Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK
Alt 14.01.2009, 22:36   #111
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK

Alıntı:
fenerlisivas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ha bide dostum asla sivasla tarnzonu aynı kefeye komam trabzon spor çok kez şampiypnluk yaşmaış avrupada başlarılr göstermiş ve sadece tek bir taraftırı olan bi kulub sivasspor un çift taraftrı bunu herkes biliyor sşvasın büyük takım olabilmesi için 40 yıl gecmesi yeni doğan sivaslı bebelr sivassporlu oalrak doğsun yoksa şimdiki taraftrın ne kadr sivazlı tanıdığım vra mutlaka büyük takımlardan birini tutuyor trabaonla sivaas çok ayrı takımalr trabzonun bünyesinde ve kalitesinde bi takımd eğil sivas
sevgili arkadaşım, üniversite mezunu olduğunu söylemişsin ama yazında tonlarca yazım hatası var, okumakta bir hayli zorlandığımı söyleyebilirim...ben 36 yaşındayım ve 5 yaşından beri sivassporun maçlarına gidiyorum...muhtemelen ben maç izlemek için stadın yolunu tuttuğum yıllarda sen henüz dünyada bile yoktun...o yüzden 4-5 yıl sivasta kaldın diye sivas taraftarı hakkında ahkam kesersen bir çok noktada çuvallarsın...ben bu takımı ikinci, üçüncü ve hatta amatör ligdeyken bile izledim...bu takımın uğruna 44 tane can verildiğini biliyor musun sen?? türkiyede başka takım var mı böyle? sen sivası bildiğini iddia ediyorsun, ben de konyayı çok iyi bilirim...1,5 yıl askerliğimi orada yaptım...istanbul takımları şampiyon olduğunda konyalıların zafer semtinde nasıl tur attıklarını ben de iyi bilirim...sana tavsiyem, sivassporun ve taraftarının mazisini tam olarak bilmeden çok fazla ahkam kesme, öncelikle sen konyaspora bak, kendi taraftarına bak, biz kendimizin eleştirisini yapabilecek kapasitedeyiz...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı etzel1967'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.01.2009, 22:40   #112
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sanırım ki türkiyede değil dünyada bir örneği yok ki iki şehir arasında ençok karabalık ilişkisi kurulmuş tokat ve sivastan başka şehirler yok.
eğer bir sivaslı tokatta bir tokatlı sivasta bir akranası yoksa kesin onun geçmişisnde tokatlılıkta sivaslılıkta yoktur.yazın çamlıbelden iki yönlü gelin alayları geçer gider.Bu iki şehrin kan bağını kuran kervanlardır.Sivas suyunu tokata yollar,tokat o sularla yetiştirdiklerini sivasa yollar.Ben bir sivaslı olarak tokatspor ne ise sivasspruda aynı görürüm.Zaten toprağı ile kültür yapısı ile konuşma aksanı ile bir bütündür tokatla sivas.Çünkü bugün tarihte kalmış bir gerçek olsa da söylemek istiyorum ki sivas ve tokat toprakları danişmentlidirler.Anadoluda 1071 den sonra kurulan ilk Türk beyliği olan Danişmendlilerin kurulduğu bu topraklardır.Selam olsun iki şehrin candaşlığına...
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda konartr58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.01.2009, 00:04   #113
erol_58
Yiğido

