Ben verimli olacağına inanıyorum çünkü bizim sistemimizde ilerde top bekleyecek biri lazım rafik bunu yapmazdı hiç top ilerde olduğunda bile 18 üzerinde gezer içeri girmezdi bizde ataklardan eli boş dönerdik sürekli utaka zaten tam bir forvet değil kanat oyuncusu bu adam tam aranan kan niyeiğinde inallah başaralı olur
__________________ Hedef belli değilse yolun önemi yoktur
Bu Konuda u2sivasspor'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Bence fiziği eğer boş değilse kesinlikle faydalı olur.En yeteneksiz (Brezilya stiline göre) oyuncu nobredir.Çünkü çalım olmaz, teknik alt seviye, fule yok.Ama fiziği var.Ayak içi var.Gücü var.Tam türkiye topçusu.Bence teknik heyette bulunan brezilyalı antrenörleri düşününce ligin ihtiyacına göre bir adam almışlardır diyorum.Umutsuzluk yok.Transfer beyaz eşyaya benziyor.Bazen en önemli markalar bile bozuk çıkar.Bazen sıradan markalar çok iş görür.İlla çok para vermeye gerek yok.Olumlu bak ki iyi olsun inşallah.
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı teknik'a Teşekkür Ediyor...
Bence fiziği eğer boş değilse kesinlikle faydalı olur.En yeteneksiz (Brezilya stiline göre) oyuncu nobredir.Çünkü çalım olmaz, teknik alt seviye, fule yok.Ama fiziği var.Ayak içi var.Gücü var.Tam türkiye topçusu.Bence teknik heyette bulunan brezilyalı antrenörleri düşününce ligin ihtiyacına göre bir adam almışlardır diyorum.Umutsuzluk yok.Transfer beyaz eşyaya benziyor.Bazen en önemli markalar bile bozuk çıkar.Bazen sıradan markalar çok iş görür.İlla çok para vermeye gerek yok.Olumlu bak ki iyi olsun inşallah.
İlk maçta adam yıldızını parlattı. Rakibe kırmızı kart göstertti ve nizami golü sayılmadı Biraz pasif gözüküyor aslında ama umarım daha faydalı olur. Gerçi daha ilk maçı.
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...