ben simdi 17 yasindayim ve tam 12 yil dan belli gs tutuyorum ve sivassporu ama bence gs 2:0 yener cünkü sivas bide deplasmada oyniyor
mesut istanbul sivassporun evi sayılır bunun için üç büyükler sivas tan korksun bende koyu fenerbahçeliydim ama artık sivasspor dan başka takım tutmuyorum ancak fenerbahçeyi destekliyorum
KARDEŞİM SEN KİMSİN NECİSİN YA YENECEK BE YENECEK SİVASSPOR 6SARAYI YENECEK VARMI ÖTESİ İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR O 6S BİZİM POZİSYON VERMEDİĞİMİZ TAKIMLARA ÇUVALLA POZİSYON VERDİ 2 ŞER TANEDE GOL YEDİ ASIL SEN GERÇEKÇİ OL VE EZBERE KONUŞMA SAHADA BÜYÜK KÜÇÜK TAKIM YOKTUR YÜREKTEN OYNAYAN NE YAPTIĞIN BİLEN TAKIM VARDIR O DA ALLAH'A ŞÜKÜR SİVASIMIZDA VAR PAZAR GECESİ ALNIMIZIN AKIYLA SAMİYENDEN ÇIKACAĞIZ BUNA HİÇ ŞÜPHEM YOK
e tamam da kürsat , gs pozisyon verdi veremedi filan falan ama ... bizim takım 4 maçta 4 gol attı farkındasın değil mi... antepte kaçanları düşün... yani top yuvarlak illaki her sonuç çıkabilir sahadan ama... yinede metin ve metanetli olmak lazım... biz gol yemeyelimde, beceriksiz forvetimiz belki deny ile balili ile biseyler yapar... her ne olursa olsun sanki andersonu sahiplenmemis gibi geliyor bana takım... görmüyorlar a cüssedeki adamı ya... çıldıracam...