Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 21.01.2012, 23:33   #111
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bursa tarafatrına niçin kızıyorsunuz ki?
4 Eylül'de küfür etmediğimiz takım kaldı mı?
Bırader,kızanlar haysıyetlı ınsanlar,futbolcu ve taraftar kufur yemek ıcın gıtmedı stadyuma,hele kı sikeci ıpneler lafı yenılır yutulur laf değıl,sen o lafları yedırıyosan onada yapacak bi şey yok
Alt 21.01.2012, 23:41   #112
adem2458
Acemi Yiğido

10 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 adem2458 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

inşallah takım böyle devam ederde play off a kalırız sivas hak ettiği yere geri döndü.
adem2458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adem2458'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.01.2012, 23:44   #113
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1061 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Gerçekten harika bir maç oldu...Maç öncesi beraberlik maçı ağır basıyor ve 1 puan kötü olmaz demiştim, ama 3 puanı aldık geldik ve yanıldığım için çok mutluyum

Bu takım artık içeride dışarıda ne olursa olsun başa başa mücadelesini ediyor, gol pozisyonlarına giriyor ve giderek iyi futbol oynamaya başlıyor...Daha önce de söylemiştim 2 yıl öncesine kadar bu zamanlarda ligde şu kadar puan alırsak kümede kalırız derken bugün 4.sıradayız ve play-off hesaplarındayız...Bu kolay birşey değil...Rıza hocaya helal olsundiyorum geldiği günden beri doğru teşhisler koyarak hasta adamı ayağa kaldırmasını bildi...Elbette hata ve eksikleri oldu, eleştirdik de ama onun sadece Sivaslı olmasından ve bu kötü günde takımı sahipsiz bırakmamasından dolayı kredisinin sonsuz olduğunu da söylemiştik..Bizi yanıltmadı şükür, içimizden biri yine bizden biri bizi tekrar ayağa kaldırdı! Bu takımı çukurlardan tekrar zirvelere getirdiğin için sonsuz teşekkürler Rıza Hoca!!! (Lütfen bu haftaki maçta Rıza Hocayı ısrarla tribüne çağıralım, ısrarla alkışlayalım)

Gelelim maça...İlk 5 dakika biraz bocalar gibi başladık çıkarken bir iki top kaybı yaptık ama ondan sonra çabuk toparladık...Zaten Bursanın baskılı gibi gözüktüğü dönemler hep bizim top kayıplarımızla oldu...İçerideki maçlarda çok şükür sorunumuz fazla olmuyor deplasmanda da ilk golü biz bulursak o maçtan büyük ihtimal yenilmeden veya 3 puanla dönüyoruz hep...Bursa maçında da ilk golü bulduk ve uzun süre bunu koruduk...1-0dan sonra 2.golü bulacak çok pozisyonumuz oldu zaten 2.golü atsak 3 ü de atardık...Kadir'de 2 haftadır çok düşüş görüyorum....Bu maçta 2 kişi süperdi 1.si kesinlikle KIVANÇ, 2.si de ENERAMO ydu.... Eneramo ilk geldği zaman bu ne la tam bomba diyen çok bilmiş futbol ustaları nerdeler? Az önce birçok yorumu okudum hemen Murat Akça tam bomba falan diye ahkam kesenleri gördüm ve üzüldüm...Biz neden 1 maçla bir adamı göklere çıakrıp yerin dibine sokuyoruz anlamıyorum??????

Hata yaptı doğru ama bugüne kadar görev aldığı maçların yüzde 90 nında canavar gibi top oynamadı mı? Bu adam asmayı kesmeyi ya da göklere çıkarmayı bırakın da biraz uzun vadeli düşünün derim...

