Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor 3-2 Tokatspor (Maç sona erdi)
Alt 05.08.2012, 21:35   #111
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1072 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Sivasspor 3-2 Tokatspor (Maç sona erdi)

statta izledim maçı..Atıf çok yerinde ve faydalı bir transfer..Attığı 2 golden dolayı yazmıyorum tabi ki topu olumlu kullanması hücuma takımı direkt çıkarması ve aynı zamanda hep oyunun içinde kalması, oyundan hiç düşmemesi...Sol bek Şabanı da çok beğendim...Yer tutması ve hızı fena değildi...Hayrettin bu sezon ancak Ziya ve Şabnın yedeği olur...Doğa bu takımda zaman zaman oynar veya iyi bir yedek olabilir..Atilla bu takımda 3.kaleci bile olamaz ilk yarıdaki oyununu gördük daha doğrusu neyi oynamaya çalıştığını anlamaya çalıştık...Daha sezon başındayız lütfen artık ya Rıza hoca ya da Başkan şu vurdumduymaz isteksiz Grosickinin dikkatini çeksin nedir bu kardeşim isteksizlik ruhsuzluk topu ayağına beklemeler...Suarez bugün atması kolay kaçırması zor olan golleri kaçırdı ve zoru başardı! Ve gösterdi ki sadece iyi bir yedek olur ve bu takıma hocanın da dediği gibi en az 2 golcü lazım...Milan Cernyi çok beğendim sanırım bu sezon ilk onbirde banko oynar inşallah Atıfla şu Grosickiyi keserler de aklı başına gelir Kamil efendinin!

-Genel olarak takımın hücum anlamında pozisyon anlamında sıkıntısı yok bitiricilik anlamında eksiği var yani golcü yok...Geçen seneden oturmuş bir şablon var ve bu sene de bunu oynacağız..Defans ikilisi navratil ve rajnoch olmalı değişince olanları gördük..Kaleci konusu bence yine bir soru işareti...Ama şu an herşeyden önce acil 2 golcü lazım...Bunlar olmazsa gerçekten sıkıntı yaşayabiliriz...Onun dışında geçen seneden çok büyük bir eksiğimiz ya da kaybımız yok...Jude ANEKE için yoğun uğraşşlar verildiğini de öğrendim ama onu hem burdan hem avrupadan isteyen çok külüp varmış..İnşallah biz alırız zira Sivasspor için hakketen YILDIZ bir isim olur...Kesin haber yok somut bir durum yok bu yüzden de kesin haber alınca yazacağım...
Alt 05.08.2012, 22:16   #112
SiVaS YıKıLMaZ
Acemi Yiğido

SiVaS YıKıLMaZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 570 SiVaS YıKıLMaZ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

atıf bu sene bizi taşır en büyük artımız o kamilde öyle cernyde ermanda ama kaleci sıkıtımız golc sıkıntımız çok büyük
SiVaS YıKıLMaZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.08.2012, 22:24   #113
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Başarılı bir golcü transferi yapamazsak, Pedrel'in maçlarda gününde olmasını beklemekten başka çaremiz olmayacak
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.08.2012, 23:30   #114
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Demek ki aynen devam yediğimizden fazlasını attığımız sürece sorun yok ya atamazsak...........
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.08.2012, 23:31   #115
MaNiAcSiVaSlI
Yeni Yiğido

MaNiAcSiVaSlI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 545 MaNiAcSiVaSlI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu takıma iki güzel sntrafor geldiğinde süper takım olur...
MaNiAcSiVaSlI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.08.2012, 23:51   #116
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

güzel bir hazırlık maçı oldu. maçı izlemeyen arkadaşlarımız için maçtan bilgiler vereyim.

maçın 3-2 bitmesi sizi yanıltmasın, rakibin 3 atağı var ve bunların ikisinde golü buldular. tabi bu pozisyonların verilmesinde konsantrasyon eksikliğini olduğunu düşünüyorum. onun dışında takımımız adına sırf pedrielin 7-8 tane net pozisyonu var. yani maç 5-6 farkla çok rahat bitebilirdi. maç öncesinde en çok aatıf,erhan,abdülkadir,şaban ve alicanın performanslarını merak ediyordum. ancak yeni transferlerden erhan ve abdülkadiri izleyemedik.

sağ kanatta cerny ve uğurun uyumu, kanat bindirmeleri en pozitif yanlarımızdandı. bir başka önemli nokta ise; bildiğiniz gibi grosicki çoğu maçta kayıplara karışıyor ve bu önemli oyuncumuzdan faydalanamıyorduk ancak aatıf'ın gelmesiyle bu sorunda biraz daha azalacak gibi gördüm. aatıf'ın maç içerisinde bir çok kez grosickiyle ikili oyunlar yapması ve kamili maç içerisinde tutmasıda beni sevindiren bir başka nokta oldu.
olumsuzluk tarafında ise şunu söyleyebilirim. en az forvet transferi kadar bizim kadirin yanına çok iyi bir oyuncu almamız gerekiyor.orada sıkıntı yaşayabiliriz.

