Cevap: SUÇLU BENİM..!! ASIN BENİ..!!
öncelikle belirtmek isterim ki, rıza hoca yaptığı transferlerde isabet sağlayamamıştır. keza borjan,navratil,rada,grosicki, sandro,eneramo,korcan v.s. bu oyuncular özlenen sivasspor kadrosunda kesinlikle yer bulamazlar...
ancak işin içini bilemiyoruz yönetimmi futbolcu alamadı hocamı kötü oyuncu aldı!!!
geçen haftaki ve dünkü maçta hakemler çok zıt kararlar verdiler , ayrıca "takım sahipsiz göründüğü için hakemler kolayca eyyam yapıyor, hala sivasspor yönetiminden birisi çıkıpta hakem bizi katletti diyemiyor çünkü futboldan anlayan birisi yoktur...
hoca değişikliği takıma yeni bir hava getirir belki ama "hikmet karaman" geçen yıl ilk düşünülen kişi olmasına rağmen çok para istediği için takıma gelmemiştir.
rıza hoca takıma adapte olamadı hala birşeylerin etkisinde kalıyor ama ben anlayamadım..
tek yapılacak şey dik durup takıma destek olmak, moral vermek ve nasıl olursa olsun takımın 3 puan alması ile ivme kazanmasını sağlamak...
dün geceden bu yana dengem bozuldu, sabaha kadar uyumadım çok ama çok üzülüyorum, çünkü 3. ligdeki dönemlerden daha da inançsız bir takım var sahada...
Konu kakikli tarafından (19.09.2011 Saat 12:53 ) değiştirilmiştir..
Sebep: ilave
|