Cevap: Kayserililer Olay Çıkardı !
üzülerek okuyorum butun mesajları.....nedenmı bende kayseriliyim,ne kadarda annem sivaslı olsa gururla yazıyorum .bende kayseriliyim.uzun zamandırda sitenizde uyeyim hemde gururlu uyeyım.sivasıda cok seviyorum sevgimin ilk sebebi sivasspor deil,ben sarıoglanlıyım gemerek sarıoğlan arası 10 dk ka ,kulturum aynı,şivem aynı,yemegim aynı aşım aynısı,hepsinden once,maneviyatımın yuzde doksanı aynı,oraya 50,70 kişi gelmiş,sorun olmuş.kayserinin nufusu birmilyonu gecmiş gelen 50 kişi onların sorunuda sizle deil.kendi yonetimi ve hocası ile,ama sivas kumeye demiş....ama inanın esasen onların sivasla sorunu oldunu hic zandedmıyorum,,,,şimdi ozellıkle genc kardeşlerime sesleniyorum,lutfen birmilyonluk şehri tobet altında bırakmayınız.bakın bende ıkı senedır uyeyım sıtenıze araştırın mesajlarımı bana tek olumsuz yazımı bulun hepinizden ozur dileyim,yok bulamazsanız lutfen kotu yazılarınıza kayserililer diye yazmayın size yakışmıyor,,,hele hele .özellıkle yazıyorum ,logosuna muhsin başkanı,osmanlı turasını turk bayragını,üc hilali atatürkü,türk bayragını kürşatın resmini koyan arkadaşlar siz,dahada dikkatli olun kayseri sivas et ve tırnaktır 50 -100 kişi ne sizi nede bizi baglar kalın saglıcakla,herşeye ragmen biz sivası ve sivaslıları kendimiz kadar seven sayan insanlarız allaha emanet olun.bu arada dikkat ederseniz sivas dışından en cok uyenizin oldugu toplum kayserililerdir.bunun bir manası ve maneviyatı mutlaka vardır
|