Cevap: Bülent UYGUN`u Seviyoruz Çünkü...
Bazıları diyor ki 'Türk futbol kamuoyu Bülent Hoca'yı sevmiyor, antipatik buluyor, yok efendim bilmem kaç yerim kaç yemem' demiş vs vs vs. Bu zihniyettekilere sormak isterim, elin gslisi, bjklisi, fblisi Bülent Hoca'yı sevmiyorsa benim de mi sevmemem gerekir? Bu ne büyük aptallıktır, geri zekalılıktır? Bu adamlar sevmiyorsa elbette Bülent Hoca bunların ya yarasına ya da kuyruklarına basmıştır, elbette bu herifleri kudurtan birşeyler vardır, ki biliyoruz var! Sırf bu sebepten, yani dış dünyanın koyduğu kriterlerden etkilenip, kendisi karar veremeyen çapsızların 'efendim başkası şunu dedi, başkası bunu dedi' şeklinde mıy mıy mıy konuşup duruyor olmaları ne kadar hazin! Senin kendi kafan yok mu be adam, senin beynin çalışmıyor mu? Kendin düşünüp kendin üretemez misin? Senin düşüncenin kıymeti yok mu? Başkalarının dediğinin esiri misin?
İçimizdeki eziklerin ve tüm Türkiye'de seni antipatik görenlerin tamamına karşı, daima senin yanındayız Bülent Hocam! Oynattığın futbolla sahada, yaptığın açıklamalarınla futbol kamuoyunda daima sen var ol! Seni seviyoruz, yanındayız... Sen kervanı yürüt, gelen seslere aldırma...