Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın Ardından
Alt 31.08.2009, 06:12   #1
gokhangumusbas
Yeni Yiğido

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gokhangumusbas Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçın Ardından

bulent uygun kotuydu gecen sene neden desteklenıdık arkanızdayız hocam sen bununda ustesınden gelırsın yolun acık olsun G:G
gokhangumusbas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda gokhangumusbas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.08.2009, 06:13   #2
gokhangumusbas
Yeni Yiğido

konusmayın bos bos
gecen sene nıye ole yazmadınız
Bu Konuda gokhangumusbas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.08.2009, 06:14   #3
gokhangumusbas
Yeni Yiğido

Bulent hoca bunun da ustesınden gelecek rahat olalım
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gokhangumusbas'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.08.2009, 08:07   #4
MURAT SARI
Usta Yiğido

MURAT SARI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

106 Mesajına 226 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 MURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer Anblick

arkadaşlar biraz sabır edin kızarak bir yerlere varamazsınız evet içimiz acıyor inanın akşam agladım daha düne kadar topçu bulamayan toplama takıma yenildim bence bizim takımın en büyük eksigi takımda LİDER yok ve arkadaşlık ortaımı sıfır derecede herkes ayrı telden çalıyor ALLAH SİVASSPORUMUZUN YARDIMCISI OLSUN AMA NE OLURSA OLSUN BÜLENT HOCAYA DEVAM EDİLMELİ

SAYGILARIMLA MURAT SARI
MURAT SARI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MURAT SARI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.08.2009, 08:41   #5
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

"Bulent hoca bir caresini bulur" diyenleri anlamiyorum.. nasil bulacak soyler misiniz? Bulent Uygun; un pek cok davranisindan hic hazetmem bu hezimetlerde de bas sorumlu oldur.. lakin yonetimin de gecen sene kazanilan paralarin nerelere harcandigini detayli sekilde kamuoyuyla paylasmasi lazim.. dunyanin parasi girdi madem kasamiza ne yaptik? hani borcumuz yoktu? tesis mi yaptik? stat mi yaptik? super lig' den kalburustu futbolcular mi aldik? ne yapildi o paralarla? elimizdeki iyi oyunculari harac mezat sattik.. hatta en onemli futbolcumuzu aziz yildirim' a peskes cektik.. hani gecen sene tum yonetim konusuyordu.. "diger takimlar bizden yoneticilik ogrensin" diye.. bu mudur yoneticilik?.. garip isler donuyor, maalesef isler bundan sonra daha da karisabilir.. sonumuz iyi olur umarim.
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda blacksky'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.08.2009, 09:28   #6
babysever
Yeni Yiğido

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 616 babysever FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar şimdiye kadar hep sustum ama artık yazma vakti geldi...Tarnsfer Döneminde Bilicanın Fenere transferi geçen senenin ortalarında bitmişti..Bilica Sivasa para kazandırmak için mukavele imzaladı..Hadi buna eyvallah...Tum Syla ve Diallo olayları daha farklı...Bu 3 futbolcumuzda takımdan ayrılmak istemediler..Zoraki gönderildiler..Hatta Syla ve Tum İ.B.B ye gitti geri Sivasa geldiler..İ.B.B de oynamak istemediler..Ama Sivasa döndükleri zaman Bülent Hocadan kendilerine şu kelimeler söylendi..'' Ya İ.B.B ye gideceksiniz ya benim managerliğimi kabul edeceksiniz ya da Paf takımla idmanlara çıkacaksınız.''Tum ve Syla da mecburen az para verilmesine karşın İ.B.B yi kabul etmek zorunda kaldılar..Diallo keza yine öyle..Sorun çıkardığı söylendi ama sorun bu tardan bir sorundu yani takımda kalma isteği sorunu...Ben şahsen Bülent in artık misyonunu doldurduğunu düşünüyorum artık gitsin Fenere hizmet etsin..

ARTIK YETER....
babysever isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 10:18   #7
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
babysever Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar şimdiye kadar hep sustum ama artık yazma vakti geldi...Tarnsfer Döneminde Bilicanın Fenere transferi geçen senenin ortalarında bitmişti..Bilica Sivasa para kazandırmak için mukavele imzaladı..Hadi buna eyvallah...Tum Syla ve Diallo olayları daha farklı...Bu 3 futbolcumuzda takımdan ayrılmak istemediler..Zoraki gönderildiler..Hatta Syla ve Tum İ.B.B ye gitti geri Sivasa geldiler..İ.B.B de oynamak istemediler..Ama Sivasa döndükleri zaman Bülent Hocadan kendilerine şu kelimeler söylendi..'' Ya İ.B.B ye gideceksiniz ya benim managerliğimi kabul edeceksiniz ya da Paf takımla idmanlara çıkacaksınız.''Tum ve Syla da mecburen az para verilmesine karşın İ.B.B yi kabul etmek zorunda kaldılar..Diallo keza yine öyle..Sorun çıkardığı söylendi ama sorun bu tardan bir sorundu yani takımda kalma isteği sorunu...Ben şahsen Bülent in artık misyonunu doldurduğunu düşünüyorum artık gitsin Fenere hizmet etsin..

