Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 03.02.2014, 00:03   #111
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 973 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

tebrikler konyaspor..
Alt 03.02.2014, 00:08   #112
sabanaydn
Acemi Yiğido

sabanaydn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 sabanaydn Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Dcebur gondermediler kendisi form tutamadigindan yedek kaldi dünyakkupasında Fas milli takimin da oynayabilmek için oynayabileceği takima gitti kendi istedi ben en çok carlosun kamili kazanmasini isterdim istediği zaman çok şey yapacak kapasiteye sahip hem detakimin en hizlidiydi yazik oldu
sabanaydn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2014, 00:29   #113
onur0634
Tecrübeli Yiğido

239 Mesajına 381 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 onur0634 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sabanaydn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ümit iki hata yspti diye azami silme her mavi izlemiyorsan yorum yapma...biz türkler hep boyleyiz bu hafta es fener macinda alves iki hatasiyla gol yediler ve fener yenildi adam simdi kotumu oldu bos konsuyon kardeş tüm maclari izlese gel...
Hemşo bana karşı saygısızlık yapıp önyargılı tutum sergilemişin ama ben senin yaptığını yapmıycam mrk etme...Ben herdaim sözümün ve düşüncemin arkasındayım hakan ümit konusunda geldikleri sene bunlar sivassporda oynayabilecek kapasitede oyuncular değiller diye yazmıştım...Kayseri galibiyeti sonrasında oldoni hakkımdaki olumsuz görüşlerimi belirtmiştim zaten.Anlık ve maçlık asla yorum yapmam...
onur0634 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2014, 00:34   #114
steamy
Yeni Yiğido

steamy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 steamy Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
onur0634 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bazı arkadaşların bizleri felaket tellalığı ile suçlamalarına rağmen tkr tkr yazıyorum Hakan Arslan,Ümit Kurt Oldoni,Cihan Özkara bu takımda oynayabilecek kapasitede oyuncular değiller...
Arkadaşım Sivassporun bütün maçlarına giderim deplasman maçlarını da evimde kaçırmadan izlerim O saydığın isimlerden HAKAN ARSLAN a laf söyletmem adam hakkını vererek oynuyor bütün gücüyle emin olabilirsin maçların hepsinde en çok terleyen odur. Ümit KUrt da aynı şekilde digerleri beş para etmez zaten. siteye de fazla girmem girme amacım transfer yaptılar mı acaba aldılar da oyuncu bizim mi haberimiz yok dedim ya ligde 12 puan toplayan Kayserisporun bile NOBRE - BOBO gibi forvetleri var bizde forvet yok...
steamy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda steamy'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2014, 01:14   #115
sabanaydn
Acemi Yiğido

sabanaydn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 sabanaydn Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Gecen sene ümit dan dun oynuyordu bu sene ayağa top yapiyor kendini bence geliştirdi adam ümit milliye kadar yükseldi senin goremediginin benim gibi görenler bana hemşomuz Hayretini söyle adam kendini geliştiremedi ve futbolu birakti.hakan caliskan ama yeterli değil tüm takimlarin yemeklerinde bile ne forvetlerin var bizde yok iste dun eskisehir 60 da iki oyuncu sahaya sürüyor biri kamara biri necati bizim takim iki sağlam forvet olsa biz hep yukarda oluruz
sabanaydn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2014, 02:18   #116
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bidaha o ne idiü belli olmayan gri formayla maça çıkmayın ,hangi aklı evvelin fikri anlamıyorumki,çubuklu formamıza kıranmı girdi?3 kuruşluk keyfimiz vardı, onunda içine edip aleme rezil kepaze ettinizya yönetiminden hocasına futbolcusuna kadar hepsine helal olsun ,
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2014, 08:58   #117
kızıldağ
Yeni Yiğido

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kızıldağ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız
kızıldağ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2014, 09:16   #118
ıssızgemi
Yeni Yiğido

14 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 576 ıssızgemi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tüm yorumlara katılıyorum..hepside doğru tespitlerde bulunmuşlar..tekrar etmeye gerek yok..
ben sadece şunu söyleyim; iyiki 32 puanımız var...!
birde şunu söyleyim;
tüm taraftarlar lig tv ye dilekçe yollasın,artık maçlarımızı naklen vermesin..izlerken koltuk,sandalye altlarına saklana saklana belimiz,boynumuz büküldü..başka şehirdeki sporseverler de izliyor bari onlara rezilliğimiz gösterilmesin..!!!
ıssızgemi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ıssızgemi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.02.2014, 09:36   #119
Soyözen
Tecrübeli Yiğido

440 Mesajına 1.173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 538 Soyözen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ankara'dan eşimle birlikte bindik hızlı trene gittik, hatta dönüşe hızlı tren bileti bulamadığımız için otobüs bileti aldık. Bir heyecanla gittik, Konyalılar stadı doldurmuşlar, biz de kendi bölgemizde toplandık. Maç başladı herkesin neşesi yerinde, Sivas'tan gelen arkadaşlar soğuğu da otobüse koymuşlar galiba, bir ayaz almış gidiyor. Dedik ki Sivas şimdi ısıtır bizi golleriyle... Ama öyle olmadı.

Erkenden iki golü yiyince coşkumuz da azaldı, sesimiz çıkmaz oldu. Konya taraftarı bizimle dalga geçmeye başladı. Hadi neyse dedik, ikinci yarı dedik, birkaç cılız ataktan sonra o da bitti gitti. Üstüne bir de üçüncü golü yiyince bizim tarafın gözü kapıya bakmaya başladı. Polisler sizi çıkarmayız falan diyince biz de mecburen kapıya doğru yöneldik. Ben de ilk defa bir maç bitmeden stadtan çıkmış oldum. Takıma destek falan da veremedik, zaten pek de ihtiyaçları yok gibiydi...

Bir deplasman daha hüsranla bitti, artık Gençler ve Eskişehir deplasmanlarına bakıcaz, bari onlardan sevinerek ayrılsak.
Soyözen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2014, 09:46   #120
onur0634
Tecrübeli Yiğido

239 Mesajına 381 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 onur0634 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
steamy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım Sivassporun bütün maçlarına giderim deplasman maçlarını da evimde kaçırmadan izlerim O saydığın isimlerden HAKAN ARSLAN a laf söyletmem adam hakkını vererek oynuyor bütün gücüyle emin olabilirsin maçların hepsinde en çok terleyen odur. Ümit KUrt da aynı şekilde digerleri beş para etmez zaten. siteye de fazla girmem girme amacım transfer yaptılar mı acaba aldılar da oyuncu bizim mi haberimiz yok dedim ya ligde 12 puan toplayan Kayserisporun bile NOBRE - BOBO gibi forvetleri var bizde forvet yok...
Mücadele hırs konusunda katılıyorum sana formayı en çok terleten oyuncuların başında geliyorlar yeri geliyor tekmeye kafa uzatıyorlar...Benim düşüncem teknik kapasite konusunda yeterli olmadıkları altarnatik isim olarak kadroda yer alabilirler ama direkt 11 oyuncusu değiller...Forvet konusuna gelince tamamen katılıyorum sana zaten son haftalardaki gol yollarında ki başarısızlığımız herşeyi anlatıyor fazla söze ne hacet...
onur0634 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı