Hoşgörünüze sığınarak ben bugünkü oyuna başka bir pencereden bakmak istiyorum.Çünkü bugün sahadaki Sivasspor bana bu yorumu yaptırdı.
Evet,sahada bir ORTA OYUNU oynanıyordu.Orta oyununu herhalde bilirsiniz.Oyuncular sahneye çıkar önceden belirlenen konuyu ellerinde söz metini olmadan içlerinden geldiği gibi söyleyerek oynar ve seyirciyi güldürürler.Bu günkü orta oyununun Yönetmeni Rıza Hoca;yardımcı yönetmenleri B.Albayrak ve O.Kaynak.Oyuncular ise Sivassporlu futbolcular.Oyunu izlerken kahkahalara boğulduk.Çünkü sinirlenmeyi üzülmeyi unuttuk-unutturdular.Ben bize bu komedi oyununu izlettirdikleri için tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
AYIPTIR-YAZIKTIR-ALLAHTAN KORKUN BE .ALDIĞINIZ PARALARI HELAL ETTİRİN VEYA ETTİRMEYE ÇABALAYIN.BU KADAR ŞAHSİYETSİZ,BU KADAR GAYRETSİZ,BU KADAR İSTEKSİZ,BU KADAR KORKAK,BU KADAR BANANECİLİK OLMAAAZZZZZZ,OLMAZ BE KARDEŞİM.SAHADA KİM NEREDE NE YAPIYOR FARKINDA DEĞİLLER.TOPU AYAĞINA ALAN RASTGELE SAĞA SOLA ATIYOR.KİME GİTTİĞİ ÖNEMLİ DEĞİL.BENDEN GİTSİNDE.... NEYSE DAHA İLERİ GİTMEYEYİM.BAKIN SİZ BURADAN GİDERSİNİZ AMA SİVASSPOR VE BİZLER BURALIYIZ TAMAM MI KARDEŞİM.KENDİNİZE ÇİKİ DÜZEN VERİN DE ADAM GİBİ OYNUYIN.