Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı
Büyüklük öyle entirikayla felan olmaz yüz küsür senede bir kupa haricinde Türk futboluna ne verdiniz Sen işine bak ben gs ne şikeler yapıp ne dümenler dönderdiğini çok iyi bilirim yakın tarihinize bakarsanız ankaragücüne karşı 8-0 nasıl galip geldiğinizi acıklayamazsınız bunun gib sayısız bizans oyunlarınızı bütün Türkiye biliyor sizi hiç yenemediysek bu hafta yenemeyeceğimiz anlamına gelmez bence önce dostluk kazansın ama sizin bu hafta elinizi boş göndereceğiz
Allah bilirya anadolunun güzel bir şehrinde doğmuşsundur veya atalarınız anadoludan istanbula gitmiştir sende kalkıp kendi şehrinin takımına sahip cıkayıp büyütülmüş istanbul şeytanlarının peşinde koşuyorsundur bu ayıpta sana yeter
|
yüz küsür sene içinde türk futboluna nelermi kattık
bazıları avrupanın prensi olurken türkiyenin tek avrupa fatihi hiç değişmedi değişmiyecek alttakilerde sana göre şikedir tabi
Şampiyonlar Ligi ve Şampiyon Kulüpler Kupası
Yarı final (1): 1988-89
Çeyrek final (4): 1962-63, 1969-70, 1993-94, 2000-01
Son 16 (2): 1963-64, 2001-02
Son 20 (1): 1998-99
UEFA Kupası ve Fuar Şehirleri Kupası
Şampiyon (1): 1999-00
Son 16 (1): 1992-93
Son 32 (3): 1975-76, 2003-04, 2007-08
UEFA Süper Kupa
Şampiyon (1): 2000
Kupa Galipleri Kupası
Çeyrek final (1): 1991-92
Son 16 (5): 1964-65, 1976-77, 1982-83, 1985-86, 1996-97
Balkan Kupası
Yarı final (1): 1990-91
Çeyrek final (1): 1984-85
ek olarak futbola olmasada ülkemize bir üniversite kazanadırdık galatasaray lisesiyle( gerçi takım liseninin takımıdır,lise takımın değildir) 500 yıldır bu ülkenin en önde gelen insanlarını yetiştirdik. galatasaray ismini şikeyle bizans oyunu laflarıyla kötüleyemezsiniz bu camia her zaman ülkesine büyük katkılar sağlamıştır galatasaray camiasının geçmişi 40 yıla 100 yıla bağlayann insanlar galatasaray(eski adıyla Galata Sarayı Humayun Mektebi) tarihini açıp okusunlar bir kez olsun beyoğlundaki liseyi gezsinler.bunlara ek olark bütün görüşlerinize daha önce cevap yazdım fakat arada kaynadı tekrar yapıştırıyorum buraya
1-galatasaray takımını bene bu kadar hafife almayın bu takımın ruhunda korku olmamışır hiç bir zaman her şeyi geçtim hepsi tecrübeli futbolcular şampiyonlar ligi finali görmüş milli takımla almanya karşısına çıkıp onları eze eze oynamış allianz arena da defalarca bayern münih deplasmanına çıkmış tecrübeli futbolcuların sivasspordan korktuğunu düşünmek ilginçç hakikaten
2-rus liglerinin iskandinav ve norveç liglerinin modern alttan ısıtmalı çimleri bakımlı stadlarını 4 eylül stadıyla karıştıranlar var fenerbahçe bu sene kiev deplasmanına gitti sivasdan dahada soğuk havadaydı ve denizlispor maçındaki sahanızla bir o maçta ki sahayı karşılaştırın öyle konuşun.
3-gelelim neden sakatlanmalarından korkmamıza bu takım türkiyeyi avrupada temsil eden tek takım bu maçta arda baros veya lincoln gibi futbolcuları sırf zemin yüzünden kaybedersek ülkenin avrupadaki başarısını önemli ölçüde etkiler
4-futbolcu kardeşlerimizide düşünmeliyiz konyanın kötü zemini yüzünden uğur gibi bir yeteneğin futbol hayatı bitme noktasına geldi ki kendisi galatasarayın bana göre en büyük kayıplarından biridir ne kadar büyük bir yıldız olduğunu oynadığı maçlarda göstermişti bu bir sivassporlu futbolcu içinde geçerli haftaya mehmet yıldız balili veya her hangi bir sivaslı ayağını kırsa bugün burda bencillik yapan insanların vicdanı hiç sızlamıyacakmı
5-söze gelince galatasaray büyütülmüş korkak bir takım ama sizlere bakıyorum galaasarayın izmirdeki taraftar kitlesinden korkutuyorsununz galatasarayın soğuk havada oynamasının size avantaj getirceğini düşünüp yok kulakları donsun biz zaten alışığız gibi yazılar yazıyorsunuz kim kimden korkuyor belli değil valla