yukarıdakı yorumları okuyunca sıvaslılığımdan ve sivassporluluğumdan nefret ettım utanc duydum..
yıllardır takımı için mücadele etmiş,takımı basarıdan basarıya tasımıs artık hayatında ve tarihinde tekrar yasayamayacağı hayal bile edemeyeceği basarıları yasatmıs bır insanı yerden yere vuran bır taraftar denılen azınlık kitle:
siz bu kafayla ne taraftar olursunuz nede spordan anlarsınız (saçma sapan konusanlara)
bulent uygun baskanla birlikte sivasspora marka olmus ve o sekilde yapmıstır.gelinen sonuc ortada...bakın ben bursada yasıyorum.bursasporda da gecen yıl yonetimde uç,sinir ve kuyu kazan yoneticiler vardı ısımlerını arastırın oğrenın..baskan yazıcı yonetımden o insanları tasvıye edince bursaspor basarıyı yakaladı ve tarıh yazmaya an kaldı..bızde nasıl durum aynı..fikret unsal denılen bır sahsiyetsız var almıs yanına kendı gıbı düşünen taraftar topluluklarını Eski ekmek yediği arkadaşı hakkında ileri geri konusuyor bı halttan anladığı olmadığı gibi tepki toplamaya devam ediyOR
SAYIN MECNUN BASKAN fikret le beraber devam ettığın muddetce her zaman yenılgıye razı olmalısın gelen hoca huzurlu çalısamıyor ve sonuc ortada HOŞGELDİN BANK ASYA Bİ SONRAKİ SENE A LİGLERİ ...MAALESEF