Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kayserililer Olay Çıkardı !
Alt 09.11.2009, 23:54   #121
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1047 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Kayserililer Olay Çıkardı !

ikinci yarı bu kayseri maçına gitmek müsait olan herkes için FARZ oldu FARZ !!!
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.11.2009, 23:58   #122
komşu
Acemi Yiğido

20 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 komşu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

üzülerek okuyorum butun mesajları.....nedenmı bende kayseriliyim,ne kadarda annem sivaslı olsa gururla yazıyorum .bende kayseriliyim.uzun zamandırda sitenizde uyeyim hemde gururlu uyeyım.sivasıda cok seviyorum sevgimin ilk sebebi sivasspor deil,ben sarıoglanlıyım gemerek sarıoğlan arası 10 dk ka ,kulturum aynı,şivem aynı,yemegim aynı aşım aynısı,hepsinden once,maneviyatımın yuzde doksanı aynı,oraya 50,70 kişi gelmiş,sorun olmuş.kayserinin nufusu birmilyonu gecmiş gelen 50 kişi onların sorunuda sizle deil.kendi yonetimi ve hocası ile,ama sivas kumeye demiş....ama inanın esasen onların sivasla sorunu oldunu hic zandedmıyorum,,,,şimdi ozellıkle genc kardeşlerime sesleniyorum,lutfen birmilyonluk şehri tobet altında bırakmayınız.bakın bende ıkı senedır uyeyım sıtenıze araştırın mesajlarımı bana tek olumsuz yazımı bulun hepinizden ozur dileyim,yok bulamazsanız lutfen kotu yazılarınıza kayserililer diye yazmayın size yakışmıyor,,,hele hele .özellıkle yazıyorum ,logosuna muhsin başkanı,osmanlı turasını turk bayragını,üc hilali atatürkü,türk bayragını kürşatın resmini koyan arkadaşlar siz,dahada dikkatli olun kayseri sivas et ve tırnaktır 50 -100 kişi ne sizi nede bizi baglar kalın saglıcakla,herşeye ragmen biz sivası ve sivaslıları kendimiz kadar seven sayan insanlarız allaha emanet olun.bu arada dikkat ederseniz sivas dışından en cok uyenizin oldugu toplum kayserililerdir.bunun bir manası ve maneviyatı mutlaka vardır
komşu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.11.2009, 00:05   #123
SenSetik
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1047 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
komşu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
üzülerek okuyorum butun mesajları.....nedenmı bende kayseriliyim,ne kadarda annem sivaslı olsa gururla yazıyorum .bende kayseriliyim.uzun zamandırda sitenizde uyeyim hemde gururlu uyeyım.sivasıda cok seviyorum sevgimin ilk sebebi sivasspor deil,ben sarıoglanlıyım gemerek sarıoğlan arası 10 dk ka ,kulturum aynı,şivem aynı,yemegim aynı aşım aynısı,hepsinden once,maneviyatımın yuzde doksanı aynı,oraya 50,70 kişi gelmiş,sorun olmuş.kayserinin nufusu birmilyonu gecmiş gelen 50 kişi onların sorunuda sizle deil.kendi yonetimi ve hocası ile,ama sivas kumeye demiş....ama inanın esasen onların sivasla sorunu oldunu hic zandedmıyorum,,,,şimdi ozellıkle genc kardeşlerime sesleniyorum,lutfen birmilyonluk şehri tobet altında bırakmayınız.bakın bende ıkı senedır uyeyım sıtenıze araştırın mesajlarımı bana tek olumsuz yazımı bulun hepinizden ozur dileyim,yok bulamazsanız lutfen kotu yazılarınıza kayserililer diye yazmayın size yakışmıyor,,,hele hele .özellıkle yazıyorum ,logosuna muhsin başkanı,osmanlı turasını turk bayragını,üc hilali atatürkü,türk bayragını kürşatın resmini koyan arkadaşlar siz,dahada dikkatli olun kayseri sivas et ve tırnaktır 50 -100 kişi ne sizi nede bizi baglar kalın saglıcakla,herşeye ragmen biz sivası ve sivaslıları kendimiz kadar seven sayan insanlarız allaha emanet olun.bu arada dikkat ederseniz sivas dışından en cok uyenizin oldugu toplum kayserililerdir.bunun bir manası ve maneviyatı mutlaka vardır

