Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 02.08.2014, 13:41   #1211
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1097 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

FLY BAYMO´nun katkilariyla yukaridan cekilen resim su ana kadar cekilen tüm resimleri gölgede birakti.Harika bir resim nihayet bir gercek bir profi resmi görmüs olduk.Stadyum harika ,Sivas harika...
Bu resmi bu siteye koyarak bizlerle paylasan Poolat58´e binlerce tesekkürler.Cok güzel bir is yapmissin bravo.

Iste ben böyle Sivas´li genclerle gurur duyarim.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.08.2014, 15:30   #1212
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
FLY BAYMO´nun katkilariyla yukaridan cekilen resim su ana kadar cekilen tüm resimleri gölgede birakti.Harika bir resim nihayet bir gercek bir profi resmi görmüs olduk.Stadyum harika ,Sivas harika...
Bu resmi bu siteye koyarak bizlerle paylasan Poolat58´e binlerce tesekkürler.Cok güzel bir is yapmissin bravo.

Iste ben böyle Sivas´li genclerle gurur duyarim.
B.dumanlı abi rica ederim, asıl teşekkürü Fly Baymo hakediyor. Aşağıdaki resmi görmüşmüydün bilmiyorum. Daha önce de bunu bizlere sunmuşlardı.

poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı poolat58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.08.2014, 15:36   #1213
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 881 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

fly baymo'ya ve bu fotoyu forumda paylaşan arkadaşlara teşekkürler.

stadyumumuz güzel olacak. ihtişamlı olacak. buna kuşku yok. üst tribünün bittiği yerdeki geniş düzlükler de ilerleyen yıllarda ihtiyaç olması halinde kapasitenin 35 binlerin üzerine çıkartılabileceğinin ispatı.

ancak gel gör ki, havadan çekilen bu resimin de gösterdiği gibi henüz belediye çalışmaya başlamamış. yol yok, iz yok! stadyum inşaatı ile birlikte yol/ulaşım ve diğer altyapı çalışmalarının da yapılıyor olması gerekmez mi?

sivas belediye başkanı sayın sami aydın'ı bu konu üzerine ciddi bir şekilde eğilmeye davet ediyorum. sivas'ta şu an bitirilme aşamasına gelen iki büyük yatırımdan birincisi bölge hastanesi, ve ikincisi stadyum için herhangi bir ulaşım/yol çalışması yapılmış değil. belediyeyi sivas'ın sorunlarına ve ihtiyaçlarına hızlı ve acil çözümler üretmeye davet ediyorum.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.08.2014, 15:37   #1214
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

Bu da benden Nice şampiyonluklar yaşamak dileğiyle...yarınlar bizim olacak inşallah...

poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı poolat58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.08.2014, 20:17   #1215
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1097 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

stadyumumuz güzel olacak. ihtişamlı olacak. buna kuşku yok. üst tribünün bittiği yerdeki geniş düzlükler de ilerleyen yıllarda ihtiyaç olması halinde kapasitenin 35 binlerin üzerine çıkartılabileceğinin ispatı.

ancak gel gör ki, havadan çekilen bu resimin de gösterdiği gibi henüz belediye çalışmaya başlamamış. yol yok, iz yok! stadyum inşaatı ile birlikte yol/ulaşım ve diğer altyapı çalışmalarının da yapılıyor olması gerekmez mi?

sivas belediye başkanı sayın sami aydın'ı bu konu üzerine ciddi bir şekilde eğilmeye davet ediyorum. sivas'ta şu an bitirilme aşamasına gelen iki büyük yatırımdan birincisi bölge hastanesi, ve ikincisi stadyum için herhangi bir ulaşım/yol çalışması yapılmış değil. belediyeyi sivas'ın sorunlarına ve ihtiyaçlarına hızlı ve acil çözümler üretmeye davet ediyorum.
Iste bu yazinda stadyum 4 ayda bitecek diyenlere kapak olsun.Bu stadyum 4 ayda bitmeyecek.Sadece isinmak gayesi ile yukariya asilacak Radyanlari monte etmek aylarca sürer diyorlar.Su haliyle bu stadyum Kasim´da bitmez,daha yol yapimina ve üst gecit insaatina baslamayan belediye bu stadyumun ne zaman bitecegini biliyor.Kisin yol yapimi olmiyacagina göre demekki bahara ve yaz ayina kaldi yol yapimi bu durumdada 2015-2016 sezonunda stadyumda maclar oynanacaga benziyor.Gidisat bunu gösteriyor.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.08.2014, 23:56   #1216
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivassporfacebook dün stat inşaatının yakın çekimle yeni resimlerini çekmiş;kendisine teşekkür ediyorum..Ramazan boyunca çalışmalar fazla yoğun olmadı;bundan sonra daha yoğun çalışma bekliyoruz;resimlere dikkatli bakılırsa sadece basın ve vip tribününde çalışma kaldığını açıkca görüyoruz;ayrıca çalışmlar biraz hızlandırılırsa Ağustos sonu kaba inşaatın biteceğini;inşaatın ise en geç kasım ayı içersinde biteceğini düşünüyorum,daha önce de bitebilir..Ama Belediye biraz elini çabuk tutarsa,üst geçit veya yolu bitirirse sivasspor kulübü bu stadı bence Kasım içersinde rahatlıkla teslim alır......İşte o resimler:
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.08.2014, 10:35   #1217
Warda
Yeni Yiğido

Warda - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Warda isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaşım bu bir kabullenmek ve kıyaslamak değil GERÇEKLER bu, senin nefret etmen yazında belirttiğin yorumla tamamen zıt. Sivas'a neyin en iyisi yapıldı sen bana bir örnek ver ? Kayserili Sivaslıdan daha akıllı değil fakat şahsi çıkar bizde ön planda buda bizim geri kalmamızı sağladı. Kabahat Sivaslı olarak hepimizin, gerçekler sizi korkutup nefret ettirmesin. Sivasspor ayakta duruyorsa Mecnun başkan sayesinde varmı ihtirazın. Başkan teşekkürler, yolun açık olsun.
Warda isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Warda'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.08.2014, 15:51   #1218
kkemal58
Yiğido

kkemal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 383 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 614 kkemal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Arkadaşım bir soluklan herşeyin iyisini sen mi biliyorsun, Sami Aydın'dan daha mı iyi bileceksin! Yani sen düşünüyorsun Başkan düşünmüyor öyle mi? Sami AYDIN'ın çok ciddi yol projeleri var az sabırlı ol göreceksin

anladın sen onu...
Alt 05.08.2014, 00:00   #1219
sıvaslıgenç
Tecrübeli Yiğido

sıvaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 404 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 sıvaslıgenç FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasta bulunduğum sürede 2 3 kez Stat etrafını gezdim şu bir gerçek stat veya çevre düzenlemesinin kasima yetişmesi imkânsız çevre düzenlemesi namına tek adım yok.
sıvaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sıvaslıgenç'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.08.2014, 02:33   #1220
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

herne kadar sayın başkan ,2.devreye yetiştirin desede,ben yetişeceğini sanmıyorum, işi bitirecez diye stadı şişirmeye kalkmalarından korkuyorum,nede olsa firma kayserili ,iş şişirmeyi iyi becerirlerdiyelimki stad 2.yarıya kadar bitti,bağlantı yolları ve çevre düzenlemeleri öyle çarçabucak bitecek işler değil,şimdi başlansa ancak biter ,ben 5 yıl stad sözüyle bekledik bi 6-7 ay daha bekliyelimde herşey tastamam bitirilsin ,hiçbişey aceleye getirilip lanet tayın iş yapılmasın istiyorum
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
aralıksız, Çalışmalar, inşaatında, inşatında, sayısı, seyirci, sitesinde, stad, stadyumlar, stadyumları, sürüyor, tokinin, türkiyenin, yeni