erol_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

105 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erol_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
vala ister inkar et ister etme trabzonun başalırını inkar edeni görmedimzaten sen kendine sivassporluyum diyorsun sen bu 2 senden beri sivaslısın herhalde 2 sene önce sivas ortalrın takmıyken hangi takmı tutuoyrdun? acaba mutlaka vardı seninde bi istanbul takımın sen diyorsunki sivaslı başka bi takımı desteklerse sivaslı oalrak görmüyoruz o zman sen 2 senden beri sivaslı oldun öle şey olmaz sivas spor eğer büyük olarak kalmak istiyorsa önce taraftırı büyük olmalı her takıma kucak açmalı her seyirciyi içinde barındarmlı ama takibi ben sivassporluyum deyipte içinde yatan istanbul aslanın veya kanaryasını içinden atabilmeli ama bunu yapmak için sivasın başarını beklemememli her zaman yapmalı
aslını inkar eden namerttir' evet eskiden gs'lıydım sene 2002 bitirdim ve zerre kadar gs sevgisi kalmadı içimde ha bu benim 6-7 senelik sivassporlu olmamın anlamına gelmiyor 3.ligden beri giderim maçlarına' ben unutmadım o günleri çocukluğumda tabi paramız yok stada girerken abi benide önünde sokarmısın içeri dediğim günler olurdu biz doğuştan sivassporluyuz galatasaraya gelince o zamanlar sivasspor o katagoride değildi herkes bir büyütülmüş takımı vardı varsın bizimkide galatasaray olsun dedik 1.ligde onu destekledik benim SİVASSPOR'ra sevdam iki senedir değil kardeş 2.ligden beri çünkü asıl sevgi asıl sevdam tam heyecanım o zaman başladı 3.ligde çocuk sayılırdık gol atıldınmı sevinirdik yedikmi üzülürdük büyükler ne yaparsa bizde onları yapardık(gelelim bizim bağzı kanı bozuklara sivassporumuz 3 büyütülmüşlerle maç yapıyor istanbulu destekleyen sivaslı sivasspora bugün 5 atacağız şöyle yapacağız diyen bu memleketin ekmeğini yiyen belkide istanbulu hiç görmeyen memleketinin takımını zirvede olduğunu ve şampiyonluğa oynadığını görmeyen geri zekalı adamı nasıl içinde barındıracaksın işte böyle sivaslılar benim galatasaraya ve 3 büyütülmüşlere karşı nefretimi dahada artırdılar)sen kalkmışsın 2 senelik sivassporlusun yok sivas ortalardayken hangi istanbul takımını destekliyordun saçma sapan konuşma insanları tanımadan biz istanbul yalakası değil memleket sevdalısıyız şunuda söylüyüm eski gs'lı olarak örnek= eğerki fener galatasaray arasında maç olduğunda bu maçı fener yendiği zaman sivassporun işine yarıyacaksa fener yensin isterim.biz 2.ligde taraftar olarak daha iyiydik şimdi süper ligdeyiz zirvedeyiz eskiye göre daha gerideyiz taraftar olarak inşallah bu sorun çözülür mesela ben bu sezon içerde iki veya üç kere maça gidebildim neden işimden dolayı tek çalıştığım için gidemiyorum gidebilsem 5tl olan maça 50tl veririm inan ama işim engelliyor bi ara bu yüzden işi bile bırakacaktım.arkadaş ben sana açık yüreklilikle anlattım ister inan ister inanma fazlada bu olayı dallandırmanın bir anlamı yok herkesin büyüklüğüde küçüklüğüde kendine bizim kimsenin büyüklüğünde gözümüz yok' bizde dedikki zaten olacaksak 5.büyükte biz olalım yazılanları tam okumadan önüne geleni yazma.SİVASSPOR 3.LİGEDE DÜŞSEDE BEN YİNE SİVASSPORLUYUM YİNE SİVASSPORLUYUM BU SEVDA BİTMEZ.
erol_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda erol_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.01.2009, 13:14   #114
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
umarım iyi bir tarftarnız olur fenere desteklemden vacgeçirsiniz herneyse umarım taraftar olarak iyi bir potansileliz olur çekirdek çitleyip çene yapan tarfatar knusunda sivas önde zaten çok kalitesiz ve takmına hiç desteklemyen bir tarfatar kitlesi var yazık bu takıma bu taraftar yakışmıyorrrr....
iyi niyetinizden ve söylediklerinizden dolayı size teşekkür ederim.sivas ve sivasspora gönül veren kimse fb taraftarlığı sempatizanlığı yapamaz.Ayrıca sivassporlulara bir şeyler tavsiye edek olan kişi bunu bizi karalayarakda yapamaz.Ayrıca bir kaç kişinin eylemi tutumu davranışı bütün takım taraftarlarına maal edemez.Siz nick olarak "fenerlisivas" ismini kullanmışsınız.Bu nickle girmeyip doğru düzgün bir nickle söyleseniz insanlar daha anlayışlı olurlar.Bende burda gs fb bjk gibi istanbul takımlarının yazılarını görmek istemiyorum.Bu benim kişisel düşüncem.Ama siz tutupda bütün sivaslıları aynı kefeye koyup direk fenerli sivas yakıştırması ile başlarsanız size dur demek de bize düşer.Sivasspor ve Sivasspora gönül veren taraftarın fb gibi bir takımı tutmaları desteklemeleri düşünülemez.Yazdıklarınızı genel geçerliliği olan cümleler kullanarak yazarsanız çok daha güzel olur.Sizden ricam nickinizi kaldırmanız.Siz kaldırmazsanız modlardan ricam onların kaldırmasıdır.Burda sivasspor taraftarıyım diyen him kimse fb sempatizanlığı yapamaz.TEK GERÇEK VARDIR.O DA SİVASSPORDUR bizim için...
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2009, 13:19   #115
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
istanbul yalakası değilmisiniz güldürme beni bir gün beraber sivasa gidek soralım önümzüe gelene hangi takım tutuolar sen bakma sivaslıyız dediklerine hepsinin gönlünde ya bir kanayra ya bir aslan aslan fazla yok ama kanaryacısı çok en büyük istanbul yalaksı takım sivasdır bunu ben demiyorum bursaspron tarfatra ditesi olan timsah.com diyor
bak gardaş burda sana kimse sivasspor taraftarı hakkında ileri geri konuşma hakkı veremez.Biz bu takımı kümedeykende tuttuk.Sen kim oluyorsunda SİVASSPOR taraftarı olmadığın halde tutup bizi bu ithamlarla suçluyorsun.Bize daha yalaka diyecek adam anasından doğmadı.İnsanların taraftarımızın yanlışları olabilir.Ama bunu değerlendirecek kişi sen değilsin.Yok hepiniz yalakasınız diyorsan gs maçından önce gel sivasda benim ve dostlarımın yüzüne karşı söyle bunu.Ayrıca www.timsah.com bursaspor taraftar sitesi değildir.Timsah.com www.gittigidiyor.com a bağlı bir video upload sitesidir.Bursaspor resmi taraftar sitesi www.teksas.org dur.Orda sivasspor başlığında benim yazılarımı Bursasporluların görüşlerini okuyabilirsin.Saçma sapan cahil cühela konuşup durma.Bilmiyorsan sus adam sansınlar.
Alt 15.01.2009, 13:27   #116
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