Bursanın iptal edilen iki golü de ofsayt..Doğru karardı...Bursaya verilen penaltı bence birçok maçta yaşanan ve penaltı verilmeeycek bir pozisyondu..Ama 2.pozisyon yani Muratın Serdar Azize yaptığı hareket bence o daha açık penaltıydı...Biizm penaltının benzerleri daha önce ligimizde ve avrupa liglerinde verilebilecek penaltılardan...Eğer şu iyi mücadele ve oyuna 1 puanla dönsek üzülürdüm...Bursalı bazı oyuncuların ve iki yüzlü Ertuğrulun anlamsız ve haddini aşan hareketlerini ise herkes gördü zaten...Maçta bizim tek eksiğimiz 1-0 dan sonra maçı dah erken koparabilecek 2.golü atamayışımızdı...Kağan sol bekte hiç sırıtmadan gayet güzel oyununa devam ediyor..Alt yapıdan yine bir oyuncu kazanıyoruz diyebilirim..Bu yüzden de teşekkürler Rıza hoca....

Grosickiyi 2-3 haftadır hep 15-20 dakikalık oynadığı için eleştiriyorum...45 veya 60 dakika tam performansını koysa sahaya maçlar biizm adımıza ne çabuk kopar tahmin etmek zor değil...O yüzden o çok bilmiş futbol ustaları Grosickinin her hareketini veya saman alevi gibi parlayıp sönen oyunu göklere çıkarmayı artık bıraksınlar...7haftadır banko oynayan ve 90 dakika oyundan hiç düşmeyen MİLAN CERNY i de bir zahmet görsünler ve alkışlasınlar....Navratil, Uğur, Kıvanç ve diğerleri...Bunlar da alkışı fazlasıyla hakediyor...Yiğido tekrar ayağa kalktı, tekrar şahlanıyor...Artık bizden eskisi gibi korkabilrisiniz rahat olun....Hele ki bu hafta ts yi ALTIMIZA almamız keyfimizi bir kat daha arttırdı...TEŞEKKÜRLER YİĞİDOLAR, TEŞEKKÜRLER RIZA HOCA....
Alt 21.01.2012, 23:53   #114
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
infial§ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bırader,kızanlar haysıyetlı ınsanlar,futbolcu ve taraftar kufur yemek ıcın gıtmedı stadyuma,hele kı sikeci ıpneler lafı yenılır yutulur laf değıl,sen o lafları yedırıyosan onada yapacak bi şey yok
Türkiye'de taraftar profili bu..Hangi takım olursan ol,hangi stada girersen gir,küfür yersin.Bunu biz de yapıyoruz..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2012, 00:22   #115
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 968 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen Cevap: Maçı Değerlendirelim

MAçın Yıldızı , dürüst olalım, Hakem Hüseyin Göcek'ti.

Büyük baskıya rağmen, gerçekten ofsayt olan golleri vermedi, penaltı aldatmacalarına kanmadı ! Helal olsun diyorum ...

Uzatma dakikalarındaki Bursa pozisyonunu da çoğu hakem penaltı verirdi !
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Kokomo'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2012, 00:31   #116
benozgurr
Tecrübeli Yiğido

