Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Alt 26.06.2005, 09:51   #111
Serkan-58
Yiğido

Serkan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Serkan-58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
osman_58_1967 Nickli Üyeden Alıntı
bence Sadece Sebo Yetmez bir kac AMIGO ya daha ihtiyacimiz var
gerci SERHAN abi Taraftari iyi Costuruyor ama genede yetersiz.
Unutmayalim Süperligdeyiz !!

Ne kadar bilirsen bil tüm anlatabileceğin karşındakinin anlayacağı kadardır
Serkan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.06.2005, 17:29   #112
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

[size=2]Arkadaşlar ilkönce seneye herşeyin daha güzel olacağını söyleyerek başlamak istiyorum...Seneye İnşallah takımımız başarıları ile bizleri sevindirecek bizler ise tribünlerde futbolcularımıza ve teknik heyetimize elimizden gelen desteğin en iyisini sunmaya çalışacağız...

İlk önce bu senenin şampiyonu takımımıza geçen sezon tribünden gerekli desteği verdiğimize inanmıyorum...Yani ben kendi dernek üyelerimiz için konuşmuyorum genel olarak Sivasspor taraftarı için konuşuyorum.Yoksa biz Taraftarlar derneği olarak bu sene 4 Eylüldeki maçlarda takımımıza destek olduğumuz gibi Deplasmanlardaki maçlardada takımımızı yalnız bırakmadık.Seneye Sivastaki bütün taraftardan ricamız gelsinler bize destek olsunlar bu takımı el birliği ile gerçekten layık olduğu yere ulaştıralım...
[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.06.2005, 17:40   #113
sivas58net
Acemi Yiğido

sivas58net - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivas58net isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
[size=2]Sebahattin abinin iyi niyetinden kimse şüphe edemez...Sebo Reis herzaman insaniyetli bir abimizdir ve herkese eşit yaklaşmaya çalışır...Tribündeki fonsiyonuna gelince Postacı çok uğrasıyor Sivasspor için gecesini gündüzüne katıyor adam daha ne yapsın...Deplasman demiyor,yağmur çamur demiyor daha ne yapsın...Suç sebonun değil bence suç bütün taraftarların ...Adam Statda herkesi ayaga kaldırmak için elinden geleni yapıyor ama Sivasın insanı sevinmesini ve takımını desteklemesini bilmediği için Sebo başarısız gibi gözüküyor...Ha şunuda söylüyeyim Sivasta Sebahattin abinin üstlendiği görevi hiçbir delikanlıda üstlenmez...Burdan Sebo Reise selamlarımı iletiyorum SENİ SEVİYORUZ SEBO REİS...

..........OOOOOO BAŞBAKAN SEBO..........
[/size]

[size=2][/size]+IMZA+1967+SIVASSPOR
Alt 26.07.2005, 14:50   #114
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 838 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

SEBO BASKANIN GERCEKTEN GÖREVİ ÇOK ZOR AMA SUDA UNUTULMAMALIKI HER TARAFTAR KİTLESİNİN SEVCGİSİNİ KAZANMIS BIR ABİMİZ AMA STATTA YANINA BİRİSİ ÇOK YAKISIR ODA SERHAT REİS TABİKİ İKİSİ BİR OLURSA İNANIYORUMKİ TARAFTARLAR BİR DÜZENE GİRER VE SİVASSPOR BU TARAFTARLA GERCEKTEN BASARILI OLUR BURADAN SEBO REİSE VE SERHAT REISE SELAMLARIMI İLETİRİM ... EYWALLAH...
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.07.2005, 13:55   #115
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
GeCeVeMaVi58pRf Nickli Üyeden Alıntı
SEBO BASKANIN GERCEKTEN GÖREVİ ÇOK ZOR AMA SUDA UNUTULMAMALIKI HER TARAFTAR KİTLESİNİN SEVCGİSİNİ KAZANMIS BIR ABİMİZ AMA STATTA YANINA BİRİSİ ÇOK YAKISIR ODA SERHAT REİS TABİKİ İKİSİ BİR OLURSA İNANIYORUMKİ TARAFTARLAR BİR DÜZENE GİRER VE SİVASSPOR BU TARAFTARLA GERCEKTEN BASARILI OLUR BURADAN SEBO REİSE VE SERHAT REISE SELAMLARIMI İLETİRİM ... EYWALLAH...
[size="]Eyvallah kardeşim bizde sana sevgilerimizi yolluyoruz..Gerçekten Sivasspor için ne gerekiyorsa onu yapacağız şüpheniz olmasın..Sizlerin sevgisine layık olmaya çalışacağız...