hocam Sivaslı senin gibilere vefayı da bilir yerine göre tepkisini koymayıda...Her ne kadar bu konuda birçok genelleyici yorum olsada senin gibi arkadaşların iyi niyeti hiçbir zaman bizde karşılıksız kalmaz...Senden ve benzeri düşüncelere sahip arkadaşlardan Allah razı olsun...Kayseride fikri esas çoğunluk olmanızı çok isterdim...İnşallah bir gün olur ama gördüğün gibi sizi trübünde temsil eden ve bir nevi reklamınız olan kitle aynı fikirde değil sanırım...
Alt 10.11.2009, 00:14   #124
komşu
Acemi Yiğido

Alıntı:
SenSetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hocam Sivaslı senin gibilere vefayı da bilir yerine göre tepkisini koymayıda...Her ne kadar bu konuda birçok genelleyici yorum olsada senin gibi arkadaşların iyi niyeti hiçbir zaman bizde karşılıksız kalmaz...Senden ve benzeri düşüncelere sahip arkadaşlardan Allah razı olsun...Kayseride fikri esas çoğunluk olmanızı çok isterdim...İnşallah bir gün olur ama gördüğün gibi sizi trübünde temsil eden ve bir nevi reklamınız olan kitle aynı fikirde değil sanırım...
kardeş ben 44 yaşındayım,benim hayatım futboldur,keşke telefonunu ozelden yazsanda sana sivasspor ile iki kelime etsem ,sen dahi anlarsın bizim yuregimizi,sivaslılar vefayıda bilir tepkiyide demişsin benim sivaslılardan,sıkıntım yok belki senden daha iyi tanırım,benim üzüntüm,iki kardeşin birbirine gönül koymamasıdır,ben ve bircok hatta tahmininizden daha fazlası biz sivası inanın cok seviyoruz,daha kısa zamana kadar kayserinin sivasıın il sınırına ait oldunu,bugun.yeniçubuk,gemerek ,hatta şarkışlanın buyuk bolumu,inanın sivastan cok kayseriden ticaret yapıyor,biz etle tırnak gibiyiz,istesenizde istemesenizde biz elmanın yarısıyız
Alt 10.11.2009, 00:21   #125
SenSetik
Usta Yiğido

Alıntı:
komşu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş ben 44 yaşındayım,benim hayatım futboldur,keşke telefonunu ozelden yazsanda sana sivasspor ile iki kelime etsem ,sen dahi anlarsın bizim yuregimizi,sivaslılar vefayıda bilir tepkiyide demişsin benim sivaslılardan,sıkıntım yok belki senden daha iyi tanırım,benim üzüntüm,iki kardeşin birbirine gönül koymamasıdır,ben ve bircok hatta tahmininizden daha fazlası biz sivası inanın cok seviyoruz,daha kısa zamana kadar kayserinin sivasıın il sınırına ait oldunu,bugun.yeniçubuk,gemerek ,hatta şarkışlanın buyuk bolumu,inanın sivastan cok kayseriden ticaret yapıyor,biz etle tırnak gibiyiz,istesenizde istemesenizde biz elmanın yarısıyız
yazdıklarının büyük bölümüne katılıyorum Ben senin gibi sağduyulu insanlara vefasızlık yapamayacağımı anlatmaya çalıştım zaten...Ben bugün üniversiteli bir Kayserili öğrenciyle konuştum, benden çok o kızıyor statta olanlara...maça gidecektim sırf bunları tahmin ettiğim için gitmedim diyor...ticaret, oturup kalkma, dostluk, arkadaşlık farklı birşey; bir grup yada şehrin başka bir grup yada şehre bakışı farklı...Ben Kayseride büyük çoğunluğun senin gibi düşünmediği kaneatindeyim demek istedim sadece...Bu olanlar herkesi dahada kışkırtmıştır üstelik...Benim 2. yarı gitmeyi en çok istediğim deplasman Kayseri oldu mesela
Alt 10.11.2009, 00:26   #126
komşu
Acemi Yiğido

