Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: [İSTİFA]- Muhsin ERTUĞRAL
Alt 15.03.2010, 12:03   #1
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: [İSTİFA]- Muhsin ERTUĞRAL

Eğe bu 20 takım işi kesinleşirse ve ligden düşemeyeceğimiz garanti olursa seyircinin bu sezon tepki olarak maça gitmemesi gerektiğini düşünüyorum. Şimdiye kadar sonuna kadar destek verilmesi gerektiğini düşünüyordum ve taraftar da elinden gelen desteği esirgemedi. Ama değişen birşey yok.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.03.2010, 12:06   #2
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

Hocaya şu ana kadar Sivaslı olarak destek olmak gerektiğini söyledim ancak hocada bu fikre parelel bir gelişme göremedik.aynı oyun aynı hatalar ve aynı sonuçlar.değişen hiçbir şey yok, morallerin alt üst olmasından başka.Bu haftaki maç hocanın son maçı.bence hoca G.B. maçını alamazsa istifa edecek.oyuncular da bu kadar ruhsuzluk bu kadar gayri ciddiyetsizlik ve bu kadar boşvermişlik olamaz.yönetiminden tutun da hocasına futbolcusuna hepsi sanki fikir birliği yapmışcasına hareket ediyor.olan sivasa sivaslıya oluyor.bu takım ligden düşerse sorumlusu yönetim ve teknik heyettir.Hocaya son şans son fırsat GB maçı.o maç alınamazsa sahada olacakları hesap etmek gerek taraftarın istifa sesleri arasında gururu olan duramaz, hoca da bunu anlarsa çeker gider.Yapacak birşey kalmadı, bıçak kemiğe dayandı.şu ana kadar bu takımın ligde kalacağını düşünüyordum ama bu fikrimi destekleyecek ne oyun oynuyor ne de skor üstünlüğü sağlıyor.ligin en çok yenilen en çok gol yiyen takımıyız.söyleyecek söz yok, sözün bittiği yer.
Alt 15.03.2010, 12:11   #3
Thai
Tecrübeli Yiğido

89 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 Thai FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Devre arası Hocanın istediği transferlerden hangisi yapıldı önce Hocaya soralım...şayet Hocanın istediği transferler yapıldı da takım kötü ise istifa etsin, yok şayet Hocanın istediği transferler yapılmadı ve transfer olsun da nasıl olursa olsun diye yapıldı ise YÖNETİM için de sesimizi yükseltelim derim....
Thai isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.03.2010, 12:54   #4
bozcelik
Acemi Yiğido

19 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 bozcelik Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Thai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Devre arası Hocanın istediği transferlerden hangisi yapıldı önce Hocaya soralım...şayet Hocanın istediği transferler yapıldı da takım kötü ise istifa etsin, yok şayet Hocanın istediği transferler yapılmadı ve transfer olsun da nasıl olursa olsun diye yapıldı ise YÖNETİM için de sesimizi yükseltelim derim....
aynı soruyu bülent uyguna sormadan yargısız infaz yaptık, adam bas bas bağırıyordu erman bile benim istediğim listede 9. sıradaydı diiye.mehmet sakattı, abdurrahman sakattı devre arasını bike bekletmeden adamı gönderiverdik, şimdi kimler pişman bülentin gittiğine sadece gerçek yiğidolar bence, akşam tv lerde muhsin hocayı yerden yere vurmayan yok, bunların hepsi mi futboldan anlamıyor arkadaşlar, dua edelimde dyarbakır düşsün veya 20 takımla lig devam etsin yoksa hiç şansımız yok.
bozcelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda bozcelik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.03.2010, 13:11   #5
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Son Dakika !
Sivassporda Teknik Direktör Muhsin Ertuğralla yolllar ayrıldı Facebooktan arayışlar başladı ilk hedef İsmail YK
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.03.2010, 21:43   #6
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1032 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bu kulüpte çok ciddi disiplin eksikliği var belli. Biraz ciddiyet olsaydı, yaz kampında takım kovaya dönerken ve Anderlecht'ten 5 yemişken bu takımı yakan bir iki futbolcu acilen kovulurdu. İşi baştan ciddi tuttu mu bak görecektin, diğer şahsiyetsizler nasıl tutuşuyor!

Futbolcular kimseyi takmıyor, kimseyi adam yerine koymuyor, bu disiplin boşluğundan kaynaklanan bir sonuç da Muhsin Hocayı adam yerine koymamaları oldu. Adamcağızın daha ilk maçlarından birisinde Musa gol atıp asker selamı verdi, nasıl da seni takmıyorum dercesine! Ayrıca bir kere görmedim ki futbolcular gol attıktan sonra sevinçlerini hocalarıyla paylaşsınlar. Tamam hoca artık faydalı olamıyorsa gitsin ama bu takımı buraya düşüren ruhsuzlar, haysiyetsizler ne olacak? Onların da canı yanmalıydı! Yönetim yönetimse artık vursun bunların kafalarına!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.03.2010, 13:28   #7
effenberg
Tecrübeli Yiğido

effenberg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

167 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 effenberg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kalan maclar icin hoca degismek ne derece faydali olur bilinmez(bence olmaz) ama gelecek sezon icin kesinlikle yeni bir td adayi icin yönetim simdiden araysilarina baslamalidir.
effenberg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.03.2010, 17:42   #8
dadaşlar
Acemi Yiğido

13 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dadaşlar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BEYLER BU HOCANIN EN BÜYÜK KAYIBI TÜRK FUTBOLUNU BİLMYO ANLAMIYOR.BANA GÖRE GİTSE EN UYGUN ADAY BÜLENT UYGUN ABDULLAH AVCI VURAL VURAL TAM ADAMI SIKIYSA OYNASINLAR
dadaşlar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.03.2010, 20:21   #9
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1032 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
dadaşlar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEYLER BU HOCANIN EN BÜYÜK KAYIBI TÜRK FUTBOLUNU BİLMYO ANLAMIYOR.BANA GÖRE GİTSE EN UYGUN ADAY BÜLENT UYGUN ABDULLAH AVCI VURAL VURAL TAM ADAMI SIKIYSA OYNASINLAR
Beyler Bülent'i artık silin, silin, silin. Bülent bitti, Bülent kendisini tüketti. Bakın şu an itibariyle Olay Tv'de ikinci sınıf yorumcularla vıdı vıdı yapıyor! Adamlar konuşuyor, Bülent hala geçen yıllardan kendisini parlatmaya çalışıyor, örnekler çıkarmaya çalışıyor, acıdım, içine düştüğü duruma acıdım! Kendi etti kendi buldu, bizi de kendisiyle birlikte cehennemin dibine soktu!

An itibariyle kullandığı bir cümle şöyle başlıyor: ''Ertuğrul hocayla benim başardığımız...'' Rüya bitti Bülentcim uyan artık!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda BOUN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.03.2010, 17:53   #10
pierlotti
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 pierlotti FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu hoca kesinlikle gitmeli arkadaşlar,ben bunu yeni söylemiyorum,üç dört maçını izledim notunu taa o zaman vermiştim,hatta bana tepki verenler olmuştu,bu adam kendi hoca olmadığı gibi aldığı transferler de beş para etmez,Bunları bütün türkiye anladı.Şu an düşecek üç takım ankara,d.bakır ve sivas gözüküyor.Denizli ve manisa kurtarır kendini..
pierlotti isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bavulunu, ertuğral, hoca, muhsin, muhsİn, sİvasi, terket, topla, İstİfa