Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Anketimiz: İstifa Etmeli mi ?
Evet İstifa Etmeli 306 30,97%
Hayır İstifa Etmemeli 682 69,03%
Katılımcı sayısı: 988. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA
Alt 26.09.2009, 22:34   #111
SempaticH
Tecrübeli Yiğido

SempaticH - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 SempaticH isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA

HOCA KENDİNİ KAYBETMİŞ DURUMDA NE YAPTIĞINI KENDİ BİLMİYORKİ TOPÇULAR BİLSİN SONUÇLARDA NORMAL YANİ HALEN ÜMİTLERİ OLANLAR VAR DÜZELECEK DİYE BU TAKIMDANDA HOCADANDA BİŞİ OLMAZ İSTİFASINI VERSİN GİTSİN SAĞOLSUN ŞİMDİYE KADARKİ VERDİKLERİNE TEŞEKKÜR ETTİK
SempaticH isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda SempaticH'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.09.2009, 22:35   #112
DeathRow
Acemi Yiğido

DeathRow - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 600 DeathRow isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bülen tle olmaz arklar zorlamayın daha fazla rezil olmayalım tsl
DeathRow isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.09.2009, 22:35   #113
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Agcalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 344 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 Agcalli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

İlk önce birilerinin taraftardan bazılarına Bülent yalakası demesi kada çirkin birşey olamaz.. Beyler hepimiz aynı gemideyiz.. Hepimiz Sivasspor taraftarıyız.. Gelelim istifa konusuna Beşiktaş gibi bir takımın puanı kaç arkadaşlar?? 6 puandalar..Bizim beşiktaştan daha mı iyi oyuncularımız var daha mı iyi imkanlarımız var daha mı iyi seyircimiz var.. Hayır ama biz daha üçüncü haftadan başladık bBülent istifa sözlerine.. Burda istafa diye bağıran arkadaşların taraf olmadan önyargısız İSTİFA BEKLEYENLERE CEVAP yazısını okumalarını tavsiye ederim.. Aynı şeyleri burda yazmak istemiyorum.. Bülent yalakası diyenlere de şunu söylüyorum bana o yaftayı yapıştıranlar Bülent hoca ile görüşmüş belkide konuşmuştur ama ben daha statlardaki 100 metre mesafeden daha yakın Bülent hocayı görmedim..
Agcalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Agcalli'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.09.2009, 22:35   #114
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Çok bilmiş Bülent Uygun İstifa et artık 7 maçta 1 puan utanıyorum bu halimizden bu takım geçen sene nasıl şampiyonluğa oynadı diyorum ayrıca sivaslı olmayanlar sivasın bu haline seviniyorlar düşmesini istiyorlar onlarında istedikleri buydu zaten bunların Hepsi çok bilmiş bülent uygunun eseri.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda H_Turan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.09.2009, 22:37   #115
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya yeter artık birbirimizi yemeyi bırakalım.hepimiz SİVASımız bu durumdan nasıl çıkar onun derdindeyiz.herkesin bi fikri var ve herkeste fikrini serbestçe söyleyebilmeli,kimse kimseyi aşağılayamaz düşüncelerinden dolayı.bazı arkadaşlar maalesef kendini kaybediyo lanlı manlı konuşuyo yakışmıyo bize(bende bu şekilde bir iki kere hitap etmedim değil o yüzden herkesten özür dilerim kendi adıma).biz SİVAS çocuğuyuz arkadaşlar.bizi çekemeyenler fırsat kolluyo ayağımızı kaydırmak için,bize belaltı vurmak için...

biz birbirimizi yedikçe onların ekmeğine yağ sürüyoruz.tamam bazılarımız bülentin gitmesini istiyo bazılarımız kalmasını...
ama bunu bize yakışır şekilde ifade etmeliyiz,birilerinin istediği şekilde değil.ve bir konuda birleşmeliyiz o da;tek yumruk olmamız gerektiğidir.sadece tek bir ses çıkmalı,çoğunluk neyi istiyorsa o ses haykırılmalıdır.dışarıya karşıda tekyumruk olmalıyız,bizi yek vücüt olarak görmeliler.o yüzden site yöneticilerinden anket yapmalarını istiyorum.ve bu anket sonucuna görede kaybeden taraf(yani bülentin gitmesini isteyen veya kalması taraftarı olan grup)sonuna kadar sesini çıkarmasın.bir daha bu konuda yorum yapmasın.ben bülentin kalması taraftarı değilim ama herkesin fikrinede saygım var.
Alt 26.09.2009, 22:37   #116
tarik5860
Acemi Yiğido

tarik5860 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tarik5860 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Böse Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA

Alıntı:
sivaslihakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaslar bende simdiye kadar bülent uyguna zaman taninmasi aceleci olunmamasi
gerektigini düsünenlerdenim ama artik bicak kemige dayandi takimin hali ortada taze bi kan gelmesi mlazim ancak yeni hocayla basari saglanabilir bu saatten sonra hic zaman kaybetmeden BÜLENT UYGUNUN istifa etmesi lazim hemde bugün bu is bitmesi lazim getirsinler ahad hocayi inanin bundan kötü olmaz cünki kim olsa basta 7 haftada bir puan alirdi