Alıntı:
yazdıklarının büyük bölümüne katılıyorum Ben senin gibi sağduyulu insanlara vefasızlık yapamayacağımı anlatmaya çalıştım zaten...Ben bugün üniversiteli bir Kayserili öğrenciyle konuştum, benden çok o kızıyor statta olanlara...maça gidecektim sırf bunları tahmin ettiğim için gitmedim diyor...ticaret, oturup kalkma, dostluk, arkadaşlık farklı birşey; bir grup yada şehrin başka bir grup yada şehre bakışı farklı...Ben Kayseride büyük çoğunluğun senin gibi düşünmediği kaneatindeyim demek istedim sadece...Bu olanlar herkesi dahada kışkırtmıştır üstelik...Benim 2. yarı gitmeyi en çok istediğim deplasman Kayseri oldu mesela
sondan başlayayım tabiki,geleceksin herne kadar butun ailem kayseride yaşamını sursede malesef ben 20 senedir istanbuldayım,am sen ve sivaslılar kayseriye gelecekse bana da haber verin sadece sizi konuk etmek ıcın bende gelmezsem namertim,ve inan kayserinin hepsine yakını benim gibi düşünüyor,bakın siz sivasın neresindensiniz bilmiyorum ama inanın 30,000 ın uzerınde sivaslı var kayseride yemın ederım ayıramazsınız biz ikiziz,biz sizi,garındaş biliriz
Bu Konuda komşu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.11.2009, 01:12   #127
bortecine
Yiğido

bortecine - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bortecine isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
ikinci yarı bu kayseri maçına gitmek müsait olan herkes için FARZ oldu FARZ !!!
farz oldu evet... gidecem inş. hemde ta takır gidecez. görsünler bakalım sivaslıyı.
bortecine isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda bortecine'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.11.2009, 01:46   #128
cetin38
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 cetin38 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

gelin tabiki 2. yarida sanirim takimimiz daha iyi olacaga benziyor rahat bir galibiyet alir kayseri ,her nekadar gerilimli mac olacaga benzesede sizin gibi düsünenlerde ayni olaylari yapar kayseriye küfreder koltuklari firlatirsiniz sizin elestirdiginiz o 100 kisiden farkli degilsiniz sizin gibi fanatikler kayseridede sivasdada var 2 sehri germekden baska birsey yapa maz si niz
cetin38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.11.2009, 01:54   #129
bortecine
Yiğido

bortecine - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bortecine isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
cetin38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gelin tabiki 2. yarida sanirim takimimiz daha iyi olacaga benziyor rahat bir galibiyet alir kayseri ,her nekadar gerilimli mac olacaga benzesede sizin gibi düsünenlerde ayni olaylari yapar kayseriye küfreder koltuklari firlatirsiniz sizin elestirdiginiz o 100 kisiden farkli degilsiniz sizin gibi fanatikler kayseridede sivasdada var 2 sehri germekden baska birsey yapa maz si niz
yıllardır maclara giderim bir sivasspor taraftarının ne koltuk kırdığını nede emniyetle kavga ettiğini gördüm. gelecez emn olab.ilirsiniz.
bortecine isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.11.2009, 04:09   #130
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1028 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

tabiki 100 kişilik bi serseri grubunun yaptığını bütün kayserıye maledemeyiz ama o taşkınlık çıkaran grupda adamız diye sagda solda dolanmasınlar,maçdan önce geliyoruz güzel maç olsun dostluk kazansın diyenlerin ne kadar iki yüzlü oldugunu bundan sonra unutmamaya çalışacağız.. lafım kayseri halkına değil, ikiyüzlülere.. mağlup olsalar yine tamam ,bi anlık sinirle oldu deriz ama takımınızın galibiyeti sonrası bu yaptıklarına akıl mantık ermiyor! kayserıspor dusmanı bunlar,bunları kayserı halkıda kendı ıclerınden ayıklamalı, kayserının hakettıgı güsel galıbıyetınede gölge düşürmekten başka hiçbişey yapmadılar..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda GuVeN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
Çıkardı, kayserililer, olay