Cevap: Sivasspor Store'den Atılım
Ben de gurbette yaşıyorum.Beni Sivasspor forması ile gören 5 yaşındaki çocuğum da Sivassporluyum demeye başladı.1 ay kadar önce Sivas a tatile gittik,çocuğumu da alıp stadyum girişindeki Sivasspor resmi satış mağazasına gittim,çocuğuma bir forma veya tişört alayım,iyice Sivasspor a ısınsın istedim.İnanırmısınız bilmem görevli 5-6 yaşındaki çocuğa göre forma ,tişört bulunmadığını belirtti,kendime 1 forma alıp çıktım.Çocuğum üzüldü.Temmuz ayı başında ,gurbetçilerin en yoğun olarak Sivas a geldiği zamanda yaşanan durum budur.Sorarım size,çocuklarımıza,küçüklerimi ze nasıl Sivasspor sevgisi vereceğiz?Sivas taki Sivasspor yöneticileri, ara ara kendinizi gurbette yaşayan bir Sivaslı olarak düşünün,şehrinize geldiğinizde neler yapmak isteyeceğinizi,gurbetçilerin beklentilerinin neler olabileceğini düşünün.Sivasspor için harcadığınız zamana verdiğiniz emeklere teşekkürler ama lütfen artık farklı bir şeyler yapın,diğer kulüplerin ürün satışı,çeşitliliği konularında neler yaptığını araştırın.Ama en önemlisi Temmuz,Ağustos aylarında mağazaya giren insanlara "çocuklara göre ürün yok,yeni sezon ürünleri henüz gelmedi" demeyin,dedirtmeyin.
|