MODLARDAN RICAM LÜTFEN SILMEYIN,ZATEN BÖYLE KONULARI HEP SILIYORSUNUZ!
Nooldu da bıçak kemiğe dayandı arkadaş ligdenmi düştü takım hemen istifa kolaymı o kadar şimdiye kadar bülentin yaşattıklarını bizler hayal bile edemezdik şimdi nooldu ne kadar kolay adam satıyonuz yaaa istifaymış sen istifa et sivassporluluktan
tarik5860 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.09.2009, 22:38   #117
güneyevler
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 güneyevler FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA

degerli hocamız yapmış oldugun hizmetlerinden dolayı teşekür ederiz .sizinle buraya kadar mış demeni cok isterdim umarım bu acıklaman en kısa zamanda yaparsın saygılarımla istifanı dört gözle bekliyorum saygılarımla.murat
güneyevler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda güneyevler'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.09.2009, 22:38   #118
mahser
Yeni Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 mahser FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
1264 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Iki defa smpiyonluga oynadin.Rüyandami görmüstün daha önce?
SEN BULET UYGUN BASIMIZDA OLDUGU SURECE ANCAK RUYANDA GORURSUN SAMPIYONLUGU BIRDE SUNU LIGDE HEDEF SAMPIYONLUGA OYNAMAK DEGIL SAMPIYON OLMAKTIR BUNU BILDIGINI ZANNEDIYORUM SANA BIR TAVSIYE HEDEFLERINI VE HAYELLERINI HER ZAMAN BUYUK TUTKI BUYUYESIN
mahser isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda mahser'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.09.2009, 22:39   #119
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Agcalli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İlk önce birilerinin taraftardan bazılarına Bülent yalakası demesi kada çirkin birşey olamaz.. Beyler hepimiz aynı gemideyiz.. Hepimiz Sivasspor taraftarıyız.. Gelelim istifa konusuna Beşiktaş gibi bir takımın puanı kaç arkadaşlar?? 6 puandalar..Bizim beşiktaştan daha mı iyi oyuncularımız var daha mı iyi imkanlarımız var daha mı iyi seyircimiz var.. Hayır ama biz daha üçüncü haftadan başladık bBülent istifa sözlerine.. Burda istafa diye bağıran arkadaşların taraf olmadan önyargısız İSTİFA BEKLEYENLERE CEVAP yazısını okumalarını tavsiye ederim.. Aynı şeyleri burda yazmak istemiyorum.. Bülent yalakası diyenlere de şunu söylüyorum bana o yaftayı yapıştıranlar Bülent hoca ile görüşmüş belkide konuşmuştur ama ben daha statlardaki 100 metre mesafeden daha yakın Bülent hocayı görmedim..
peki senin mantığına göre manisa,diyarbakır,bursa,gazian tep,kayseri...bunlar beşiktaştan daha mı iyi kadroya sahip:conf used:
Alt 26.09.2009, 22:42   #120
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

SİZLERE SÖYLÜYORUM BÜLENT UYGUNUN HALA TAKIMDA KALMASINI İSTEYENLER GEÇEN 2 YILDA YAŞANANLARI SÖYLÜYORSUNUZ GEÇEN SENE Kİ BAŞARILAR BÜLENT UYGUNUN DEĞİL GEÇEN SENEKİ BAŞARI FUTBOLCULARINDI FUTBOLCULARI İSE BÜLENT UYGUN GETİRDİ ANCAK BÜLENT UYGUNUN FUTBOLCULARIN OYUNU İLE HİÇ BİR BAĞLANTISI YOK FUTBOLCULAR KENDİ MEVKİİLERİNDE OYNADILAR KENDİ ARALARINDA DOSTLUK SAĞLADILAR KENDİ OYUNLARINI KURDULAR VE O BAŞARILARI YAŞATTILAR - DİYELİM Kİ GEÇEN YILLARDAKİ BAŞARILARI BÜLENT UYGUN YAŞATTIYSA TAKIMI BU DURUMA GETİRENDE AYNI KİŞİ HALA BÜLENT UYGUNUN KALMASINI İSTEYENLER BİRDE ŞİMDİ DÜŞÜNÜN BAKALIM EĞER YENİ BİR TEKNİK HOCA GELMEZSE SİVASSPOR KÜME DÜŞER BU DA KESİNDİR 12. HAFTAYA KADAR SÜRE TANINMIŞ BÜLENT HOCAYA SAYGIMIZ SONSUZ ANCAK 12. HAFTAYA KADAR SİVASSPOR SİVASSPORLUKTAN ÇIKAR.
______________________________ ______________________

BÜLENT UYGUN GİDER,ESKİ SİVAS DÖNER.
BÜLENT UYGUN KALIR,SİVAS KÜME DÜŞER.
BU İŞ BU KADAR BASİT DAHA HALA BU GİDİŞATI PEYNİR GİBİ SÜNDÜRMENİN LUZUMU YOKTUR.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bulent uygun, bülent, etmeli, gelecek, istifa, kİm, sivasspor, uygun, İnadina