Alıntı:
KaanK Nickli Üyeden Alıntı
KISA VE NET...
FATİH TERİM'İN UEFA KUPASINDAN SONRA GALATASARAYDAKİ VEYA MİLLİ TAKIMDAKİ KREDİSİ NEYSE BÜLENT UYGUN'UN SİVASSPORDAKİ KREDİSİ ODUR...
8.haftada biletini kesip söylenmek 4yıllık başarının hiç edilerek "defol" tarzı söylemler YİĞİDO'YA yakışmaz.
|
Evet maalesef öyle.
Şenol Güneş den sonra o düzeyde bir başarıyı Fatih Terim yönetiminde ki hiç bir takım yakalayamamıştır...
Eğer bilmiyorsak, bir açıkla da hafızalarımız tazelensin...
Hem ne demek yakışmaz?
Para ile çerçevesi çizilen profosyonel bir işten bahsediyoruz, aşk meşk, dostluk, gibi duygusal konulardan değil.
Sen ve senin gibilerin bu kadar bağlığı ve ona verdiğiniz değer karşılığında Bülent bey hangi karşılığı vermiştir?
Ben tersine bir sürü olay biliyorum, ama sen gördü isen açıkla bari de içimiz rahatlasın...
Alıntı:
ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİNDE BÜLENT HOCA EN BÜYÜKSÜN DİYE BAĞIRIP SONRA HAZIRLIK MAÇLARINDAKİ YENİLGİDEN SONRA BIRAK GİT TAKIMI DİYE BAĞIRMAK DEĞİLDİR.BÖYLE DAVRANIP PUSUDA BEKLEYEN SİVAS DÜŞMANLARINA BİLEREK YA DA BİLMEDEN FIRSAT VERMEK DEĞİLDİR ONLARLA AĞIZ BİRLİĞİ YAPMAKTA DEĞİLDİR.YİĞİDOYA YAKIŞAN ELBİRLİĞİ EDİP İSTİKRARLA BU ZOR GÜNLERDEN ÇIKMAKTIR.
|
Sana emin olarak söyleyebilirim ki burada Bülent beyi aklı başında eleştirenlerin çoğu geçen sene Bülent bey için asla öyle tabirler kullanmadılar.
Bizler takımımızı seviyoruz, takımıza en büyüksün diye bağırırız, hizmet edene sadece teşekkür ederiz, o kadar.
Bu senede gitsin demek için sabırla bekledik...Eleştiride bulunduk yanlışlarını söyledik.
Alıntı:
ÖNÜNDE DÜĞME İLİKLEDİKLERİ FRANK RIJKAARD IN ROTTERDAM I KÜME DÜŞÜRDÜĞÜNÜ BİLMEYENLER VARDIR ELBET...
|
Gene söylüyorum Rijkaard düşürüp istifa etmiştir.Aynı şeyi mi istiyorsun..
Adam bu sene Galatasaraya mükemmel top oynattırıyor, aksini söyleyebilir misin?
Alıntı:
paçalarından dahi karizma akan, müzik zevkiyle kalbimize taht kurmuş, saçlarına kurban olunası, total futbolun bayraktarı güzel adam rijkaard abimiz düşürmüş, bir de o düşürsün, çok mu..
|
Bu sözlere de cevabı el alem versin...