Alıntı:
fenerlisivas Nickli Üyeden Alıntı
ha bide dostum asla sivasla tarnzonu aynı kefeye komam trabzon spor çok kez şampiypnluk yaşmaış avrupada başlarılr göstermiş ve sadece tek bir taraftırı olan bi kulub sivasspor un çift taraftrı bunu herkes biliyor sşvasın büyük takım olabilmesi için 40 yıl gecmesi yeni doğan sivaslı bebelr sivassporlu oalrak doğsun yoksa şimdiki taraftrın ne kadr sivazlı tanıdığım vra mutlaka büyük takımlardan birini tutuyor trabaonla sivaas çok ayrı takımalr trabzonun bünyesinde ve kalitesinde bi takımd eğil sivas
|
sevgili arkadaşım, üniversite mezunu olduğunu söylemişsin ama yazında tonlarca yazım hatası var, okumakta bir hayli zorlandığımı söyleyebilirim...ben 36 yaşındayım ve 5 yaşından beri sivassporun maçlarına gidiyorum...muhtemelen ben maç izlemek için stadın yolunu tuttuğum yıllarda sen henüz dünyada bile yoktun...o yüzden 4-5 yıl sivasta kaldın diye sivas taraftarı hakkında ahkam kesersen bir çok noktada çuvallarsın...ben bu takımı ikinci, üçüncü ve hatta amatör ligdeyken bile izledim...bu takımın uğruna 44 tane can verildiğini biliyor musun sen?? türkiyede başka takım var mı böyle? sen sivası bildiğini iddia ediyorsun, ben de konyayı çok iyi bilirim...1,5 yıl askerliğimi orada yaptım...istanbul takımları şampiyon olduğunda konyalıların zafer semtinde nasıl tur attıklarını ben de iyi bilirim...sana tavsiyem, sivassporun ve taraftarının mazisini tam olarak bilmeden çok fazla ahkam kesme, öncelikle sen konyaspora bak, kendi taraftarına bak, biz kendimizin eleştirisini yapabilecek kapasitedeyiz...