oyuncularımızın performanslarına kısaca değineyim;
şaban;çok çekingen oynadı, hiç hücum bindirmesi yapmadı neredeyse. yalnız dikkatimi çeken özelliği ayağına hakim bir oyuncu.
aatıf;kesinlikle kaliteli bir oyuncu transfer etmişiz. oyun zekasıyla takımımıza çok şeyler katacağının sinyallerini verdi. tek olumsuz yanı biraz güçsüz gördüm. biraz daha gücünü toplarsa daha etkili olacaktır.
alican;hayal kırıklığına uğradım. daha etkili bir oyuncu bekliyordum. sert oynamayı seven bir oyuncu. ama bu haliyle takımda zor yer bulur.inşallah ilk maçın heyecanıdır da yanılırız.
doğa;kıvanç gitmemiş olsaydı bu transferi istemezdim. artık bize çok daha iyi oyuncular gelmeli.kadroda alternatif olacak, hocanın takıma mücadele anlamında birşey katmasını istediğinde sahaya sürebileceği bir isim.
kaan ve cenk;bu iki oyuncudan çok fazla beklentilerim olmazken beni en çok sevindiren de bu iki genç oyuncumuzun performansları oldu. kaan kılcı 18 yaşında sağ bek. kesinlikle ışık var beni umutlandırdı.
cenk en az görev alan oyuncu olmasına karşın, topa hakimiyeti ve seriliğiyle hemen dikkat çekti. kesinlikle kumaşı çok iyi.

milan cerny;yeni transferlerimizden görüyorum. geçen sene sakatlık yaşadığından sezon öncesi hazırlık kampı yapmamıştı. ama bu sene cernyden formayı kapmak çok zor olacak görünüyor. kesinlikle mükemmel oynadı ve futbol zekasıyla, oyun disipliniyle bir kez daha takdirimi kazandı.
benim için maçı güzelleştiren pedriel oldu. gol kaçırma yarışına girmesi ve seyircinin artık her pozisyon sonrası buda mı kaçtı diye tebessümle tepki vermesi maça ayrı bir tat kattı. olumlu yanında bakarsak bu kadar rahat pozisyona girmesi güzeldi.
Alt 06.08.2012, 00:15   #117
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Barcayla oynasanda full cekmez.Bu gözler Anderlecht´le oynanan macida gördü,ordada seyirci yoktu.Seyirciyle ,yönetim arasindaki bag kopmus.Sen seyirci olarak forvet hattina alindi denilen oyuncularin alinmadigini oradan buradan duydun.Yani bir habere ulasabilmek icin,seyirci olarak ugras veriyorsun.Baska sitelere girerek arastiran arkadaslar sayesinde transferlerin gerceklesmedigini anliyorsun .Bu sana zevkmi veriyor.Yönetimden biri ciksa ilk agizdan duysan kötümü olur?
yönetim yoktu ki zaten taraftar gelse de tv de izler gibi oturuyor
PETKOVİC isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.08.2012, 00:24   #118
kangalli58yasin
Tecrübeli Yiğido

kangalli58yasin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

75 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 kangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOKkangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOK

Iyi demek bu macta biraz daha iyi oynamis takim...bu beni sevindirdi ama gel görki maca bakan herkez pedriel ile olmuyor mecbur forvet alinmasi lazim diyor! Buyur yönetim birde gözünle görüyorsun ap acik iste ortada yap güzel bir transfer en az 3 milyon harca bir kerecik...
Alt 06.08.2012, 01:50   #119
sinansakru
Yiğido

sinansakru - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 136 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 sinansakru Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Maçın Yıldızları: Atıf Şaşo.... Milan Cerny...Ugur kavuk...

Hayal Kırıklıkları: Alican......Doğa Kaya....Grosicki......Pedriel. ...

Yeni transferler içinde Tokatspor maçında oynayan Alican ve Doğa fosss transfer diyebiliriz ikisi bir olsa bir kıvanç etmezler....

Atıf Şaşooo çok teknik ve zeki bi futbolcu gerçekten..
Şaban Özel: Ziya ile bi rekabet yaşar Hayrettini yedek bırakır kesinliklee...
Kaan Kılcı: Sağ bek olması büyük avantaj henüz 18 yaşında Rıza Hoca onu kesinlikle bu yıl olmasada önümüzdeki yıllarda çok kullanacaktır...

Beni en çok sevindiren Milan cerny'dir mükemmele yakın oynadı hazırlık maçı olmasına rağmen..
Erman bildiğimiz erman yine çok can yakacak ..

----------------------------------------------Körtuzla Köyü Sivas---------
Alt 06.08.2012, 02:03   #120
kara
Tecrübeli Yiğido

kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kara ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Maçı canlı olarak izledim aatıf nazar değmesin süper oyuncu bu yıl adından çok söz ettirecek gerçekten. Grosicki her zamanki gibi isterse oynuyor istemezse oynamıyor.
Grosicki çok top kaptırdı çalıma giriyor kaptırıyor kaptırıncada sinirleniyor iki kere tokat attı bir oyuncuya arkadan kafasına. Mehmet nas yaşlı kurt yaşlandıkça dahada iyi oluyor şarap gibi.Atilladan kaleci değil karpuzcu olmaz.
Savunmamız çok kötüydü her zamanki gibi tokatspor lu oyuncuyu bile tutamayan bir defans tokatspordan bile 2 gol yiyen bir takımımız var arkadaşlar. Üzülerek söylüyorum ki geçen sezonki gibi bol bol gol yiyeceğiz. Pedriel in yerine direk diksinler kale önüne çarpar yine gol olur. Erman her zamanki gibi yine Süperaman kadir biraz durgundu yorgun gibiydi. Hayrettin önceki gibi bindirmeler yapıyordu ama pasları çok saçma yerlere gidiyordu ziya oynasa daha iyi olur. Uğur savunmayı toplayamıyor takım kaptanıysan savunmaya düzen vereceksin uyaracaksın ama nerde kendisi daha çok hata yapıyor. Maçın en kötüsü savunmamız ve kaleci atillaydı. En iyisi şüphesiz Aatıf dı. Tokatspordan 2 gol yiyorsan süper lig takımlarından 5 te yersin acil çözüm bulmalılar.
kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kara'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
devam, ediyor, erdi, maÇ, rakip, sivasspor, sona, tokatspor