Sivas'ımız Hakkında Bilinmeyenler, Sivas'ımızı TanıtalımBurada güzel kentimiz Sivas hakkında değişik Bilgiler verebilir veya yorumlayabilirsiniz. Sivas'ımızı güzelliklerini anlatalım
PİR SULTAN GİBİ DEGERLİ BİR OZANIMIZ WAR ALEVİLERİN EN SEVDİGİ OZANDIR[/QUOTE
GARDAŞ ALEVİ-SÜNNİ KARDEŞTİR.Sen bir vatandaşlık kimlik numaranı ver bakalım.Sivaslımısın yoksa asparagasmısın. Pir Sultan'ı Sünniler de sever.SİVAS bir bütündür ayrım olmaz.
ts58 kardeşim haklı bizde ayrım yoktur bende aleviyim ama ayrım yok bende geçmiş senelerde bazı olayları cıkaranlar ayrım yapanlar bizden değildir benim düşüncem kimse yanlış anlamasın...
Sivaslı ünlü hemşehrilerimiz çok fazla,ama inşallah faydaları dokunuyordur.
Bazı arkadaşlar Sivaslı diye bazı isimleri yanlış yazmışlar
benim bildiğim kadarıyla politikacı-eski bakan Ufuk Söylemezde
Sivaslıdır kendisi tv de söylemişti
ve Pelit pastanelerinin sahibi de Sivaslı diye duymuştum.
Ama öyle kuru kuru Sivaslıyım demekle olmuyor Sivassporumuza yardımlarını bekliyoruz.:rolleyes :
musa kuş bizim eski futbolcu fener denizli macında ikinci yarı oyuna girdi forma numarası 58 di oda sivaslı heralde
GÜLDÜRDÜN BENI YA HELAL OLSUN,KOPTUM YA... KARDES MUSA KARSLI.. EMIN OL,,EGOSPORDA BERABER TOP OYNADIK AYRICA AYIPTIR SOYLEMESI TEYZESININ KIZIYLA CIKIYORUM.. ALLAHTA SENI GULDURSUN PUHAAA
İyi bir araştırma ama eksikleri çok.Dünya ve olimpiyat şampiyonları Ahmet Ayık ve Hamza Yerlikaya,Dünya şampiyonu Sebahattin Öztürk,Avrupa şampiyonu Sefer Baygın ve daha niceleri.Saygılarımla.