Adam Siena ya gitmek üzere biz hala Ne zaman gelecek diyoruz..İnanmayan OVACION.COM(PERU FOTBUL SİTESİ)a girsin;Perşembe ve Cuma günü Orlando ile ilgili üstüste çıkan 2 haberi çeviri yaptırarak okusun..Eğer bir sürpriz olmazsa adam Siena ile anlaşacakmış..Haber öyle diyor;Haberde adamın resmi de var,,Ayrıca Adamın Peru Radyosuna konuştuğunu ve Sivasspor ile parsal yönden sorun yaşıyorum dediğini yazıyor..Orlando 1 gün önce Peru. com daki videosunda kendi ağzından Türkiye ye gidiyorum diyor;hangi takıma gidiyorsun diye soruyırlar sivasspora gidiyorum diyor...ertesi gün Siena nın teklifi olunca bir anda her şeyi unutup parasal olarak aramızda sorun var;hala bu sorunu çözemediler diyor...Bir gün önce öyle, bir gün sonra böyle diyor...Çok ilginç bir adam,çok ilginç bir transfer hikayesi..Umarım hikayenin sonu Amayotossi Hikayesinin Acıklı sonu gibi Acıklı bitmez...Aslında sevmiştik bu İNKALIYI...Bir an önce gelmesi için site üyelerinden neredeyse mesaj yazmayan kalmadı..Ama olmayınca olmuyor işte..Keşke İNKALI,SİENA'ya değilde İnter,Milana belki Fiorentinaya gitse admın hakkı var Sivasspor nere İnter ner deiz..Adam İtalyan Liginin Sonunda yer alan bir takıma gidiyor;Siena neredeyse küme düşecek...Ama o İtalyanın sıradan bir takımını tercih ediyor...Umarım sonra pişman olmaz;son pişmanlık da fayda etmez..
oyle bi yazmisinki sanki biz lideriz bizde sondan ikinciyiz bilader
arkadaslar benim kafam karisti simdi sivassporun kesin aldigi oyuncularin tamamini bir bilen varsa buraya yazsinda bizlerde bilelim.Simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim,SIVASSPORUMUZA da ikinci yarida hollandadan basarilar dilerim.
Bu Konuda husnusivas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Bugün tv58 de spor programında Bu konuda da yorum yapıldı..Mustafa Ateş Orlando ile ilgili Sivassporlu yöneticilerle görüştüğünü;yöneticilerin Orlando ile anlaşmak üzereydik ama bazı konularda anlaşmazlık oldu ve bu transfer olmadı demiş..Sivasspor kulübünden bu konuda henüz resmi bir açıklama da yapılmış değil;bu hafta her şey netleşir gibime geliyor...