Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçın tamamında iyi savunma yaptık. Sezon başından beri belki de hücum anlamında en etkisiz futbolumuzu oynadık. Kadir'in bu maçta ki Navratil'e ve Tello'ya , yaptığı dikkatsiz hareketlerin en büyük nedeninin zihinsel yorgunluk olabileceğini düşünüyorum. Bu sezondan önceki iki sezon üst üste küme düşmemek için mücadele eden takımda maçların büyük çoğunluğunda ilk 11 başlayıp, sorumluluk almasının onu yıpratmış olabileceğini düşünüyorum. 1-2 maç dinlendirilmesi gerektiği kanısındayım. M.Nas ve Kıvanç dışında bence Rajnock'ta hem rakibe karşı pozisyon alma bilgisi, hem de hücumda oyunu iyi yönlendirip katkı sağlayabileceğini düşündüğümden ön liberodada başarılı olabileceği düşüncesindeyim. Bu kadar zorluklara rağmen 28 puanla 7. sırada olmamız azımsanmayacak bir başarıdır. Ligi İlk 5'te bitirebileceğimizi düşünüyorum . Allah korusun 9.cu yada 10.'cu bitirsek bile bence bu sezonun en başarılı T.Direktörü Rıza Çalımbay'dır. Başka bir anadolu takımı bu kadar sıkıntı yaşasaydı, büyük ihtimal lige elveda derdi, bizim takım ise bir hedef için mücadele ediyor.
|