06.08.2014, 22:31
|
|
Usta Yiğido
2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Toraman Sivas'ta
Alıntı:
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı
Sayın Dumanlı Kardeşim, evvela cevabını geciktirdiğimden ötürü çok özür dilerim ancak fırsat bulup bilgisayarın başına geçebildim.
''Su ana kadar gerek I. Toraman gerekse Batuhan hakkinda nedense tarafinizdan bir olumsuz bakış açısı mevcut'' demişşin, her ikisine karşıda olumsuz bir bakışım yok, sadece geçmişde yaptıkları olumsuz hareketlerden dolayı biraz temkinli yaklaşıyorum, atalarımız ''can çıkmadan huy çıkmaz'' demiş, sizde biliyorsunuz ki bu ata sözleri çok tecrübe edilerek söylenmiş sözler.
Benim endişem, bu iki futbolcunun kulüplerindeki disiplinsiz hareketlerini Sivasspor'da da devam ettirerek, Sivasspor daki kardeşlik ortamına zarar verme endişesi, seninde evvelki yorumları bahsettiğin gibi Batuhan evlendi sorululuğu arttı İNŞALLAH Sivasspor daki şansını iyi kullanır, çünkü futbol kalitesi yüksek bir futbolcu, Sivasspor'a çok faydası olacağına eminim.
İbrahim Toramana gelince, kendimizden biri olduğu için, bizim futbolculara karşı ağrasif tutumu taraftarlarımıza karşı hareketleri,biraz ağırıma gitti, yoksa sahsi bir kızgınlığım yok, yinede İbrahim toramanın kiralık değilde bonservisi ile alınmasını ve futbolu kendi şehrinin takımında bırakmasını isterdim.
Durum bundan ibaret saygılar sunuyorum.
|
Her ikisinede güveniyorum forma sansi bulduklarinda cikip oynayip görevlerini yerine getireceklerdir.Gecmisteki olaylari unutup,gelecege bakmanin bizler acisinda daha yararli olacagi düsüncesindeyim.
|
|
|