ARTIK YETER....
Dostum bu konularda burnumuza zaten pis kokular geliyordu.
Bazı duyumlar alıyorduk. Bülent beyin menejerlik konusunda takım oyuncularına baskı yaptığı, direnenleri kenara koyduğunu duyuyorduk. Ben Murat ı duymuştum, şimdi senin açıklamaların doğru ise yazıklar olsun diyorum.
Bülent bey hemen bu durumu açıklamalıdır. Doğru ise diyecek söz bulamıyorum, mide bulandırıcı....
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 10:36   #8
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
babysever Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

ARTIK YETER....
Memlekette adam gibi gazeteci yok ki, cesurca çıkıp sorsun, Gazetecilerimizde eyyamcı, Sivasspor değil Bülent bey fanatiği.
Birileri cesurca neden transfer yapılamadığını, topçuların neden gittiğini, takımın neden kondisyonsuz olduğunu, yaz boyu ne halt edildiğini, Bülent bey'in haftanın çoğunu neden İstanbul'da geçirdiğini sorsun artık..
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 13:22   #9
babysever
Yeni Yiğido

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 616 babysever FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Memlekette adam gibi gazeteci yok ki, cesurca çıkıp sorsun, Gazetecilerimizde eyyamcı, Sivasspor değil Bülent bey fanatiği.
Birileri cesurca neden transfer yapılamadığını, topçuların neden gittiğini, takımın neden kondisyonsuz olduğunu, yaz boyu ne halt edildiğini, Bülent bey'in haftanın çoğunu neden İstanbul'da geçirdiğini sorsun artık..

Herkes tırsıyor ve yalakalık yapıyor hocaya ve yönetime...Sivasta 3 tane Tv kanalı hepsi poh pohluyor..Gazeteler keza öyle..Bir sefer Hürdoğan gazatesi eleştirdi diye başlarına gelmeyen tepki kalmamıştı...İnsanları sindirmeye çalışıyorlar...Geçen oynanan Shaktar maçında Maraton A tribünü üst kısımda taraftarlar ile beraber takıma destek oldum ben..Maçın 30 .dakikasında giden futbolcuların isimlerini tezahürat edince Başkanın adamları ve Bülentin adamları grubun başını tehdit etmeye geldiler ben bizzat bu olaya şahit oldum..Eleştiriye tahammülleri yok..
babysever isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2009, 12:28   #10
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
blacksky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
"Bulent hoca bir caresini bulur" diyenleri anlamiyorum.. nasil bulacak soyler misiniz? Bulent Uygun; un pek cok davranisindan hic hazetmem bu hezimetlerde de bas sorumlu oldur.. lakin yonetimin de gecen sene kazanilan paralarin nerelere harcandigini detayli sekilde kamuoyuyla paylasmasi lazim.. dunyanin parasi girdi madem kasamiza ne yaptik? hani borcumuz yoktu? tesis mi yaptik? stat mi yaptik? super lig' den kalburustu futbolcular mi aldik? ne yapildi o paralarla? elimizdeki iyi oyunculari harac mezat sattik.. hatta en onemli futbolcumuzu aziz yildirim' a peskes cektik.. hani gecen sene tum yonetim konusuyordu.. "diger takimlar bizden yoneticilik ogrensin" diye.. bu mudur yoneticilik?.. garip isler donuyor, maalesef isler bundan sonra daha da karisabilir.. sonumuz iyi olur umarim.
"Bulent hoca bir caresini bulur" diyenler zaten siteye sonradan üye olup 4 tane mesaj yazan büyük ihtimalle yönetici teknik heyet futbolcuların ta kendisi veyahut en az 2. dereceden akrabasıdır. Aksi halde bu kişilerin Sivasla Sivassporla uzaktan yakından alakası yoktur. Bülent uygun siirtköy hizmetlerine yardımcı antrenör olduğunda aynı siteye üye olup şahsına münhasır kişiliği pohpohlamaya son hız devam edeceklerdir...
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ardından, maçın