Inşallah Yetişir,,istanbulda Yaşiyoruz 30,000 Taraftar Da Olsak 40.000 De Olsak Bizi Sindiremeyenler Var Bu şehirde Istemeyenler Var ,,ben De Sirf Bu Yüzden Stadimizin Bir An Evvel Yetişip Ayni şeyi Onlarin Da Sivasta Yaşamalarini Istiyorum,,sivasa Girerken Bacaklari Titriyo Mu Titremiyor Mu Görelim Bakalim...
beklentilerimin çok çok çokkk altında stad var karşımda bi de atıp tutuyolar şöyle olacak böyle olacak yok 2. stad yapacaklarmış bunlar palavraaaaa gelmeyelim gaza şunu anladım bu memlekette hiç bi vaade inanmayacan siz siz olun hiç bi şeye inanmayın
Arkadaşlar bende bugün stada gittim gezdim. maratonun koltukları bitmek üzereydi gol tabelasıda takılmıştı. Sadece basın tribünün masaları konmamıştı numaralının oraya. Bence stad çok şirin olmuş diyim başka bir tabir bulamadım. İngiltere premier ligindeki küçük stadlara benzemiş bence gayet te iyi. ancak ben şunu farkkettim bugün TRT teletex te bizim Trabzon maçı saat 20:00 da gösteriyor bu demekki bizim bilmediğimiz ancak federasyonun bilgisinde olarak maç yine dışarda oynanacak çünkü akşam 8 de maç oynanmaz heralde stad ta