Cevap: Sivasspor 0-3 Trabzonspor (ilk yarı)
Sivassspor A2 takimi bile dahi,suanda sahada daha onurlu mücadele verir.3-0 yenik durumdasin Trabzon kalesine bir tek sut cekilmedi.Trabzon o kadar basit goller atiyorki o kadar olur yani.Bu alinan 4. maglubiyet.Bu maci cevirmek artik imkansiz.Sahada hic birsey yapmiyoruz.Kifayetsiz kaliyoruz resmen.Su anda takimda cok eksik var anliyorum hakta veriyorum.Sahada olan takim Sivasspor´dan cok uzak, kisiliksiz ve hatta futbolu bilmeyen topun ne gaye icin oynandigini hala cözememis bir topluluk mevcut suanda sahada.Türkiye süperliginin en zayif takimi SIVASSPOR.Bu seyirci bunu haketmiyor.Mehdi´ye dokunulmadan yere düsüyor ve oyuncu degisikligine gidiliyor.Futbol oyunu erkek oyunudur,futboldaki hafif sarjlarda kendini yere birakirsan defol git o vakit bu takimdan.Kaldiki ortada sarjda yok.Carlos bu takim icin cok hafif.Bu takimi kaldiracak kapasitede degil.4 mac ve 4 yenilgi üst üste.Birak Avrupa´ya gitmeyi biz bu futbolla ligde kalirsak iyi.Haftaya Erciyes deplasmani var, bu futbolla Erciyes bizi paketlerde gönderir.Sivasspor futbol oynayamiyor.Adamlarin kendilerine güvenide kalmamis,ayrica sahada olan kadronun futbol beceriside maalesef yok.
Bu maci Trabzon´un kazanacagini biliyordum.Cünki haftalardan beri bunun sinyallerini hep birlikte almadikmi.Takimimiz tam kadroda olsa degisen bir sey olmazdi.Cünki topu rakip defansin sahasina tasiyoruz ,gerisi yok.Bizim sorunumuz ,biz gol atamiyoruz.Buda bize bu yil cok pahaliya mal olacak.Kayseri´den haftaya puan alamadan gelirsek ligde kalacagimiz bile dahi süpheli.Bizi bu hale getirenler utanmali.Kadro cok güzel bizi ligin sonuna kadar götürür, ne gerek var forvete degilmi.Yaziklar olsun....
|