öyle ezberden konuşmakda olmaz.Biz bu bayrağı yaptırıp stadlarda açtığımızı kimse bilmez.Oturduğun yerden konuşma...ANTİ İSTANBUL FORZA ANADOLU...

Alt 15.01.2009, 16:49   #117
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1294 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
http://forum.kayserispor.org/showthr...?t=1029&page=4 birde bu siteye bak isersen kayserliler bile sevmiyor sivassporu
Senın amacın ne onu söylede bizde ona göre davranalım.Kkımsenın bizi sevmesine ihtiyacımız yok verdiğin linkden bütün yorumları okudum bizi sağolsunlar sevende var sevmeyende böyle şeylerin olması gayet normal.

Forum kirliliğine neden oluyorsun konunun başlıgını iyi okumanı tavsiye ediyorum...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.01.2009, 23:29   #118
erol_58
Yiğido

Alıntı:
o bayağı tutan kaç kişi var rsimde koçum bunları ben demiyorum bunlar genel düşünce siz sizi analdolu takımalrın destekledğinmi sanıyorsnuz ha sivası destkelmsişin ha feneri ikiside aynı kapıya çıkar nedenmi neden çok bülent uygunun gecen sene gönlüm fenrden yana demesi başkanınızın aziz başkan bizin onursal bşkanmızdır demesi başka neden sayarım çünkü nendelr bitmez ben her defasında diyorum sivassporu karalamıyorum içinizdeki fener sevgisni karalıyorum
O BAYRAĞI KİMSENİN TUTMASINA GEREK YOK YAPILMIŞ ASILMIŞ AMACINA ULAŞMIŞ O GÖRDÜĞÜN YER OLİMPİYAT STADI VE 20 BİNE YAKIN KÜÇÜMSEDİĞİN SİVASSPORLU TARAFTAR TAKIMINI DESTEKLİYOR HEMDE BAYRAM AREFESİNDE. AREFE OLMASA BİLMEM SAYI KAÇ OLURDU KONYA NE KADAR TARAFTAR TOPLAMIŞ ACABA OLİMPİYATTA.İLK YARI FENERİ GÖMMEDİKMİ 4 EYLÜLE DEVAMI GELECEK.
Bu Konuda erol_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.01.2009, 23:53   #119
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

koyalı falan değil...düpedüz trabzonlu...o kadar belli ki...hem fenerden hem de sivastan yarası var...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda etzel1967'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.01.2009, 00:01   #120
erol_58
Yiğido

Alıntı:
etzel1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
koyalı falan değil...düpedüz trabzonlu...o kadar belli ki...hem fenerden hem de sivastan yarası var...
ABİ MESAJIM ALAYINA GİTTİ ZATEN NERELİ OLURSA OLSUN.SABIR SABIR BİR YERE KADAR İYİ YAKLAŞIMDAN ANLAMADI.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı erol_58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
destek, tokatlidan, tokatspor