı böyle yaptı da siz çok berrak su sunuz doğru.
Ben size yapılan yada sizin yaptığınız saldırıları savunmuyorum Bakın Mübarek Ramazan ayındayız. İnsanların geneline bir hakaret içindesiniz AYIP !..
Sitenizi (resmi siteyi) adam akıllı bir şekilde yazılım bilen profesyonel bir firma yapmış olsaydı böyle basit saldırılarla sağa sola yazı atamazlardı.
Benim SÖZÜM KISA Ve ÖZ İNSANLARA HAKARET EDERKEN SİZİNLE ALAKASI OLANLARA EDİN EDECEKSENİZ GENELE YAYARAK DEĞİL . MİSAL BEN SİVASTA ŞAHSIN BİRİYLE KAVGA ETTİM VE TÜM SİVASLILAR BÖYLEDİR ŞÖYLEDİR VS. DEDİM DOĞRUMUDUR ? DEĞİLDİR. Sizde Doğru olanı düşünün doğru olanı konuşun. Sağ duyulu olan , insan olan herkes böyle yapar.
Bu resmi sitenizin çökertilmesi konusundada yine sizin düşünmeniz gerekiyor neden bu kadar basite alındı diye. Saygılarımla Trabzon doğumlu TÜRK Vatandaşı Kartal Ofluoğlu.
|
Sevgili Türk vatandaşı Kartal;
Sana bu satırları yazarken değişik duygular içindeyim; acaba bu muhteremi ciddiye mi alsam yoksa tiye mi alsam deyi...
Sen neden gidip kendi çöplüğünde ötmüyorsun da gelip burada esiyor, yağıyor, gürlüyorsun?
İlla ki Trabzon taraftarı içerisinde 'laz beyinli' olmayıp da normal zekalı birileri vardır; biz bunları inkar etmedik ki? Maalesef ama Trabzon taraftarının çoğu ruhsal bozukluk içerisinde. Sen hiç Avni Aker'de maç seyretmedin zaar. Seyretseydin eğer bizlere hak verirdin.
Biz tabi ki aklı selim Trabzonlulara laf etmiyoruz; bizim derdimiz bizlere sataşılmasıdır. Bize sataşmayan kimseye lafımız yok.
Bence sen git önce ağzına abdest aldır sonra Sivas'ımız hakkında yorum yap. Bu site ve bu sitede yazılanlar sana 3 beden büyük gelir. Sen git; Bross istifa diye bağır, yaptığınız en iyi iş teknik direktör kovmaktır.
Rica ederim; önce medeniyet gelişimini tamamla daha sonra bizlerle muhatap ola.
Understand?