Sizleri ve Bütün Sivaslıları seviyoruz....
[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.08.2005, 15:56   #116
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1304 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

SİVASSPOR'UN RESMİ AMİGOSU BİLE GİDEMEDİ MAÇA ARTIK DÜŞÜNÜN NE HALLERE DÜŞTÜK...AMİGO SİVASTA KALDI TARAFTARI İSTANBUL'DA ..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Akord Yoktu Trübünde
Alt 07.08.2005, 00:14   #117
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Daumen hoch Akord Yoktu Trübünde

Amigo Eksikliği Hissediliyordu Tribünde 2 Grup Iyiniyetlerine Rağmen Tezahüratta Birliği Ve Uyumu Yakalayamadi, Davullarda Ritm Bozukluğu Vardi Ama Allah Kuvvet Versin Baştan Sona Hiç Susmadilar, Taraftarin Allahi Var Ilk Maça Rağmen Kirkyildir Yanyana Gibi Kaynaşti. Helal Olsun Hemşerilerime. Zor Anlarda Hep Bir Ağizdan Bağirmasini Bildi Zaman Zaman Malatyalilarin Temposunu Bastirmak Için Heyecanlandiği Ve Herkesin Tezahürata Katilmasi çok Heyecan Vericiydi, Yiğido Yiğidoluğunu Gösterdi Anliycaniz. Zaman Zaman Sus Pus Oturup Harbi Harbi Maç Izledik, Isliklamayai Ve Alkisi Yuhalamayi Doğru Zanada Kullandik, Futbol Izlemesini, Etki Tepki Mekanizmasini çaliştirmasini Bilen Taraftarimiz Var Ne Mutlu Sana Sivasim
Alt 08.08.2005, 09:45   #118
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 988 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sevgili ABİRCAN abicim. Hakkaten taraftarımızın durumunu iyi özetlemişsin. Ben bu takımın ve taraftarın geleceğinden ümitliyim. Tabii ki taşlar yerine zamanla oturacak. Sadece en başından beri bahsettiğim gibi bizim büyük kitleleri harekete geçirecek, organize edecek bir yapılanmaya ihtiyacımız var. Bu yapılanmaya ulaştığımız zaman hiç kimsenin şüphesi olmasın bir gün Olimpiyat'a 80 bin kişiyide toplayacağız. Olimpiyat'a gelen yaklaşık 20 bin seyircimize de teşekkür ediyorum. Bu rakam bence bizim için hayal kırıcı değil ümit verici olmalıdır. Bu maçtaki 20 bin kişi demek Sivas'ın İstanbuldaki resmi maçlarda en kötü ihtimalle 20 bin kişiye oynayacağı anlamına gelir. Diğer bir ifadeyle en az 20 bin kişiden oluşan kemikleşmiş sağlam bir taraftara sahip olduğumuzu gösterir. Bu rakam hiç şüpheniz olmasın organizasyonlar yapıldıkça 60-70 binlere çıkacaktır.

Haydi Sivas'ım yolun açık olsun. Bu arada kendilerine ''doğunun real madrid'i'' diyenlere hem iki kat taraftarla hem de sahadaki futbolla cevabımızı verdik.
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Amcam
Alt 08.08.2005, 11:40   #119
kazak
Yeni Yiğido

kazak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kazak isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Amcam

selamlar arkadaslar.ben amigo sebonun oz ve oz yigeniyim.yurt disindayim ve elimden gelidigi kadar sivassporumu takip ediyorum.insallah onumuzdeki ayda sivastayim.size taraftarimiz ve amcam hakkinda bir hikaye anlaticam.gecen sene bir mactayiz.sebo (pardon amca ) basbas bagiriyor kendini yirtiyor resmen.hadi arkadaslar bagirin bagirinn..bende gururla seyrediyorum ve buyuk bir zevklee.sagimdan inanilmaz bir kufurlu yaklasim sebo ya.aynen yazamicam..laaaaannn seboooo si..... lannn..allah allah dedim kendi kendimee.milletin tepki vermesini bekledim.tepki geldi evett.hahahahaha kahkalar koptu.rezalettt ve pesi pesine saygisiz yuzlerce dalga gecme ve asagilama kelimeri.inanirmisiniz coluk cocuklar bile yapiyor bunu.bu adam daha ne yapsin siz soleyin.kaynar sular basimdan asagi dokuldu.kafami egdim ve amcam beni gormesin diye dua ettim.demek bu adam yeterli diil he.evet bencede yeterli diil.neden mi...cunku ayni cevabi veremiyecek kadar sivasli ve sivasporlu bir beyefendi....herkese iyigunler.seni seviyorum AMCA
Alt 08.08.2005, 12:40   #120
devrim_can_58
Yeni Yiğido

devrim_can_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 devrim_can_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart iyidir

ankaradaki maçlara hepten gittim.sebo abi iyi birisi.