Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 08.01.2012, 22:45   #111
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1082 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
FANATIK YIGIDO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bumac daha oynanmadan 1-1 yazilmis birkere kacisiyok gecen sezon osahada son dakikada oaciyi bize yasatmislardi simdi oaciyi son dakikada biz onlara yasattik
Mükemmel tespit aynen öyle oldu. Tek farkı bu iki son dk golünde de sevinen biri vardı Rıza Çalımbay ..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2012, 22:49   #112
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Neredeyse herkesin söylediği gibi 10 kişi kalmasak biz bu eskişehiri eksik kadromuzla da yenerdik ama nasip işte ..Adamların tek pozisyonu var o da gol zaten .Bizim 2 veya 3 hem de 10 kişiyle .Ama şans da yanımızdaydı.Yüzde yüzlük golleri harcayan pedriel zor golleri atmaya devam ediyor.

Bugün Eskişehir Atatürk Stadındaydım. Geçen sene 90da attıkları golün acısını bu sene çıkardık ve iddia ediyorum ki tam kadro çıksak kırmızı kart da olmasa ilk devredeki maçın rövanşı eskişehir adına facia olurdu çok net söylüyorum

Hocanın son 20 dakikadaki 3 forvet hamlesi bize maçı kazandırdı diyebilirim ama tekrarlamakta fayda var Eneramo bu takımın olmazsa olmazı Maşallah diyorum inşallah böyle devam eder.
Grosicki değişikliği yerindeydi çünkü bildiğimiz gibi kamil açık alan bulduğunda etkili,Esesin bugün yaptığı gibi kapanan takımlara karşı bir varlık gösteremediği gibi bütün topları eziyor.Dolayısıyla cihanın da oyuna girmesiyle herkesin takdir ettiği ölümcül hücumlarımızdan birisi ile puanımızı aldık

Ziya nın yerine oynayan Kaana ise tek kelimeyle helal olsun.Ziya ve Kaan Allah nasip ederse uzun yıllar bu takımın sol kanadının yükünü çekerler.

Stattaki taraftarlarımızın maç sonu takımla kutlaması ise görülmeye değerdi .Ayıca 58.dk şovu tüm eseslileri şaşırttı

Son sözüm ise mehmet yıldıza...Sen Sivasspor için ne kadar kıymetli olduğunu biliyosun anlatmaya gerek yok.Ama bugün nedense her pozisyonda hakeme itiraz etmeler, hırsını göstermeler falan ?? Amacın takımının taraftarına şirin görünmek olabilir ama karşındaki takım Sivasspor .Bugün bizi çok şaşırttın ve üzdün mehmet yıldız .Umarım yanlış anlaşılmışsındır umarım yanlış yorumlayan taraf biz olmuşuzdur
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı KaanK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.01.2012, 23:49   #113
baru
Acemi Yiğido

22 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 531 baru FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Trt spor da hikmet karaman sivassporu epey bir övdü.İlk 4 ü zorlayacağından bahsetti.Yiğidolar gümbür gümbür geliyor laflarını duyunca gururlandım.epey aradan sonra Sivassporumuzun konuşulması çok hoşuma gitti.
baru isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2012, 02:51   #114
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Maçın tamamında iyi savunma yaptık. Sezon başından beri belki de hücum anlamında en etkisiz futbolumuzu oynadık. Kadir'in bu maçta ki Navratil'e ve Tello'ya , yaptığı dikkatsiz hareketlerin en büyük nedeninin zihinsel yorgunluk olabileceğini düşünüyorum. Bu sezondan önceki iki sezon üst üste küme düşmemek için mücadele eden takımda maçların büyük çoğunluğunda ilk 11 başlayıp, sorumluluk almasının onu yıpratmış olabileceğini düşünüyorum. 1-2 maç dinlendirilmesi gerektiği kanısındayım. M.Nas ve Kıvanç dışında bence Rajnock'ta hem rakibe karşı pozisyon alma bilgisi, hem de hücumda oyunu iyi yönlendirip katkı sağlayabileceğini düşündüğümden ön liberodada başarılı olabileceği düşüncesindeyim. Bu kadar zorluklara rağmen 28 puanla 7. sırada olmamız azımsanmayacak bir başarıdır. Ligi İlk 5'te bitirebileceğimizi düşünüyorum . Allah korusun 9.cu yada 10.'cu bitirsek bile bence bu sezonun en başarılı T.Direktörü Rıza Çalımbay'dır. Başka bir anadolu takımı bu kadar sıkıntı yaşasaydı, büyük ihtimal lige elveda derdi, bizim takım ise bir hedef için mücadele ediyor.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı fatih585858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.01.2012, 07:01   #115
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

turan59 neredesin bak suarez 4. Golü koydu bana kalırsa sen artık şu futbolcu böyle diğeri öyle gibi yorumları bırak bilmiyorsun bu işi sadece takımi destekle yeter
Alt 09.01.2012, 07:24   #116
aozdemir
Tecrübeli Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 449 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 aozdemir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

eksik kadroyla
10 kişi kalarak
lig dördüncüsü takımla
hakeme rağmen
deplasmanda berabere kaldık.

ne gaddar guzel
aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2012, 07:34   #117
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1654 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Maça güzel başladık gol yollarında fazla pozisyonumuz olmasa bile es.es inde olmadı, Kadir yapmaması gereken bi hareket yaptı ve hakemde haklı olarak kırmızı kartını çıkardı, Kadire kızmıyorum fakat yinede takımı on kişi bırakmamalıydı,Sağlık olsun futbolda bu tür hatalar oluyor önemli olan bu hataları tekrarlamamaktır.

İkinci yarı on kişi kalmamıza rağmen gerçekten güzel mücadele ettik,Kolay değil hem 1-0 geridesin hemde 10 kişisin 45 dakikayı böyle tamamlamak gerçekten zordu ve biz zor olanı başardık altın değerinde bir puan aldık.

Rıza hocamı yaptığı yerinde değişiklikler nedeniyle tebrik ederim.Yapması gerekenin en iyisini yaptı, Ben es.es in eksik olmamıza rağmen ikinci yarı daha çok üstümüze geleceğini düşündüm ama kendi saha ve seyircisi önünde bukadar pasif bir Eskişehir görmedim,Doğru düzgün pozisyon bile bulamadılar tabi bunda bizim güzel mücadelemizin rolü büyüktü..

Zor bi deplasmandan bir puan almasını bilen takımımızı tebrik ediyor Mersin ve Ankaragücü maçında başarılar diliyorum..
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.01.2012, 07:37   #118
existence
Yiğido

existence - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

113 Mesajına 224 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 existence ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

erman ile kamil biraz iyi değillerdi. eğer gününde olsa idiler ilk yarı işi bitirirdik. takım güzel maşallah büyük takım gibi oynuyorlar. defansra orta sahada ileride oturmuş durumda. arada puanda maçta kaybedeceğiz tabiki. ben ilk 5 e gireceğimizi düşünüyorum. Başta Rıza hoca ve navratil olmak üzere herkesi kutlarım. kaan ada başarılar dilerim. yeni transferimizide beğendim. Hepsini alınlarından öpüyorum
existence isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2012, 08:04   #119
wserr
Yeni Yiğido

wserr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 wserr isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Kadir bu takıma herşeyini vermiş ve tam anlamıyla yiğido olmuştur. Bir maç hatayla istediğinizi söyleyemezsiniz. Her futbolcunun bir maç kötü günü olur. İyi oynadığı ve takımda tek başına mücadele ettiği günler hatrına Kadirimize sahip çıkalım.

Canın sağolsun Kadir. Tebrikler bütün takım...........
wserr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2012, 08:16   #120
vahit5834
Acemi Yiğido

15 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 vahit5834 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

biraz daha erken gol bulabilseydik yoksa kalp krizi geçirecekrim
vahit5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı