Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 20.08.2013, 10:30   #111
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Yav bu nasıl işti.Devamlı yazmak istiyorum.Sanırım takımın coşkusu beni etkiledi.Dünkü maç bana geçen sezon 4 eylülde oynadığımız Kasımpaşa maçını hatırlattı.Onlar oynamış biz 1 gol atarak kazanmıştır.Metin Diyadin'i göndermişlerdi o maçtan sonra.
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2013, 10:58   #112
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok

Maçı Değerlendirelim;

-Takım gerçekten çok diri,çok güçlenmiş.Maçın sonlarına doğru sürekli top bizdeydi,dönen toplar bizde kalıyordu.Denedik ama gol olmadı.Futbolda böyle şeyler olur.
-Az önce bir arkadaş yorum yazmış,takım kötü oynasın alsın maçı,tamam kardeşim bütün maçları alacağını bilsek,bütün maç kötü oynasın ama kazansın.Ne olacağını bile bilirmiyiz ki,böyle yorum yazıyorsun.Biz iyi oynadıkça gole daha çok yaklaşırız.
-Burhan gerçekten daha ilk maçında bu performans,çok güzeldi.Eğer zaman geçtikçe gelişirse çok işimize yarıyacak.
-Cicinho,sahanın her yerindeydi neredeyse sola gidiyor,oraya pas veriyor,sürekli açılıyordu,zaman zaman sağ bek boş kaldı ama fazla atak yemedik oradan.Kademe anlayışıda çok iyi Cicinho`nun.Ziya çok aksattı bu maç,golüde oradan yedik zaten.
-Utaka,daha perşembe günü başlamış idmanlara,bu maç yetersizdi,ancak rakipleri yinede çok yıpratıyor,topu sürüşünde tekniğinin yüksek olduğunu görüyoruz.
-Atıf bu maç arada birşeyler yaptı,şanslı olsa gol bulabilirdi,ancak pas hataları çok göze çarptı.
-Tunç kayacıda söyledi,Grosicki`nin,şut çekmek yerine daha asiste yakın bir futbol oynaması gerekiyor.İşler değişti,takım iyi oldukça forma mücadeleside zorlu olucak.
-Son olarak takımı çok diri gördüm.Defanstaki bekler geri dönmede sıkıntı yaşamassa,çok güzel olucak.
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2013, 11:51   #113
dicanio
Acemi Yiğido

39 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 476 dicanio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben sivas sporu oynadığı futboldan dolayı kutluyorum sivasspor gerçekten sahanın heryerinde rakibine oranla daha üstündü sahanın en kötüsü grosockiydi zaten carlosta oyundan aldı cicinho saanın heryerindeydi yaşını sorun eden arkadaşlara iyibir kapak oldu bu de costa cok sağlamdı cok eğendim grosocki ve ziyanın dışında tüm takım etkiliydi inşallah bundan sonra rahat izlicemiz maçlar bizi bekliyor
dicanio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2013, 12:13   #114
nunni5858
Yeni Yiğido

18 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 nunni5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ilk hafta olmasına ragmen sivas çok iyioynadı.sonuç şanssızlık adamlar kendi evinde 1 tane atakları bile yoktu.sivası deplasmanda bu kadar üstün oynadığını görmiyeli uzun zaman oldu.herşey çok güzel olacak inş.herkes bizden korksun.rızadan enaramodan ermandan kurtulmamız bizim için daha hayırlı olacak.kendi evimizde bu takım coşturur......
nunni5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2013, 12:35   #115
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 982 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Bence takım olarak mükemmele yakın oynadık tahmin ettiğimden çok çok iyi oynadık resmen gayseriyi sahadan sildik adamların ilk şutunda ağları buldular buda futbolun cilvesi.

Ortasahaya holmeni alalım kadirin yerine oynar forvetede semih şentürk utakayıda grosiçkinin yerine yani kanatlara aldıkmı bu takım bize yeniden şampiyonluk şarkıları söyletir...
Alt 20.08.2013, 12:42   #116
59yigido58
Tecrübeli Yiğido

152 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 59yigido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

son vuruşlarda biraz becerikli olsak bu maçtan üç puanla dönerdik
59yigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2013, 13:05   #117
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Evet.Sivasspor nihayet futbol oynuyor.Çalımbay olsa belki dünkü maçı alabilirdik de.Ama hangisini tercih edersin diye sorulursa tabii ki daha şahsiyetli olanı.Nerdeyse futbol ögreterek yenildi dün Sivasspor.Saha dağılımının ne kadar önemli olduğunu gösterdi mesela.Defansın diğer futbolcuların hemen mabad mesafesinde olmak olmadığını gösterdi.Defansın hucumda başladığını alanı orda daraltmak gerektiğini gösterdi.Ancak bunun da riski o alanı orda iyi daraltmadığınız her zaman gol riskiniz oluyor.Kaleci olarak Borjan tercihi de biraz bu yüzden olabilir.Ceza sahası dışına bile her an müdahaleyi düşünebiliyor o.Bazen gereksiz bile olsa.Ama bizim ofsayt taktiğinin en uç örneği sistemimiz için biçilmez kaftanYeni stoper Costa ya Bilica gibi gittiği yerde 58 nolu forma giydirebilir miyiz bilmem ama büyük takımların listesinde olacağı kesin.Sadece kendine biraz az güvenmesi lazım.Yanındaki Ümit bu gayreti ile milli takıma Galatasaraylının Semihin yanına gidecek stoper olacak böyle giderse.Orta sahada Kadir ben sadece kesici değilim.Verin bana Brezilyalı teknik direktör maestro olurum diyordu.Adem se ben işime bakarım gerisine karışmam tarzındaydı.Şut çekiyordu takım sürekli.Ama o bence bu takımda bu işi yapabilecek en iyi adam ama tevessül bile etmedi.Bu zihniyet yerini her an Mehdi ye kaptırabileceğini gösterdi.Cicinho kaliteli belli.Bir orta yaptı.Araya son anda defans girmese kım forvet yerinden hiç hareket etmeden kafasını topa çarptırsa gol olurdu.Ama handikapı takımı tanımaya çalışıyor gibi.Grociski ne zaman kaçacak içeri.Burhan orda pas verir mi ki gibi çeliskileri olduğu için tam randıman alamıyoruz ondan.Bir iki hafta sonra asist kralı olacağı kesin.Bir avantajımızda asist yönünden öbür bekimiz de son derece iyi istatistiği olan bek.Aslında bu istatislikler Roberto Karlosun kafasındaki taktiği gösteriyor gibi.Aksayan yönlerimizden en önemlisi Grociski idi.Polonya milli takımı oyuncusu ya kendini hiç işci arı sınıfına koyamadı.Biraz daha gayretli olsa top beklemese de top Atıf tayken içeri bi kaç koşu yapmayı denese sonuç eminim farklı olurdu.Gerçi Carlos bunu gördü ama 6+0+4 e takıldı.Elinde forvet gibi kullanabileceği Anadolu Üsküdarlı Ahmet vardı.O da içeri koşu yapıp kendi golümüzü nerdeyse çizgi üstünden çıkardı.Bu da gösterdi ki bizim takımın 1-2 iyi Türk futbolcuya ihtiyacı var.Seyrettiğimiz oyun düzenine göre de ilk aklıma gelen Fenerli Recep Niyaz mesela.Ya da hep beğendiğimi söylediğim G.Antepli Muhammet gibi.Bir de olmaz ama orta sahaya saglamlığı ile öne çıkan Gençlerbirliğinden Özgür mesela.Kasımpaşalı Adem mesela.Utaka kaiteli forvet.Anadolu tarifiyle Arap atı gibi sonradan epey acılacak gibi kalitesi .Ben topu atar herkesi gecerim abi diyor.Yalnız onun da Grociski gibi daha çok sorumluluk alması bizim skorlara direk etki edecektir.Ben yönetimin yerinde olsam bunlara kazanılacak maçlar için extra ücret verirdim.Takımda diğerlerinin de itirazı olmaz sanırsam.Kazanınca hepsi kazanacak.En önemlisi de klüp kazanacak.Bu teşvikle bu iki futbolcuyu takımda tutmak çok zorlasır.Bu tesviği yapıp sözleşmelerine kendilerine verilen verimiş paraların iki misli ücretle ayrılabilir maddesi koydurun.Bu ikisi de iyi kumaş ama bence biraz çabuk küsen çocuk gibiler.Atıf ın biraz fazla para alması da muhtemel huzursuzluk bile olabilir.Mesela maçın basında kaleci de kalede yokken iyi konsantre Utaka kaleciyi de geçip golü atamaz mıydı düşünün.Burhanı kim transfer ettiyse helal olsun diyorum.Bana takımına G.S lı Burak ımı Burhanı mı istersin deseler ben Burhan ı tercih ederdim.Hem hızlı hem teknik.Bu sene çok umutluyum.Gol krallığında ilk üçde olacağı kesin.Hucumdaki press bizim sistemin en önemli yönü.Burda da yine Utaka ve Grociski eksikdi.Bence Carlos un en önemli sorunu burda.Bu futbolcuları iyi motive edemezse yerine mesela Renfigoyu koyarım diyemiyorum.O da kısa filmlerde gördüğümüz kadarıyla Tanju tarzı beleşci forvet.Piech bu sisteme bence uyabilir ve haftaya Grociski nin yerine koyulursa bu sistemde daha faydalı olabilir.Bence Renfigo nun uyum sorunu yok.O aslında takımın sistemine uymuyor.Bunu gördü Carlos ama e ozaman niye aldırdın bize bunu demesinler diye geveliyor.Bence transfer sezonu kapanmadan onu gönderilip iyi gayretli bir forvet hemen alınmalı.Hatta onu gönderip Kasımpaşalı Adem i alsanız yabancı kontenjanını da rahatlatırsınız.Ben olsam ayrıca Navratili de gönderirim.Milan Cerny de pek kadroda yer bulamaz gibi.
Kısaca bu sene Sivas la futbola doyacağımız kesin ama maçlarda fark atamazsak yani yakaladıklarımızı atamazsak kalemizde biraz rahat gol görebileceğimiz de kesin.Kısaca öndeki baskıyı daha artırıp, ver leftere yaz deftere tarzında Lefter gibi bir forvet bulursak , birçok maçı farklı kazanacağımız hayal değil.Şimdilik takım sadece maçlarının iddiacılar için, çoğu maçı 2 üstü bitireceğini gösterdi.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cengo64'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.08.2013, 15:19   #118
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 600 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ziya gardasima 58 forma cok yakismis kendisini tebrik ediyorum mac boyunca cok iyi mücadele etti ama sans bize gülmedi insallah bundan sonraki maclarda sansizligi kirariz bahtimiz acilir Mevlam görelim neyler arifler seyreyler eylerse ne güzel eyler hemen umutsuzluga kapilmayalim takim yeni gelen arkadas henüz takima alismamis buna ragmen cok güzel oynadilar hepsinide tebrik ediyorum ve kendilerine bol sanslar diliyorum.
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2013, 16:23   #119
58fast58
Acemi Yiğido

49 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 468 58fast58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

böyle sivasspora can kurban çok can yakar çok helal olsun onlara maçınözetini seyrettim sivassporu sanki yabancı bir takım sandım mükemmel bir havada oynadı bence başarılar dilerim
58fast58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2013, 16:30   #120
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1291 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Dün sahada iki farklı takım vardı ilk yarıda ki oyun ikinci yarı için bizlere büyük ümit verirken ikinci yarı başladığında fizik olarak düşüşe geçişimiz pozisyon bulmamızı zorlaştırdı.

2. yarı gözle görülür bir düşüş yaşamamızın nedeni bence Carlos'un yaptırdığı ağır idmanlardan kaynaklanıyor. Sivasspor antrenmanlarını takip edemiyorum ama büyük ihtimal günde çift idman yapıyor veya ağır yükleme antrenmanları yapıyoruz diye tahmin ediyorum.

Oyuna gelecek olursak ; ilk 11 de oyuna başlayan yeni transferlerimizin hepsi buram buram kalite kokuyor ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacaklardır.

Carlos ve Yardımcı Hoca Lopez , Grosicky'ye nasıl bu kadar dayandı anlamıyorum 2. yarı oyundan tamamen düştü adeta takımı 10 kişi bırakırken 75 dk sahada kaldı. Adem'de oyundan düştü Adem'in yerine gizli forvet olarak takıma geçtiğimiz sezon önemli katkı yapan Hakan Arslan neden düşünülmedi bilmıyorum.

Kayseri maçında sahada gerçek anlamda 1 tane santrafor oyuncumuz olsaydı eminim ki çok rahat galip gelecektik, Utaka harika bir oyuncu daha hazır bile değilken bu kadar etkili olabiliyorsa ilerleyen haftalarda stoperlen korkulu rüyası olacak ama Utaka kesinlikle tek forvet oynayacak yapıya sahip değil zaten kariyerinin önemli bir bölümünde kanatta veya 2. forvet olarak oynadı, Kariyerinin en parlak dönemi olan şampiyonluk yaşadığı Montpellier'de şimdilerde Arsenal forması giyen Olivier Giroud'un gerisinde veya kanatlarda oynuyordu...

Rengifo devam eden bir ligden hazır olarak geldi ve hazırlık maçlarının çoğunda bile forma giymedi, sürekli takımdan ayrı çalışıyor diye haberlerini alıyoruz bu oyuncuda ki sıkıntı nedir anlamadım eğer bu oyuncu Sivasspor için yeterli değilse yerine iyi bir santrfor şart.

Son olarak yıllardır Burhan Eşer hayranı birisi olarak Burhan'ı Sivasspor formasıyla izlemekten büyük keyif duyuyorum bir kez daha takıma kazandıranları tebrik ederim...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Besyo_cu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı