Benim Kulübümün standına gelip orada sorun çıkarmaya meyilli slogan atmaya kalkarsan müdahale ederim kusura bakma.
Merkez le 67 nin fotografları ıle rant saglama yaptıgın ıs ne kı senın bı stand guzel oldu ama reklama gerek yok bu kadar ben merkez denım mac gunu gelın goruselım emırhan la suleymana sorun benı bılırler ha yaptıgın ıs guzel ama gec kalıyosun bıde bu kadar reklama gerek yok ... Sürdüğün sefa deil çektiğin cefa kadar taraftarsın ...
Merkez le 67 nin fotografları ıle rant saglama yaptıgın ıs ne kı senın bı stand guzel oldu ama reklama gerek yok bu kadar ben merkez denım mac gunu gelın goruselım emırhan la suleymana sorun benı bılırler ha yaptıgın ıs guzel ama gec kalıyosun bıde bu kadar reklama gerek yok ... Sürdüğün sefa deil çektiğin cefa kadar taraftarsın ...
Bizim çektiğimiz fotoğrafların geneli kendi Üyelerimize ait.
Diğer Grup elemanlarının fotoğraflarını çekmemde bir sakınca olduğunu bilmiyordum. Ben Sivasspor taraftarı olduğumuzu düşünüyorum yani rakip bir Kulübün taraftarı filan değiliz ve internet aracılığıyla sadece kendi taraftarımızın değil bütün Türkiye nin gözü önünde olduğumuzu unutmayalım. olaya dar bir çerçeveden bakmayıp, bakış açımızı biraz geniş tutmakta fayda var.
Ayrıca reklam yaptığımız filanda yok. Bence, sadece olması gereken şeyler bunlar.
Görüşmek istiyormuşsun görüşürüz tabii.
Önümüzdeki hafta içinde Salı,Çarşamba,Perşembe 3 gün saat 11.00-13.00 arası, Merkezi Kafeterya içinde Stand açıyoruz. Cumhuriyet Üniversitesi, Öğrenci ve personellerine duyurulur.
Öğrencilerimizin Sivasspor Kaşkolu, Forması vb. ile katılmaları rica olunur.
Sürpriz konuklarımızda olacak
Aynur abla hayırlı uğurlu olsun inşallah devamı gelir.mükemmel resimler tebrik ederim başarılar....