Alıntı:
61Trabzonspor Nickli Üyeden Alıntı
Otel meselesinin iç yüzü sizin dediğiniz gibiyse bizim yöneticiler neden böyle birşey dedi anlamakta zorlanıyorum. Eğer öyleyse siz haklısınız bu konuda.
Diğer mesele bilet fiyatı değil, bize ayrılan % 5 lik kota. Diğer takımlara uygulanmıyo ama nedense bizim maçta uygulancak. Kendi tribünü dolsun diye de bilet fiyatlarını düşürdü doğal olarak. Yer bulamadıktan sonra bilet fiyatının ne önemi var. Ama oraya gelipte yer bulamazsak Sivas tarafına gireriz. Olur da orada da yer bulamazsak o zaman ortalık karışır haberiniz olsun.
|
Otel olayı bir yalandan ibaret öyle birşey yok arkadaşım bu bir.
İkincisi % 5 kota olayında ise böyle birşey de yalan her zamanki gibi.Şu açıdan yalan;biz takımlara zaten % 5 lik kota uyguluyoruz normalde.Hiçbir takıma böyle bir kota uygulamadığımızı kimse söylemesin yalan söylemiş olur.Mesela bjk fb ve gs ye aynı şekilde bunu uyguladık.Ancak rakip takım yönetiminden kotayı kaldırma yönünde bir istek olursa kendi yönetimimiz de bu konuda gayet esnek davranır.
Sizin yöneticiniz bu kota ve otel konusunda böyle bir yalan üretmeden önce bizim yönetimimizi arayıp böyle bir olay varsa ki olduğunu sanmıyorum varsa da çıkıp görüşseydi çok daha dürüst davranmış olurdu.Çünkü sizin yönetiminizin ne yaptığından çok açık söylüyorum bizlerin hiç ama hiç haberi yok.
Neyse yine de biz sivassporlular olarak efendice gelene misafirperverliğimizi sonuna kadar gösterecez bundan emin olun...