Cevap: TSL/SİVASSPOR-Eskişehirspor
maç için sivasa gelecek es es lilere şimdiden hoşgeldiniz demek istiyorum. geçen senede maç öncesinde karşılıklı güzel dilekler varken hakem hatası sonucu maçı kazanmamızla birlikte burdaki taraftarlarınızın fikirlerinde ve yazılarında ani bi değişme olmuştu.. biz hakem hatasını kabul etmımıze rağmen bu seferde bizim şampiyonlugu haketmedıgımızı,şampıyonlugun başka takımların hakkı oldugunu tekrar tekrar tekrar tekrar yazmıstınız.. ara sıra forumlarınıza bakarım burdakı es es lı arkadaslar sagolsunlar guzel dostluk mesajları verıyorlar,kendılerınede cok tesekkur ederım ama sıtenızde bu tarz güsel sözler cogunlugun yanında cok az kalıyo bana kalırsa. Anadolu anadolu dıyorsak ona göre davranmalıyız diye düşünüyorum.. bir tek es es lı arkadaslara yuklenmeyeyım bizdende gereksız tepkıler veren arkadaslar oluyo malesef.
umarım ıkı takım taraftarları arasında hem sımdı hemde macdan sonra bırbırlerını kıracak muhabbetler olmaz. iki takımada başarılar dılerım. iyi olan kazansın ve hakemlerde lutfen hata falan yapmasınlar,lehımıze hatada ıstemıyoruz aleyhımızede..
|