Alıntı:
Hayali21 Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle gerçek sivas'lı ve Gerçek SivasSpor Taraftarına saygılar.arkadaslar yorumların hepsini hemen hemen okudum.Genel olarak d.bakırspor'a yakısmayan sözler var.bakın arkadaşlar bu yaptıgınız hıc sıze yakısmıyor Hele altını Çizerek Diyorum Gerçek Sivas İnsanına Yakısmayan Kelımeler Var.Lig de Kalmak için bir takımı d.bakırspor oolsun ya da olmasın bir takım hakkında boyle gereksız laflar soylemenın ne geregı olabılır kı.Ben gerçekten de bunları okudugum zaman inanmak ıstemedım.Ne yazık kı Bunlar sonucta yazılmıs.Burada oynanılan maca bakın hayatı bir mactı bizim için ama berabere kaldık.Yine de SivasSpor'u bagrına bastı D.bakır taraftarı.Ben Bir D.Bakırlı Olarak ve D.BakırSpor Taraftarı olarak sivasSpor'un bu halını elbette olmasını ıstemezdım Nerede O 2 yıl üst üste Şamp.Oynayan Sivas Nerede şimdi ki sivas.Bırakın bunları arkadaslar o düşsün bu düşmesin diyecegimize kendı takımımızın halını oturup konusalımHani bir cümle vardır.Olmayacak Dua'ya Amin Diyorsunuz.İşte Sizin mesele de bu.Ben son kez şunu diyim gerçek Sivas'lıya ve Gerçek SivasSpor Taraftarına Yakısmıyor bunLar.DiyarBakır'dan Tüm Sivas'lı canLara SaygıLar .... ![Smile](images/smilies/smile.gif) ![Smile](images/smilies/smile.gif)
|
Sitemize hoşgeldin kardeş.
Sivas2ın durumuna zaten her gün üzülüyor,düşünüyoruz.
Ama bildiğin gibi trabzon-Sivas maçının son 20 saniyesinde 7-8 taraftar sahaya atlamış,Trabzon 1-0 önde olduğu maçı 3-0 hükmen kaybetmiş sahası da 5 maç kapanmıştı.Bu açıdan bakarsan Trabzonspor kulübübnün suçu da yok.O sahaya atlayan 7-8 Trabzonlunun provoke edilmediğini nasıl ispatlayacağız peki?