bu sitede olmasa sivasspor hakkında hiçbir haberi alamayacağız iyiki bu site kurulmuş fakat bazı konular tam bir muamma mesela ben iki yıldan fazla zamandır bu siteye üyeyim çok yorumum var birçok yorumuma teşekkür edilmiş fakat ben konu açamıyorum bakıyorum daha yeni üye olan birisi hemen konu açabiliyor hemde sivasspor taraftarı bile değil bu konuda biraz bilgi istiyorum tekrardan böyle bir site kurulduğu için çok teşekkür ederim
Ayni Problemi bende yasiyorum. Gercekten Site cok Güzel ama ben Konu acamiyorum.
daha cok macla ilgili birsyler yaziyorlar onuda
mesela simdi sivasspor - konyaspor konusuna yazabilirler yani lüzümsüz konulari acmiyalim
ve gecen bana mini sohbete macin linkini yoliyorum diye birsey yazdi
bi moderator mü ne
gecen ama kendisi mini sohbetde link yolladi facebookunkini
beni ilgilendirmez macinkimi neyinse link linkdir !!!
sivasspor.com un bi konu linki olsa tamam derdimde facebookda bi baska sitenin linki
ve bazen konularda belki olumsuz selyer yazsak biel gelip mileltin yazdikalrini kafalarina göre silmesinler
yada silelerse
msj yazsinlar böyle söyle yazdiniz olmaz falan diye
kafalarina göre herkez istedigni konuda silyior silebilecek olanlar
yani modilermi artik kimse bilmiyorum
ve birazda görüs özgürlügü olsun bu sitede
biri baskani sevmyiroum yazarsa yazar gelip
bi modi silemez onun yazdigni herkezinde biraz
bi GÖRÜS ÖZGÜRLÜGÜ olsun
kimi yönetimi sevmez kimi abskani kimi teknik direktörü
Arkadaşlar gerek bu forumda gerekse mini sohbet kısmında bazı kardeşlerimizin konu açamama konusunda sıkıntı yaşadıkları ve bilgi talep ettikleri görülmektedir. Bu hususu bu forum başlığı altında açığa kavuşturmakta fayda var.
Bir üyemizin konu açabilmesi için sitemize üyeliğinin 100 günü doldurmuş olması ve forumlarda 100 mesaj sayısına ulaşmış olması gerekmektedir.
Eğer bu kriterleri sağlıyor ise muhtemelen otomatikman konu açma yetkisi kendisine verilecektir. Yok eğer hala konu açamıyorum diyorsa, sitemizdeki yönetici arkadaşlara özel mesajla durumu bildirirse kendisine muhakkak dönüş yapılacak ve sorun halledilecektir.
Saygılarımla.
Bir de bazı arkadaşlar konu açma yetkileri olmasına rağmen,forumda Haberler bölümü altında konu açmaya çalışıyorlar.Haberler bölümü altında sadece site habercisi konu açabiliyor. Diğer forum başlıkları altında konu açmaya çalışın lütfen. Buna rağmen konu açamıyorsanız herhangi bir görevli arkadaşa özel mesaj yoluyla bilgi verin lütfen. En kısa zamanda gereği yapılacaktır.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Arkadaşlar gerek bu forumda gerekse mini sohbet kısmında bazı kardeşlerimizin konu açamama konusunda sıkıntı yaşadıkları ve bilgi talep ettikleri görülmektedir. Bu hususu bu forum başlığı altında açığa kavuşturmakta fayda var.
Bir üyemizin konu açabilmesi için sitemize üyeliğinin 100 günü doldurmuş olması ve forumlarda 100 mesaj sayısına ulaşmış olması gerekmektedir.
Eğer bu kriterleri sağlıyor ise muhtemelen otomatikman konu açma yetkisi kendisine verilecektir. Yok eğer hala konu açamıyorum diyorsa, sitemizdeki yönetici arkadaşlara özel mesajla durumu bildirirse kendisine muhakkak dönüş yapılacak ve sorun halledilecektir.
Saygılarımla.
100 mesajı çoktan geçtim 300 mesajlara geldim ama bende konu açamıyorum.Gerçi açıp açmamam önemli degil buradaki konu açan arkadaşlarda benim açacagım konulara yakın konular açıyorlar onun için pek sorun degil benim için önemli olan SİVASSPOR'un başarısı ve başarıları.
100 mesajı çoktan geçtim 300 mesajlara geldim ama bende konu açamıyorum.Gerçi açıp açmamam önemli degil buradaki konu açan arkadaşlarda benim açacagım konulara yakın konular açıyorlar onun için pek sorun degil benim için önemli olan SİVASSPOR'un başarısı ve başarıları.