benozgurr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 488 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 619 benozgurr BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Aslında bence gün sivaslıların birlik olma, dargınlıkların unutulma ve sadece sivasspor paydasında buluşma günüdür.önce başkanın doğum günü kutlanmalı, gönül alınmalı. Daha sonra Yaşlısı,genci, erkeği, kadını salı günü bütün işini önceden ayarlayıp en geç saat 17.30 da stadta olması gerekir ama olunca da öyle boş da durmamalı aslında elide boş gitmemeli atkı, bayrak kırmızı beyaz ne varsa almalı veya giymeli, önce rıza hoca diye inlemeli stad daha sonra aslanlar gibi soğuk sıcak demeden mücadele eden tekmeye kafa koyan, canını dişine takan aslan parçaları tribünlere seslenmeli, alkışlanmalı. sonra 90 dakika coşmalı, takım desteklenmeli.Çünkü bu yöneticiler, bu hoca, bu futbolcular bunu hak ediyor. Üzerinde onca kara bulut dolanmasına rağmen, herkes bir çelme takmaya çalışırken yıkılmadan ayakta durdukları için.Evet belki şampiyon olamayız ama onca oyuna karşı sivas adını zirvede tutmakta şampiyonluk kadar önemlidir.öyle ya ankaragücünün başına gelenleri hepimiz bbiliyoruz. Bizde de herkes bi tarafa kaçabilirdi.Onun için hak hakedenindir coşmalı ve çoşturmalı.
benozgurr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı benozgurr'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2012, 00:33   #117
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
58fil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
MİGROARMİS SORUYORUM SANA SEN TARAFSIZ ÇOK SEVDİĞİMİZ BİRİSİN BURSASPOR TARAFTARI ATILAN OFSİDE OLAN GOLLERİ GÖZ GÖRE GÖRE GOL DİYE YORUMLUYORLAR İZLEDİYSEN ÇOK AÇIK OFSİDE OLDUĞUNU GÖRMÜŞTÜRSÜN SENİN DÜŞÜNCEN NE ? KİMİN HAKKIYDI BU MAÇ ?
Atılan ilk ofsayt golunu tvden (TEKRAR) izleme fırsatım olmadı ama 2. attığımız gol kesinlikle gol değil ..Bir buçuk metreye yakın ofsayt..Ben onu zaten tribündende ofsayt olduğunu gördüm...Maçın hakkına gelince çok çok üstün oynayan taraf yoktu belkide ama bu maç deplasmanda bu seyirciye karşı yeri geldiğinde defansif yeri geldiğinde hücum futbolu oynamaya daha doğrusu futbol oynamaya çalışan Sivassporundur..Bursaspor bu denli önemli bir maçı rakip tanımaksızın yenmek yerine kafakafaya oynamış hatta kaybetmiştir..Nasıl bizim hakkımızdı diyebilirim.Görünen köy klavuz istemez..Bu takım şampiyonluk amblemini göğsüne takmışsa şampiyon gibi oynamalıdır..Ayrıca sizin penaltı pozisyonunu avrupada bir çok hakem vermiyor ama bana göre de o hareket faul ve ceza sahası içinde olduğu için net bir penaltı ...
Alt 22.01.2012, 00:45   #118
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
infial§ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim:
İlk yorumumda arkadaşlardan hiç kimseyle tartışmak istemediğimi söyledim...Dikkat ettiysen ben hep bizlerin yaptığı yanlışları dile getirdim şimdiye kadar..Sen onu ben bunu yaptınla bu işin sonu gelmez..Bursa seyirciside ortada hiç bir şey yokken bir kaç yıl önce Sivasta küfür yedi..Bu önemliydi ortada hiç bir şey yoktu...Ben bunu asla burada dile getirmedim çünkü dile getirmem bi sonuca varmamıza engel olacak..Ama diyorsun kızanlar yani küfür yiyenler haysiyetli insanlar diye...Birde o küfür edilirken karşıdaki insanların haysiyetli olduğunu düşünelim..(Sivasın bursaya küfür etmesi)Bu tip olaylar her şehirde olur ..Biz tribün geneline tribün emekçilerine bakalım..Bursada asla ve asla Sivas düşmanlığı propagandası yapılmadı..Küfür edenler her stadda olanlardır.bendede var sendede var istanbuldada var...Elbette kızıyoruz çünkü Anadolumun her insanı haysiyetli ve şereflidir...
Alt 22.01.2012, 00:52   #119
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Cihan ın vuruş tekniği Tanju ve Serkan Aykuta benziyor.Ayağı çok düzgün.İleriye dönük iyi bir golcü bulduk.O dakikada penaltıyı atmak da yürek ister .Cihan da hepsi var.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı şarkışla 58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2012, 01:05   #120
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick

uzun yazmayacağım cerny ve kıvanç maçın yıldızlarıydı.. bu iki isim haftalardır sivassporu ayakta tutuyor.. 4-2-3-1 i mukemmel uyguluyoruz sivasspor artık tam bir sistem takımı.. bahsettigim 2 oyuncu dısında diger 9 oyuncunun yedekleri de oynasın sonuc degismez.. iyiki bizimlesin rıza hocam..
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı myway'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı