Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Eğlence

Eğlence Bu Bölümde eglenebilirsiniz

Seçenekler Arama Stil

Cevap: ♦__Maç Anıları__♦
Alt 10.03.2013, 12:27   #111
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1003 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: ♦__Maç Anıları__♦

30 yıldır Ankaradayım Sivassporun maçlarını Ankara ve yakın illerde hep izledim Şimdi digitürk çıktı cafelere mahkum kaldık zaten gurbetteyiz digitürkte bile izlerken takımımızı yanlız kalıyoruz yanımızda çok az sivaslı hemşeri yaoluyor yada yanlız izliyoruz üç büyüklerin maçında o taraftarların içinde çoşkulu heyecanlı bir şekilde maç izlemelerim güzel oluyor tabi Sivasspor yenerse
Alt 10.03.2013, 23:29   #112
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1058 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Bugünkü Antalya'yı 2-1 yendiğimiz maçtan taze bir anı: Yanımdaki koltukta 4'lü bir grup var..Karşıdan bit tane abimiz geliyor elinde bileti numarasına bakıp yer arıyor..Derken o abiyi tanıyanlar ona sesleniyor: Abi neyittin yav sen cenazeye gitmedin miydi?

Abinin cevabı: Getdük gömdük geldük gardaş, yeniden cenaze namazı gılacah değülüz ya, maça geldük işte!
Alt 09.04.2013, 21:37   #113
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1058 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

•Bu anlatacağım olay belki de Sivassporu takip eden ve elinden geldikçe maçlara giden herkesin tanık olduğu veya yaşadı birşey belki de:

-Antalya maçında maratondaydım, adamın biri yanındakine diyor ki Balili nerde? Ne zaman girecek? Mehmet Yıldız niye oynamıyor? !!!!!

Şöyle dönüp şaşkın ve biraz da ters ters oraya baktım...O konuşanlarda biribilerine baktılar ve sonra bana o soruyu soran dedi ki: Çekirdek yer misin gardaş??? !!!

-taraftar kültürü ve profilindeki cehalete ve üzücü duruma bakın...ayrıca bu olay bir de şu acı gerçeği gösteriyor: takımla çok ilgisiz kişileri bile bu takıma yaklaştıracak en önemli unsur üst sıralara oynamak ve başarıya endeksli gitmek...adam hala uygunlu dönemdeki efsane kadarodan dem vurduğuna göre demek ki bizim şehir insanı çok ilgisiz de olsa son yıllarda üst sıralra oynamaya alışmış, böyle alt sıralar olunca da tamamen takımdan kopuyor...
Alt 10.04.2013, 01:03   #114
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 585 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bende bir animi sizlerle paylasmak isterim sene yetmisbes almanyadan asker olmak icin sivastayim tabi son raporumu alip askerlik subesine verecegim sigorta hastanesinde muayene oluyorum tabiki kis beni muayene eden genc bir doktor biraz sohbet ettik bana dediki saat birbucukta Tokatta Sivasspor la Rizespor macivar münübüs tuttuk gelmek istermisin ne munasebet hemen arabaya atladik tamamina yakini saglik calisanlari Gaziosmanpasa stadyumuna girdik ama hertaraf kar o zaman bu günkigibi oturakfelan yok beton mac bitti sivas kazandi o sogukhava sanki bize dopink yapti hicmi hic üsümedik sonderece sevecen ruhlu Doktorumuz arabada hepimizin isimlerini not etti eger hasta olursaniz vizitiye gitmeden dogru bana gelin ben hallederim dedi o zaman sivassporun ruhu böyleidi.
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.04.2013, 02:28   #115
u2sivasspor
Yiğido

