Alıntı:
eskisehirspor91 Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle Sivasspora başarılar diliyorum.Bu maç haricinde.Kalmanızı en çok isteyenlerden birisiyim.Çok renkli bir takım olduğunuzu düşünüyorum.Konya Buca A.gücü yerine siz düşerseniz çok üzülürüm.İnşallah zevkli bir maç olur.Rıza hoca deplasmanlarda başarılı değil.Bizi çalıştırırken 40a yakın deplasman maçının 6-7sini kazanabildik.Rıza hoca her hafta basit gol yiyoruz diyor.Basit gol yemenin basit bir çözümü olur bence.. Sizin için zor maç.İnşallah bizim maçtan sonra yükselişe geçersiniz
|
eskişehiri herkes camia olarak övüyor.kendimi zorluyorum hatta eskişhirde gidip maç izledim.ama ben eskişhirde bencillik ve çekememezlikten başka bir şey göremedim kendi açımdan.
ancak takımınıza olan bağlığınız takdire şayan bir durumda.yine de tekrar söylüyorum üstüne basa basa eskişhirli olupda sivassporu takidr edecek sempatiyle bakacak bir eskişhirli tanımıyorum.aynı şekilde bizde ise dostunu düşmanını bilmeyen kişler eskişehire karşı nötürdürler.
ben sizin tutumunuzu gördükten sonra hahatım boyunca sizden nefret edeceğim.halbu ki sizin bolu ile oynayıp inönüde süper liğe çıktığınız maçda size sempati duymuştum.çünkü orada bir çok taraftar görmüştüm.grur duymuştum.ama işin aslı size dikkate edince öyle değilmiş.ve iddaa ediyorum hiç bir zaman başarılı olmayacaksınız.çünkü antipatikliğin ötesine geçemeyecek kadar bondonuz dahi olsa sempatik değilsiniz.
ve siz gerçete de anaolucu filanda değisiniz.
anadolu takımlarından kim kafa tutar sizin çizginizi aşarsa işte o zaman gerçek yüzünüz belli edersiniz.