Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA
ya yeter artık birbirimizi yemeyi bırakalım.hepimiz SİVASımız bu durumdan nasıl çıkar onun derdindeyiz.herkesin bi fikri var ve herkeste fikrini serbestçe söyleyebilmeli,kimse kimseyi aşağılayamaz düşüncelerinden dolayı.bazı arkadaşlar maalesef kendini kaybediyo lanlı manlı konuşuyo yakışmıyo bize(bende bu şekilde bir iki kere hitap etmedim değil o yüzden herkesten özür dilerim kendi adıma).biz SİVAS çocuğuyuz arkadaşlar.bizi çekemeyenler fırsat kolluyo ayağımızı kaydırmak için,bize belaltı vurmak için...
biz birbirimizi yedikçe onların ekmeğine yağ sürüyoruz.tamam bazılarımız bülentin gitmesini istiyo bazılarımız kalmasını...
ama bunu bize yakışır şekilde ifade etmeliyiz,birilerinin istediği şekilde değil.ve bir konuda birleşmeliyiz o da;tek yumruk olmamız gerektiğidir.sadece tek bir ses çıkmalı,çoğunluk neyi istiyorsa o ses haykırılmalıdır.dışarıya karşıda tekyumruk olmalıyız,bizi yek vücüt olarak görmeliler.o yüzden site yöneticilerinden anket yapmalarını istiyorum.ve bu anket sonucuna görede kaybeden taraf(yani bülentin gitmesini isteyen veya kalması taraftarı olan grup)sonuna kadar sesini çıkarmasın.bir daha bu konuda yorum yapmasın.ben bülentin kalması taraftarı değilim ama herkesin fikrinede saygım var.