u2sivasspor - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

219 Mesajına 391 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 557 u2sivasspor FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bundan tam 3 sene öncesi ailemiz köyde yaşadığı için maçlara kolay gidip gelemiyoruz ve o zamanlar ben üniversite 1 ağabeyim 3. sınıfa gidiyor sezonun ilk maçı gs geliyor babamızdan izin almak için güç bela ikna ettik ama sivasa nasıl gideceğiz 45 km yol saat 14-15 civarı köyün 4 km aşağısından geçen yola yürüyerek indik bide orucuz susuzluktan da ölüyoruz tam 2 saat bir arabanın bizi alması için bekledik ve sonunda saat 17 30 gibi sivasa ulaşabildik dışardan döner alarak maça girdik yeni ezan okunmuştu ki maç başladı biz yemek yemeden sivasspor golü yedi yaz günü buz keslmişti her tarafım ama maçı 2-1 kazanan biz olduk herşeye rağmen o günü hiç unutmam sivasspora herşeyim feda olsun şu an yine sivasta olabilsem ve her maçını izlemek için o sıkıntıları yaşasam o günü hiç unutmam.
Alt 10.04.2013, 02:46   #116
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 594 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sizler bu anilari yazdikca hasretimiz bir nebze rahatliyor. Allah razi olsun
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58fatihcan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.04.2013, 09:15   #117
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
u2sivasspor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bundan tam 3 sene öncesi ailemiz köyde yaşadığı için maçlara kolay gidip gelemiyoruz ve o zamanlar ben üniversite 1 ağabeyim 3. sınıfa gidiyor sezonun ilk maçı gs geliyor babamızdan izin almak için güç bela ikna ettik ama sivasa nasıl gideceğiz 45 km yol saat 14-15 civarı köyün 4 km aşağısından geçen yola yürüyerek indik bide orucuz susuzluktan da ölüyoruz tam 2 saat bir arabanın bizi alması için bekledik ve sonunda saat 17 30 gibi sivasa ulaşabildik dışardan döner alarak maça girdik yeni ezan okunmuştu ki maç başladı biz yemek yemeden sivasspor golü yedi yaz günü buz keslmişti her tarafım ama maçı 2-1 kazanan biz olduk herşeye rağmen o günü hiç unutmam sivasspora herşeyim feda olsun şu an yine sivasta olabilsem ve her maçını izlemek için o sıkıntıları yaşasam o günü hiç unutmam.
Hangi maçdı keşke onu da yazsaydın.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.04.2013, 09:43   #118
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1605 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

10.08.2011: G.Birliği-Sivasspor.Başkent Turnuvası maçı öncesi saray tesisleri yakınında bir parkta iftar yapmış sonra maça geçmiştik.
Hey gidi günler hey.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.04.2013, 10:04   #119
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

Belalımız olan b.b.ankaraspor maçı için Sivas'tan 5 arkadaş Ankara'ya maça gitmek için yola çıktık,kurban bayramından sonraki gündü maç,mangalımızı etimizi aldık yola koyulduk,trafiğin yoğunluğunu hesaba katmadık Kırıkkale'de bir Park'ta mangal yakmak için mola verdik yedik içtik tekrar yola çıktık,elmadağ a bir geldik yol ana baba günü abartısız söylüyorum milyona yakın araç yolda trafik metre metre ilerliyor,maça 2 saat var mamak ta köprü yol inşaatı var yol tek şeritten ilerliyor maçta Ankara'nın bir ucunda stadın ismini aklıma getiremedim Sivas'ı arıyıp maçın skorunu soruyoz,aradıklarımız kızıyor nasıl maça gittiniz diye neyse stada varabildik biletler orda bir simitçidey di tanıdıklar almış simitçiye vermiş,jandarmaya yalvar yakar maçın 70.dakikasında içeri girdik 2-0 olmuş maç 20 dakika izleyebildik maçımızı tekrar Sivas'a
Alt 10.04.2013, 10:09   #120
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

Sezonu hatırlamıyorum trenle Batman'a maça gittik 4 arkadaş batmanpetrol-Sivasspor maçına,stada geldik 2 tane tribünleri var kale arkası falan yok amigoları 70 yaşında sakalı döşünde ihtiyar bir hacemmi yanına gittim dayı Sivas'tan geldik dedim aralarına aldılar Batman taraftarı ile her gole sevindik))h

Etiketler
♦maç, anıları♦